Indlæser...

Om os

Den første forretning åbnede i 1999 i Heilbronn, Tyskland, og denne by er stadig hjem for hovedkvarteret. Efter otte års erfaring med en veletableret smykkeforretning gennemgik virksomheden væsentlige ændringer, og bryllupssmykker kom i fokus som ”anden generation” i 2008.

Efter at have vokset fra at være en lille virksomhed til en af verdens ledende guldsmede med specialfremstillede smykker, især i Europa, blev det besluttet at bruge et mærke, et brand, som Glamira i starten af 2011, og hermed var Glamira etableret. Ved udgangen af 2011, gik Glamira ind på det britiske og spanske marked.

I 2012 begyndte Glamira at designe sine egne produkter. Dette koncept gav adgang til at udvide internationalt, og Glamira Tyskland blev på det samme år delt i tre grene Glamira Tyskland, Glamira Østrig og Glamira Schweiz.

I 2013 blev de første skrift mod det danske, svenske og franske smykkemarked taget, og Glamira startede sin egen produktionslinje for at imødekomme kundernes ønsker mere effektivt, da service med integritet og tillid er en mærkesag for Glamira. På samme tid begyndte Glamira at udvikle e-handel infrastrukturen, hvor R&D (Research and Development) arbejder og produkter patenteres. Processen med online salg blev virkeliggjort, og specialfremstillingen af smykker, ifølge kundernes ønsker som det primære koncept, blev accepteret. Glamira forsætter med at udvikle denne proces med nye projekter.

Finland, Italien og Indien blev føjet til den voksende portefølje i slutningen af 2013.

Det er blevet en virksomhed, der er anerkendt på verdensplan for sin omfattende portefølje af diamant markeder, og nye tilgang til at skabe innovation. Glamira fastholder et mål om at danne en global struktur på tværs af flere geografiske områder, hvilket giver en konkurrencefordel på det globale marked. Mens virksomheden har udviklet sig og vokset eksponentielt de sidste to år, og antallet af medarbejdere er steget til over 90, fortsætter Glamira med at drive væksten ved at indtage markederne i Tyrkiet, Australien, Norge, Rusland, Kina, Japan og Brasilien ved udgangen af 2014.