Returneringsformular

 • VIGTIG VARSEL

  I betragtning af usikkerheden omkring den hurtigt udviklende coronavirus-pandemi situationen, anbefaler vi dig stærkt at opbevare dit produkt, indtil situationen er stabiliseret, for at undgå eventuelle forsinkelser eller problemer under transit af din returvare.

  Du kan stadig indsende din returneringsanmodning for at informere os om din anmodning, men send venligst ikke din vare indtil videre. Vi forlænger tidsrammen for dit retur på trods af 60-dages grænsen. Vi vil informere dig når leverandørerne er i fuld drift igen.

  Tak for din forståelse.

  Venligst udfyld og send formularen herunder for at returnere dit produkt. Hvis du gerne vil læse yderligere om vores returpolitik, inden du sender formularen, kan du besøge dette link: https://www.glamira.dk/return-policy/

  1. Ændring af ringstørrelse
  2. Gravering
  3. Reparationsanmodning
  4. Afbestilling
  Årsag
  Den/Det er beskadiget
  Den/Det har mangler
  Det er ikke, hvad jeg bestilte
  Andet (op til 1000 tegn)
  Betalingsform *
  1. kreditkort
  2. Bankoverførelse
  3. Paypal
  Vælg dit produkt der skal returneres :

  Din e-mailadresse og bestillingsnummer skal stemme overens med vores oplysninger, for at vi kan behandle din returnering. Sørg venligst for at dit bestillingsnummer er korrekt og at din e-mailadresse er den, du oprindeligt brugte til at placere din bestilling.

  Vil du have en fragt label til dit retur?
  Ja, jeg vil gerne have en fragt label for 80 Kr.
  1. Aflevering til det nærmeste service point
  2. Afhentning fra min adresse
  Jeg har læst betingelserne, og godkender dem.
  Jeg har ikke fjernet forseglingen.
  Jeg har ikke brugt produktet
  Jeg vil inkludere alle komplementære produkter (gaveæske, certifikat, kampagnevarer osv..) I min returpakke.
VIGTIGT:
 • Bemærk venligst, at din returnering anmodning vil blive behandlet ud fra de oplysninger, du sender online. Eventuelle håndskrevne noter på den trykte kopi af returblanketten tages ikke i betragtning.
 • For at sikre en hurtig og effektiv service kan vi desvære ikke ændre dine anmodninger, efter at du har sendt returformularen. Kontroller venligst de oplysninger, der er angivet i din anmodning, inden du sender formularen.
 • Processen for ændring af størrelse tager omkring 25 arbejdsdage. I tilfælde af, hvis du har en vigtig dato, der nærmer sig som et bryllup, anbefaler vi at du sender dit produkt efter din anledningen. Du kan kontakte vores kundeserviceteam, hvis garantiperioden på de 60 dage udløber før den vigtig dato.
* Skal udfyldes