x
 
   

Returneringsformular

 • Vi arbejder med fuld kapacitet og gør vores bedste for at få dit produkt leveret inden for den forventede tidsramme. Der kan dog forekomme korte forsinkelser på grund af begrænsningerne forårsaget af den igangværende pandemi i nogle områder. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse i disse sjældne situationer.


  Venligst udfyld og send formularen herunder for at returnere dit produkt. Hvis du gerne vil læse yderligere om vores returpolitik, inden du sender formularen, kan du besøge dette link: https://www.glamira.dk/return-policy/

  1. Ændring af ringstørrelse
  2. Gravering
  3. Reparationsanmodning
  4. Afbestilling
  Årsag
  Den/Det er beskadiget
  Den/Det har mangler
  Det er ikke, hvad jeg bestilte
  Andet (op til 1000 tegn)
  Betalingsform *
  1. kreditkort
  2. Bankoverførelse
  3. Paypal
  Vælg dit produkt der skal returneres :

  Din e-mailadresse og bestillingsnummer skal stemme overens med vores oplysninger, for at vi kan behandle din returnering. Sørg venligst for at dit bestillingsnummer er korrekt og at din e-mailadresse er den, du oprindeligt brugte til at placere din bestilling.

  Vil du have en fragt label til dit retur?
  Ja, jeg vil gerne have en fragt label for 74 Kr.
  1. Aflevering til det nærmeste service point
  2. Afhentning fra min adresse
  Jeg har læst betingelserne, og godkender dem.
  Jeg har ikke fjernet forseglingen.
  Jeg har ikke brugt produktet
  Jeg vil inkludere alle komplementære produkter (gaveæske, certifikat, kampagnevarer osv..) I min returpakke.
VIGTIGT:
 • Bemærk venligst, at din returnering anmodning vil blive behandlet ud fra de oplysninger, du sender online. Eventuelle håndskrevne noter på den trykte kopi af returblanketten tages ikke i betragtning.
 • For at sikre en hurtig og effektiv service kan vi desvære ikke ændre dine anmodninger, efter at du har sendt returformularen. Kontroller venligst de oplysninger, der er angivet i din anmodning, inden du sender formularen.
 • Ændring af størrelses- og reparationsprocesser kan tage op til 25 hverdage. I tilfælde af, hvis du har en vigtig dato, der nærmer sig som et bryllup, anbefaler vi at du sender dit produkt efter din anledningen. Du kan kontakte vores kundeserviceteam, hvis garantiperioden på de 60 dage udløber før den vigtig dato.
* Skal udfyldes