Hurtig Tilpasning
 

Design dit

GLAMIRA Ring Telema

1
[i]

2

 • 375 Guld - 9K
 • 585 Guld - 14K
 • 750 Guld - 18K
3

Gravering [i] [i]

Vælg en skrifttype

Indre gravering

 • mere
 • &

Din indgravering Luk

3

[i] [i]
4

2.380,00 kr

GLAMIRA Ring Telema

585 Hvidguld / Swarovski krystal

Fashion Stil - Vis alle

Prisen er op til 55% mindre sammenlignet med den pris hos din traditionelle guldsmed.
2.380,00 kr
Inkl. moms
Gratis forsendelse
60 dages returpolitik

GLAMIRA Ring Telema

585 Hvidguld / Swarovski krystal

Kollektion Fashion Stil - Vis alle

Find din størrelse
Ringstørrelse
GLAMIRA Ring Telema
 • {{label}}:{{options}}
{{qty}} {{name}}
{{qty}} {{name}}
 •  
Stil et spørgsmål
80 25 15 8980 25 15 89

Man - Fre fra 8.00 til 17.00 (Ingen omkostninger)

Detaljer

Generelt

Varenummer [i] telema-ring
Massiv [i] Ja
Produktmål Klik for at se
Comfort Fit [i] Ja
Gennemsnitsvægt [i] 3.58 Gram

Sten 1

[i]
Certificering GL Certified
Farve [i]
Klarhed [i]
Form [i] Rund
Snit [i]
Total sten karat [i] 0.111
Antal sten [i] 4
Stone 1 Diameter [i] 2.1 mm - 1.1 mm

Det kan være at du også kan lide

 

 
BEDØMMELSER OG ANMELDELSER

Skriv en kommentar, og del din Glamira oplevelse med alle!

Kundefotos
De fotos du har taget med det bestilte produkt vil vises her, når du har delt det med os

FRAGTDETALJER

 • Forventet Leveringstid:
 •  
 • Gratis fragt via:
 • DHL
 •  Gratis forsendelse
 •  Gratis Gravering
 •  Gratis Gave Æske
 •  Anonym Indpakningsmulighed
YDERLIGERE FORDELE MED DETTE KØB
 • 60 dages returpolitik

  60 dages returpolitik Vi er forpligtet til din tilfredshed. Med indgravering eller uden gravering. Hvis du ikke er tilfreds med dit valg, returner produktet i orginale tilstand inden 60 dage

 • 60 Day Resizing Policy

  60 dages størrelses ændring politik Gode ting starter med små detaljer. GLAMIRA hjælper dig med at holde overraskelsen hemmelig og ændre størrelse på din ring, første gang, inden 60 dage efter modtagelsen

 • Lifetime Warranty

  Livtidsgaranti Vi står bag kvaliteten af vores smykker og tilbyder livstidsgaranti for alle vores produkter. Hver ordre er lavet og behandlet med omhu af vores eksperter, fra det allerførste sekund. Nyd kvaliteten af det professionelle mesterværk og vær sikker på, at dine unikke design smykker vil vare hele livet.

 • 100% tilfredshedsorienteret kundeservice

  100% tilfredshedsorienteret kundeservice GLAMIRAS kundeservice team hjælper gerne dig igennem en af de smukkeste øjeblikke i dit liv. Vores mission er din tilfredshed, tag dig tid til at opdage det perfekte design, mens vi tager os af alt andet

 • Personligtgjort for dig

  Personligtgjort for dig Din specielle anledning er det vigtigste for os og vi ved hvor vigtigt det er at forberede sig til det. Brug din energi på at vælge det perfekte smykke og lad GLAMIRA lave den specielt for dig
  it køb vil også indeholde en gratis gaveæske designet af fagfolk, fordi hver lille detalje betyder noget.

 • Fast Delivery

  Hurtig levering Timingen er nøgleordet når det kommer til at planlægge en overraskelse for forslag eller et bryllup. GLAMIRA er stolt over at tilbyde en af de hurtigste produktions- og forsendelsestidsrammer på markedet.
  Vi tilbyder også gratis levering for alle bestillinger. Hvis du ønsker at holde din bestilling som en overraskelse, skal du blot vælge muligheden for anonym forsendelse under kassen og vi sender dit produkt i almindelig indpakning uden GLAMIRA logo på det

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Ægte cerfikater for Brilianter og Ædelstene Vores interne gemologer inspicerer omhyggeligt alle GLAMIRA diamanter og ædelstene, inden de udsteder certifikater for dem. Hver ordre leveres med et certifikat. Hvis du er interesseret i GIA (Gemological Institute of America) certificerede diamanter, vores kundeservice team vil være mere end glade for at hjælpe dig..

 • Allergy-Free Material

  Allergifri Metariale De fineste kvalitetsmetaller og sten, der anvendes i vores produktion, er allergivenlige. Når det kommer til at bære smykker, er komfort lige så vigtigt som smykkerne selv. Vores mål er at sikre, at dine personlige, unikke design smykker ikke kun ser godt ud, men også føles behagelige.

 • Årevis erfaring

  Årevis erfaring På grund af mange års professionel attitude og stræben efter at forbedre vores arbejde konstant, har GLAMIRA spredt sig gennem mange lande og har afdelinger over hele verden. Bestilling hos os sikrer et smykke, der viser dedikation til området og års erfaring.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Grundlagt i Heilbronn - Tyskland, Der leverer topkvalitet siden 2008 GLAMIRAS rødder etableret i Tyskland gør os anderledes end andre guldsmedere på grund af to hovedord: kvalitet og punktlighed. Etablerede og afprøvede processer gennem mange års faglighed og disciplin gør det muligt for os at tilbyde service og smykker af høj kvalitet.

 • Direkte fra kilden

  Direkte fra kilden Alle ædelsten og smykker. Hvert trin i en typisk detailmodel har indflydelse på produktets endelige pris. Vi er producenten, der dækker alle faser, som er involveret i processen, fra den første tegning til produktet leveres til en kurér. Ved at afstå fra forhandlere, importører, grossister og fysiske butikker, er vi i stand til at give store besparelser til vores kunder.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konfliktfrie diamanter, ædelstene og metaller Ædelmetaller og ædelsten udvindes ofte under forfærdelige forhold rundt om i verden. HOS GLAMIRA garanterer vi, at alle diamanter, ædelsten og metaller, der anvendes til fremstilling af vores smykker, er konfliktfrie, afledt af etiske kilder og ikke-voldelige regioner i overensstemmelse med Kimberley-processen.

Diamant

Har siden oldtiden været beundret og eftertragtet. De dannes hundrede af kilometer under jordens overflade gennem milliarder af år. Diamanten, der er den hårdeste ædelsten, er kendt som dronningen over alle ædelsten og en ædelsten blandt dronninger. Hos Glamira garanterer vi, at vores diamanter er konflikt-fri.

Lemon Quartz

Lemon Quartz er klassificeret som en halvædelsten og fascinerer smykke elskere med sine friske farver. Det forekommer sædvanligvis i en farveklasse af en klar citron til en meget levende gul farve. Denne sten er kendt for sin kraftfulde og høje energiske funktion, der fjerner negative følelser, selvtillid og øger bærerens humør og giver tillid.

Zultanite

Zultanit er klassificeret som en halvædelsten med sin farveændrende funktion. Afhængigt af lyskilden og fra forskellige retninger kan denne meget sjældne ædelsten ses i forskellige nuancer. Lime grøn i dagslyset, fersken og kirsebærrosa i dæmpet belysning.

Grøn Topas

Grøn Topas er klassificeret som en halvædelsten som er medlem af Topas familen, der ofte er forbundet med loyalitet og kærlighed med sin grønne farve, den giver indre kropsfred, intellekt og hjælper med at løse problemer og for at få et godt liv.

Grøn Safir

Grøn Safir er klassificeret som en ædelsten, som har den specielle farve fra lys mintgrøn til mørk rig grøn farve på grund af tilstedeværelsen af jern. Det siges, at denne sjældne ædelsten er meget beroligende, og at den beroliger øjnene og øger bærerenes tillid.

Orange Safir

Orange Safir er klassificeret som en ædelsten, der stjæler ens hjerte som elsker den orange farve. Den lyse orange til rød-orange farve beroliger hjertet, sindet og frigør dig fra negative tanker og aktiverer glæde.

Diamant

Har siden oldtiden været beundret og eftertragtet. De dannes hundrede af kilometer under jordens overflade gennem milliarder af år. Diamanten, der er den hårdeste ædelsten, er kendt som dronningen over alle ædelsten og en ædelsten blandt dronninger. Hos Glamira garanterer vi, at vores diamanter er konflikt-fri.

Sort diamant

Sorte diamanter facetteres til ædelsten med metallisk glimmer.

PINK SAFIR

Klassificeret som en ædelsten blev pink safir anset for at være yderst sjælden, indtil den igen blev opdaget i Madagaskar i 1990'erne. Pink er blandt de mere sjældne farver af safir. Disse sten kan komme i alle slags nuancer, fra babypink til levende, intens magentarød. Det siges at pink safirer repræsenterer loyalitet, tillid og oprigtighed, og derfor er de meget populære, når det gælder valg af sten til en forlovelsesring.

RHODOLIT GRANAT

Klassificeres som en halvædelsten, er rhoodolit granat stenen hurtigt blevet til en meget populær sten til smykker på grund af sin attraktive farve og det faktum, at den ofte er meget ren, uden mangler og indeslutninger. Navnet stammer fra det græske ord "rhodon", hvilket betyder rose. I hinduismen er den forbundet med rodchakraen, og det siges at den frembringer sund seksuel aktivitet, følelser af stabilitet og sikkerhed. Den er også med til at sørge for at man bliver succesfuld i sit arbejde og hjælper med at opbygge selvtillid.

LONDON BLÅ TOPAS

London Blå Topas er en af de tre tilgængelige nuancer af Topas-familiens halvædelstener, og den er helt speciel og eksklusiv på grund af sin mørke farve. Med den mørkere farve skiller London Blå Topas sig ud og er elsket af dem, der leder efter noget ud over det almindelige. Med sit særlige grønne skær og den mørkegrå undertone er London Blå Topas perfekt til forlovelsesringe, hvis du vil vise, hvor ekstraordinær din kærlighed er. Dette er ædelsten, som ikke kun vil fange alles opmærksomhed, men det siges endda at stenen hjælper med din kommunikation og gør dig mere udtryksfuld.

MORGANITE

Klassificeret som en halvædelsten betragtes Morganite som en naturlig, usædvanlig og sofistikeret ædelsten, som kun findes få steder rundt om i verden. Ironisk nok afspejler prisen ikke sin sjældenhed. Den mest nøjagtige beskrivelse vil indeholde ord som sjælden, glimmer, holdbar, fremragende klarhed og glans. Farven, der er naturligt forårsaget af mangan, kan variere fra en klar sølvfarvet pink til fersken og lilla pink, hvilket gør Morganite ekstraordinær og fremragende. På samme måde som Grøn Smaragd er Morganite et symbol på guddommelig kærlighed, som kunne skyldes årsagen til, at begge sten er varianter af Beryl. Et fremragende valg til en unik forlovelsesring eller som gave til en speciel lejlighed.

Ametyst

Klassificeret som halvædelsten. Ametyst er en lilla gennemsigtig variant af mineralet kvarts. Ametyst får ofte sine smukke farver fra jernholdige urenheder i de krystalliske strukturer, men kan også farves ved at blive udsat for naturlig bestråling.

Grøn turmalin

Klassificeret som en halvædelsten. Grøn turmalin (Verdelite) er sammensat af flere metaller, der skaber boron silikatet, som er en af de mest komplekse krystal strukturer. Den smaragd grønne farve skyldes strukturens indhold af krom. Det menes, at stenen står for held, success, overflod og velstand.

Citrin

Klassificeret som halvædelsten. Citrin, opkaldt efter den gule frugt, der minder om citronen, og som på flere sprog betyder citron, er en gul og/eller orange variant af kvarts. Den associeres med succes og velstand, og er en meget populær samt prismæssig overkommelig ædelsten.

Smaragd

Klassificeret som ædelsten. Det er en værdifuld sten med en dyb og levende grøn farve. Smaragden er blandt de mest sjældne ædelsten, og indeholder mange indeslutninger og overflade frakturer. Det er Venus’ ædelsten, og symboliserer evig ungdom og genfødsel.

Blå topas

Klassificeret som halvædelsten. Topas findes i store perfekte krystaller, og kan slibes til ædelsten med meget høj karat. Den forekommer i mange variationer som farveløs og gul, men topas med en naturlig blå farve er meget sjælden. Topas har en god hårdhed, og er en af de mere almindelige ædelsten..

Granat

Klassificeret som halvædelsten. Granat er en kombination af mineraler, der har lignende fysiske og krystalliske egenskaber. Den varierer i farve og størrelse, men er bedst kendt for sin mørkerøde farve, der symboliserer passioneret hengivenhed..

Rubin

Klassificeret som ædelsten. Rubin er hård, holdbar, sjælden og en af de mest eftertragtede ædelsten. Selv transparente store rubiner er mere sjældne end diamanter. Den har i århundreder været et symbol på vitalitet og kongelighed.

Safir

Klassificeret som ædelsten. Safir er en variant af korund, en ofte blå ædelsten associeret med fred og glæde. Den ligger, sammen med rubinen, som nummer to på hårdhedsskalaen efter diamanten.

Hvid safir

Klassificeret som ædelsten. Hvid safir er en farveløs variant af safir. Safiren får sin farve fra elementerne omkring den, når den dannes. Da den hvide safir er fri for omgivelsernes påvirkning, er den meget sjælden og unik.

Ildopal

Klassificeret som halvædelsten. Ildopal er en gennemsigtig variation af opal, der normalt ikke viser nogen opalescens eller kun lyse grønne blink. Dens farve varierer fra gul over orange til rød. Den menes at fremme fantasi og drømme

Kvarts

Klassificeret som halvædelsten. Kvarts stammer fra vulkanske og metamorfe bjergarter. Den er ofte rosa eller røgfarvet.

Rosenkvarts

Klassificeret som halvædelsten. Rosenkvarts er den rosa variant af kvarts, og farven varierer fra en meget sart lyserød til en medium pink.

Røgkvarts

Klassificeret som halvædelsten. Røgkvarts er den brune variant af kvarts, og farven varierer fra en lys grålig til en næsten sort.

Tanzanit

Klassificeret som halvædelsten. Tanzanit er en blå eller violet variant af zoisite, der indeholder vanadium. Det er en nylig opdaget ædelsten, der hurtigt er blevet meget populær. Tanzanit symboliserer liv.

Swarovski krystal

Swarovski er et lille stykke krystal, der med højteknologi slibes glat med skarpe kanter. Hvad der adskiller den fra andre ædelsten er slibningen, der giver stenen et genskin, der udsat for lys minder meget om diamantens.

Swarovski Grøn

Swarovski er et lille stykke krystal, der med højteknologi slibes glat med skarpe kanter. Hvad der adskiller den fra andre ædelsten er slibningen, der giver stenen et genskin, der udsat for lys minder meget om diamantens.

Swarovski Mørkeblå

Swarovski er et lille stykke krystal, der med højteknologi slibes glat med skarpe kanter. Hvad der adskiller den fra andre ædelsten er slibningen, der giver stenen et genskin, der udsat for lys minder meget om diamantens.

Swarovski Rød

Swarovski er et lille stykke krystal, der med højteknologi slibes glat med skarpe kanter. Hvad der adskiller den fra andre ædelsten er slibningen, der giver stenen et genskin, der udsat for lys minder meget om diamantens.

Peridot

Klassificeret som halvædelsten. Peridot med karat mindre end tre er meget almindelige, men dem med fem karat eller over er sjældne og derfor af meget høj værdi. Peridotens farve changerer i de grønne farver, og den siges at give magt.

Akvamarin

Klassificeret som halvædelsten. Akvamarin er en ædelsten, der indeholder en lys og blågrøn variant af beryl. Navnet siger det hele: i århundreder har denne tidløse ædelsten med farve som havet været et symbol på ungdom, håb, sundhed og troskab.

Pink turmalin

Klassificeret som halvædelsten. Pink turmalin er den bedst kendte og moderigtige farve af turmalin, som har det største farvespektrum. Derfor er den kendt for at være ædelstenens regnbue.

Grøn ametyst

Klassificeret som halvædelsten. Grøn ametyst er en lysegrøn kvarts, kendt som prasiolit. Den får sin farve fra enten varmen fra vulkansk aktivitet eller den naturlige varme i jordens kerne. Grøn ametyst er en sten, der menes at fremme intuitive evner og kærlighed.

Gul safir

Klassificeret som halvædelsten. Gul safir er en naturlig safir, som er en variation af corundum. Det lave indhold af jern i corundum er årsagen til den gule safirs smukke farve.

Perle

Perlen er den ældste kendte ædelsten, og blev betragtet som den mest værdifulde i århundreder. Hvad adskiller perlen fra andre ædelsten, er det organiske materiale, der stammer fra dyr – østers og muslinger. De kaldes ’månens tårer’, og kan variere i farven; lyserøde, hvide og sorte.

Perle

Perlen er den ældste kendte ædelsten, og blev betragtet som den mest værdifulde i århundreder. Hvad adskiller perlen fra andre ædelsten, er det organiske materiale, der stammer fra dyr – østers og muslinger. De kaldes ’månens tårer’, og kan variere i farven; lyserøde, hvide og sorte.

Perle

Perlen er den ældste kendte ædelsten, og blev betragtet som den mest værdifulde i århundreder. Hvad adskiller perlen fra andre ædelsten, er det organiske materiale, der stammer fra dyr – østers og muslinger. De kaldes ’månens tårer’, og kan variere i farven; lyserøde, hvide og sorte.

Onyks

Den sorte ædelsten onyks er en variation af chalcedon, og tilhører klassen af krystaller. Det er en sten, man mener, kan hjælpe bæreren med at holde begge ben på jorden. Den menes ligeledes at kunne få negative energier og interne ubalancer til at forsvinde.

Onyks

Den sorte ædelsten onyks er en variation af chalcedon, og tilhører klassen af krystaller. Det er en sten, man mener, kan hjælpe bæreren med at holde begge ben på jorden. Den menes ligeledes at kunne få negative energier og interne ubalancer til at forsvinde.

Brun Diamant

Brune diamanter er fancy diamanter, der anses for at være en af de mest populære diamanter. Det engelske navn "Chocolate" er givet til disse diamanter på grund af deres chokoladelignende farve. Brune diamanter beskrives også som Cognac - Diamanter eller Champagne - Diamanter afhængigt af deres attraktive farveområde fra lys til mørk. Brune Diamanter er i øjeblikket en stigende tendens i smykke verdenen. Disse diamanter er helt sikkert din type diamanter, hvis du er en chokolade-elskere og vil skille dig ud dine smykker af top kvalitet!

Blå Diamant

Blå Diamanter blev først fundet i Indien og blev bragt til Vesten i 1600-tallet. Disse fristende diamanter som bærer havets og himlens ekstraordinære glans og karakteriske træk. I ligehed med andre farvede diamanter kan blå diamanter også have et stort udvalg af nuancer, fra himmelblå til mørkeblå som minder om havet. Navne som baby blå, konge blå og marine blå bliver ofte brugt for at klassificere disse sjælde diamanter.

Gul Diamant

Gule diamanter er de mest eftertragtede diamanter blandt farvede diamanter for tiden. Gule diamanter omtales som ""Kanarisk"" ""Kanariske Gule Diamanter"" på engelsk. Den har en nydelig udseende som passer udmærket til Halo eller Solitaire ringen, men kan også blive sat på andre stile, da den har et unikt kombinationsværdi, begrund af sin levende farve. Hvis du er interesseret i en gul diamant, har du helt sikkert mange alternative mugliheder til at dekorere denne sjældne diamant med!

Grøn Diamant

Symboliserer natur, vækst, harmoni, udholdenhed og frugtbarhed. Grønne diamanter er højt priset og en beundret naturlig ædelsten. Grønne diamanter har et bredt vifte af nuancer. Disse toner vil variere fra lys til mørkegrøn, afhængigt af, hvad ejeren foretrækker og ønsker. Grønne diamanter betragtes som det mest beroligende farve for øjet og har et stærk følelsesmæssig tilknytning til sikkerheden. Det er måske grunden til, at mange smykke elskere vælger grønne diamanter i deres øreringe og halskæder, og ikke kun for deres ringe!

Rosa Diamant

De mest ventede diamanter: Rosa Diamanter er uden tvivl damernes favorit når det kommer til smykker. En drømmeagtig farve i perfekt diamant slibning er en drøm som bliver til virkelighed.
Rosa Diamanter er fabelagtig tilføjelse til kvinders smykkekollektion, som bringer en følelse af luksus og romantik. Ligesom andre farvede diamanter kommer Rosa Diamonds også i nuancer fra lys rosa til mørk rosa og disse nuancer kaldes svag, meget lyse, lyse, fancy lys, fancy intens, fancy dyb og fancy levende.

Hvid Topas

Hvid Topas anses for at være en halvædelsten, et silikatmineral, der bærer en høj lighed med diamanterne. Selvom den ikke er hård som en diamant (8 på Mohs-skalaen), er hvid topas kendt for sin klarhed og gennemsigtighed. Navnet på Topas kommer fra det græske ord "tapazos", hvilket betyder "at søge". Sandsynligvis er det ikke tilfældigt, at Hvid Topas siges at have en åndelig helbredelse, som forandrer negative tanker til positiv, der hjælper dig med at finde din vej, samt dit formål i livet og giver dig den ekstra energi, der er nødvendigt i nogle tilfælde. Hvis du leder efter smykkerne med iøjenfaldende sten, der er i stand til at give klarhed og limpiditet svarende til diamanterne, kan hvid topas absolut være det bedste valg.
Farvevariationer er blevet observeret fra midnatsblå til marineblå. Lyset gennemtrænger ikke stenen. Minimumskravet for fine smykker.
Med få indeslutninger, som er synlige for det blotte øje, "Meget god (AA)" graduere safirer har en blå farvetone, der giver lidt lys igennem ædelstene.
En "Best (AAA)" kvalitets safir har en farve som er rig og stærk blå farve med veldig små indeslutninger i stenen. Hvis du er interesseret i høj brilliance, så er denne kvalitet ideel for dig.
En ekstraordinær slid for, at øge stenens glans og farve i tillæg til en glans, som blænder øjnene i både sollys og kunstigt lys. Primært udvindes i den eftertragtede Ceylon området. Ædelstene har en dyb og skarp blå farvetone.
Farve variationerne er blevet observeret til at være en medium grøn farve. Lyset gennemtrænger ikke stenen. Minimumskravet for fine smykker.
Med nogle indeslutninger som er synlige for det blotte øje, har "Meget god (AA)" graduerede smaragder et medium-grøn farve, hvor kun en lille del af lyset trænger igennem ædelstenen.
En "Fremragende (AAA)" kvalitet smaragd har en rig grøn farve med meget lidt synlige indeslutninger i stenen. Hvis du er interesseret i høj brilliance, så er denne kvalitet ideel for dig.
En ekstraordinær slibning for at øge stenens glans og farve i tillæg til en glans, der blænder øjnene i både sollys og kunstigt lys. Brugt af de kongelige, er AAAA graduerede smaragder den ultimative gennem tiderne.
Farven er blevet observeret til at være mørkrød. Lyset gennemtrænger ikke stenen. Minimumskravet for fine smykker.
Med få indeslutninger, der er synlige for det blotte øje, "Meget god (AA)" graduerete rubiner er en medium rosa rød farve, der giver lidt lys igennem.
En "Fremragende (AAA)" kvalitet rubin har en mellemlang rød farve med meget små indeslutninger i stenen. Hvis du er interesseret i høj brilliance, er denne kvalitet ideel for dig.
En ekstraordinær slibning for at øge stenen glans og farve i tillæg til en glans, der blænder øjnene i både sollys og kunstigt lys.
Disse gule diamanter har som regel en lys farvetone og lav intensitet. Det er minimumskrav til fine smykker.
Med den mere levende farve er det bestemt en mere foretrukket gul diamant. Disse gule diamanter har en medium intens farve og en smule mørkere nuance.
Disse gule diamanter er bestemt det mest foretrukne valg når det kommer til gule diamanter. Gule diamanter har en intens gul farve og passer meget godt til fine smykker.
Disse gule diamanter har den mest intense og levende farve. Gule diamanter er meget sjældne og passer til dine fineste smykker.
Disse blå diamantene har vanligvis en lyseblå fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Disse blå diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder blå diamanter. Disse blå diamantene har en intens blåfarge og passer utmerket til fine smykker.
Disse blå diamantene har den mest intense og livlige blåfargen. Disse blå diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Med den mere levende farve er det bestemt en mere foretrukket lys rosa diamant. Disse lyse rosa diamanter har en medium intens farve og en smule mørkere nuance.
Disse rosa diamanter er absolut det mest foretrukne valg, når det kommer til rosa diamanter. Rosa diamanter har en intens rosa farve og passer meget godt til fine smykker.
Disse rosa diamanter har den mest intense og levende farve. Rosa diamanter er meget sjældne og passer til dine fineste smykker.
Disse grønne diamanter har som regel en lys farvetone og lav intensitet. Det er minimumskrav til fine smykker.
Med den mere levende farve er det bestemt en mere foretrukket grøn diamant. Disse grønne diamanter har en medium intens farve og en smule mørkere nuance.
Disse grønne diamanter er absolut det mest foretrukne valg når det kommer til grønne diamanter. Grønne diamanter har en intens grøn farve og passer meget godt til fine smykker.
Disse grønne diamanter har den mest intense og levende farve. Grønne diamanter er meget sjældne og passer til dine fineste smykker.
Disse brune diamanter har som regel en lys farvetone og lav intensitet. Det er minimumskrav til fine smykker.
Med den mere levende farve er det bestemt en mere foretrukket brun diamant. Disse brune diamanter har en medium intens farve og en smule mørkere skygge.
Disse brune diamanter er absolut det mest foretrukne valg når det kommer til brune diamanter. Brune diamanter har en intens brun farve og passer meget godt til fine smykker
Disse brune diamanter har den mest intense og levende farve. Brune diamanter er meget sjældne og passer til dine fineste smykker.
"Godt (A)" graderet Ametyst har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Am