Velkommen til Julesæsonen

FÅ 10% RABAT

Hvis din ordre er over 4000 Kr, får du 10% rabat på det totale beløb. Rabatten trækkes automatisk ved kassen.

GRATIS GRANAT VEDHÆNG

GRATIS GRANAT VEDHÆNG

925 Sølv Vedhæng med Granat og Swarovski Krystaller med hver ordre over 4000 Kr

Din gave vedhæng bliver automatisk tilføjet til din indkøbskurv. Værdien af din ordre efter rabatten skal være over 4000 Kr, for at du kan modtage en gratis vedhæng.

  • Garnet Bat Pendant
  • Garnet Bat Pendant
Garnet Bat Pendant Garnet Bat Pendant

GRANAT VEDHÆNG

925 Sølv Vedhæng med Granat og Swarovski Krystaller
med hver ordre over 4000 Kr

Kæden er ikke inkluderet.

Denne kampagne er gyldig fra 08.11.2018 til 13.11.2018 inklusive.

*Denne kampagne er ikke gyldig i forhold til tidligere køb, kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke for brugerdefinerede designs.

VILKÅR OG BETINGELSER 

1. Kun et vedhæng sendes med de kvalificerede ordrer. Bestillinger med højere værdi ændre ikke antallet af gratis vedhæng.

2. I tilfælde af tilbagebetaling eller Butik kredit , skal det gratis vedhæng returneres sammen med købte produkter. Hvis den gratis vedhæng ikke returneres med det købte produkt, bliver din købspris på din refusion eller summen af din butik kredit reduceret med et beløb på 1120 Kr. Hvis ordren indeholder flere varer, og kun en vare retuneres, skal det gratis vedhæng også returneres, medmindre den resterende saldo efter tilbagebetalingen stadig ligger over det krævede beløb for kvalifikationen.

3. Den gratis vedhæng sendes ikke med en GLAMIRA gaveæske eller smykke certifikat.

4. Den gratis vedhæng er ikke berettiget til garanti eller udveksling.

5. Kæden er ikke inkluderet.

6. I tilfælde af at det annoncerede gratis vedhæng ikke er tilgængeligt, forbeholder GLAMIRA sig ret til at erstatte det med en vare med samme eller højere værdi.

7. Denne kampagne er ikke gyldig i forhold til tidligere køb, kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke for brugerdefinerede designs.