Indlæser...

Design dit

Ringe til mænd Noble Element

Gå til produkt detaljerne

Ringe til mænd Noble Element

Fancy Stil - Vis alle

Prisen er op til 55% mindre sammenlignet med den pris hos din traditionelle guldsmed. [?]

GLAMIRA er forpligtet til at tilbyde de bedste priser til deres kunder uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Nedenfor er de vigtigste punkter, der hjælper os med at opnå dette mål:

 • Etablerede rødder i smykkebranchen
 • Direkte fra kilden
 • Mange års samarbejde med pålidelige leverandører for etiske kilder.
 • Fordel ved at operere online
 • Intet lager - Køb, hvad du kan lide, ikke hvad vi har
 • Interne eksperter
 • Ingen skjulte gebyrer

Klik her hvis du vil vide mere om vores prispolitik.

4.673,00 kr.
Gratis forsendelse
60 dages returpolitik

  Forventet Leveringstid : mandag, 07 feb

Se Leveringsmulighederne

 • Gratis Standart Levering

  Forventet Leveringstid: mandag, 07 feb
  0,00 kr.
 • Ekspress Levering

  Forventet Leveringstid: fredag, 04 feb
  150,00 kr.
 • Premium Levering

  Forventet Leveringstid: torsdag, 03 feb
  260,00 kr.

Du kan vælge din leveringsmetode i kassen.

I tilfælde af betaling via bankoverførelse, vil den anslåede leveringstid blive udregnet fra den dag, hvor betalingen er modtaget.

Detaljer

Generelt
SKUANT236-9
Comfort FitJa
Tykkelse1,4 mm
MassivJa
ProfilSvagt skåret

Detaljer

Generelt
SKUANT236-9
Comfort FitJa
Tykkelse1,4 mm
MassivJa
ProfilSvagt skåret
BEDØMMELSER OG ANMELDELSER

Skriv en kommentar, og del din Glamira oplevelse med alle!

1.Giv venligst stjerner for at bedømme produktet (1 - dårlig, 5 - rigtig god) *

2.Skriv din egen anmeldelse

*Nødvendige felter
Kundefotos
De fotos du har taget med det bestilte produkt vil vises her, når du har delt det med os
GENNEMSNITLIG VURDERING
96.8% of 100
4.84
ANTAL ANMELDELSER
436
Se alle GLAMIRAs anmeldelser og bedømmelser for at se, hvad andre kunder synes om GLAMIRAs produkter og service. Du kan også poste din egen anmeldelse og dele din oplevelse ved at besøge vores produktsider. Se alle GLAMIRA produkt anmeldelser

Find ud af, hvad kunderne synes om vores tjenester med mere end 10.000 anmeldelser på et uafhængigt anmeldelsesside.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Fremragende

FRAGTDETALJER

 • Forventet Leveringstid:
 • Gratis fragt via:
 • DHL
 •  Gratis forsendelse
 •  Gratis Gravering
 •  Gratis Gave Æske
 •  Anonym Indpakningsmulighed
YDERLIGERE FORDELE MED DETTE KØB
 • 60 dages returpolitik

  60 dages returpolitik Vi er forpligtet til din tilfredshed. Med indgravering eller uden gravering. Hvis du ikke er tilfreds med dit valg, returner produktet i orginale tilstand inden 60 dage

 • 60 Day Resizing Policy

  60 dages størrelses ændring politik Gode ting starter med små detaljer. GLAMIRA hjælper dig med at holde overraskelsen hemmelig og ændre størrelse på din ring, første gang, inden 60 dage efter modtagelsen

 • Lifetime Warranty

  Livtidsgaranti Vi står bag kvaliteten af vores smykker og tilbyder livstidsgaranti for alle vores produkter. Hver ordre er lavet og behandlet med omhu af vores eksperter, fra det allerførste sekund. Nyd kvaliteten af det professionelle mesterværk og vær sikker på, at dine unikke design smykker vil vare hele livet.

 • 100% tilfredshedsorienteret kundeservice

  100% tilfredshedsorienteret kundeservice GLAMIRAS kundeservice team hjælper gerne dig igennem en af de smukkeste øjeblikke i dit liv. Vores mission er din tilfredshed, tag dig tid til at opdage det perfekte design, mens vi tager os af alt andet

 • Personligtgjort for dig

  Personligtgjort for dig Din specielle anledning er det vigtigste for os og vi ved hvor vigtigt det er at forberede sig til det. Brug din energi på at vælge det perfekte smykke og lad GLAMIRA lave den specielt for dig
  it køb vil også indeholde en gratis gaveæske designet af fagfolk, fordi hver lille detalje betyder noget.

 • Fast Delivery

  Hurtig levering Timingen er nøgleordet når det kommer til at planlægge en overraskelse for forslag eller et bryllup. GLAMIRA er stolt over at tilbyde en af de hurtigste produktions- og forsendelsestidsrammer på markedet.
  Vi tilbyder også gratis levering for alle bestillinger. Hvis du ønsker at holde din bestilling som en overraskelse, skal du blot vælge muligheden for anonym forsendelse under kassen og vi sender dit produkt i almindelig indpakning uden GLAMIRA logo på det

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Ægte cerfikater for Brilianter og Ædelstene Vores interne gemologer inspicerer omhyggeligt alle GLAMIRA diamanter og ædelstene, inden de udsteder certifikater for dem. Hver ordre leveres med et certifikat. Hvis du er interesseret i GIA (Gemological Institute of America) certificerede diamanter, vores kundeservice team vil være mere end glade for at hjælpe dig..

 • Allergy-Free Material

  Allergifri Metariale De fineste kvalitetsmetaller og sten, der anvendes i vores produktion, er allergivenlige. Når det kommer til at bære smykker, er komfort lige så vigtigt som smykkerne selv. Vores mål er at sikre, at dine personlige, unikke design smykker ikke kun ser godt ud, men også føles behagelige.

 • Årevis erfaring

  Årevis erfaring På grund af mange års professionel attitude og stræben efter at forbedre vores arbejde konstant, har GLAMIRA spredt sig gennem mange lande og har afdelinger over hele verden. Bestilling hos os sikrer et smykke, der viser dedikation til området og års erfaring.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Grundlagt i Heilbronn - Tyskland, Der leverer topkvalitet siden 2008 GLAMIRAS rødder etableret i Tyskland gør os anderledes end andre guldsmedere på grund af to hovedord: kvalitet og punktlighed. Etablerede og afprøvede processer gennem mange års faglighed og disciplin gør det muligt for os at tilbyde service og smykker af høj kvalitet.

 • Direkte fra kilden

  Direkte fra kilden Alle ædelsten og smykker. Hvert trin i en typisk detailmodel har indflydelse på produktets endelige pris. Vi er producenten, der dækker alle faser, som er involveret i processen, fra den første tegning til produktet leveres til en kurér. Ved at afstå fra forhandlere, importører, grossister og fysiske butikker, er vi i stand til at give store besparelser til vores kunder.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konfliktfrie diamanter, ædelstene og metaller Ædelmetaller og ædelsten udvindes ofte under forfærdelige forhold rundt om i verden. HOS GLAMIRA garanterer vi, at alle diamanter, ædelsten og metaller, der anvendes til fremstilling af vores smykker, er konfliktfrie, afledt af etiske kilder og ikke-voldelige regioner i overensstemmelse med Kimberley-processen.

Glamiras logo indeni

Alle ringe fra Glamira har vores logo indgraveret, som vist på billedet. Vælg hvorvidt du ønsker vores logo indeni ringen eller ej.

Glamiras logo indeni Uden Logo Med Logo

Diamant

Har siden oldtiden været beundret og eftertragtet. De dannes hundrede af kilometer under jordens overflade gennem milliarder af år. Diamanten, der er den hårdeste ædelsten, er kendt som dronningen over alle ædelsten og en ædelsten blandt dronninger. Hos Glamira garanterer vi, at vores diamanter er konflikt-fri.

Paraiba turmalin

Paraiba turmalin er en meget sjælden sort af turmalin, der skiller sig ud med sine neonblå, grønne og blågrønne farver. Lab-skabte paraibaer har de samme egenskaber som naturlige. Populariteten af ​​denne fabelagtige sten kommer fra dens relation til liv, kærlighed og jord gennem dens virkninger på chakraer. Et professionelt snit frembringer yderligere den ekstraordinære glans og unikke nuancer af disse sten.

Lemon Quartz

Lemon Quartz er klassificeret som en halvædelsten og fascinerer smykke elskere med sine friske farver. Det forekommer sædvanligvis i en farveklasse af en klar citron til en meget levende gul farve. Denne sten er kendt for sin kraftfulde og høje energiske funktion, der fjerner negative følelser, selvtillid og øger bærerens humør og giver tillid.

Zultanite

Zultanit er klassificeret som en halvædelsten med sin farveændrende funktion. Afhængigt af lyskilden og fra forskellige retninger kan denne meget sjældne ædelsten ses i forskellige nuancer. Lime grøn i dagslyset, fersken og kirsebærrosa i dæmpet belysning.

Laboratorieskabt diamant

Laboratorieskabte diamanter tilbyder alle fordelene ved naturlige diamanter uden de miljømæssige og etiske bekymringer, der ofte rejses af minedrift. Processen og materialerne, der er involveret i at skabe diamanter, er nøjagtig de samme som for den konventionelle slags - trinene tager bare væsentligt kortere tid. Det er en grøn proces, der erstatter diamant, laver en meget stærk varmeproces og producerer en klon. En kulfri diamant fremstilles af selve diamanten. Disse diamanter kan nu ikke skelnes fra hinanden og er derfor alle klassificeret baseret på 4C'erne (skæring, farve, klarhed og karat) af laboratorier som HRD og IGI.

Grøn Topas

Grøn Topas er klassificeret som en halvædelsten som er medlem af Topas familen, der ofte er forbundet med loyalitet og kærlighed med sin grønne farve, den giver indre kropsfred, intellekt og hjælper med at løse problemer og for at få et godt liv.

Grøn Safir

Grøn Safir er klassificeret som en ædelsten, som har den specielle farve fra lys mintgrøn til mørk rig grøn farve på grund af tilstedeværelsen af jern. Det siges, at denne sjældne ædelsten er meget beroligende, og at den beroliger øjnene og øger bærerenes tillid.

Orange Safir

Orange Safir er klassificeret som en ædelsten, der stjæler ens hjerte som elsker den orange farve. Den lyse orange til rød-orange farve beroliger hjertet, sindet og frigør dig fra negative tanker og aktiverer glæde.

Diamant

Har siden oldtiden været beundret og eftertragtet. De dannes hundrede af kilometer under jordens overflade gennem milliarder af år. Diamanten, der er den hårdeste ædelsten, er kendt som dronningen over alle ædelsten og en ædelsten blandt dronninger. Hos Glamira garanterer vi, at vores diamanter er konflikt-fri.

Sort diamant

Sorte diamanter facetteres til ædelsten med metallisk glimmer.

PINK SAFIR

Klassificeret som en ædelsten blev pink safir anset for at være yderst sjælden, indtil den igen blev opdaget i Madagaskar i 1990'erne. Pink er blandt de mere sjældne farver af safir. Disse sten kan komme i alle slags nuancer, fra babypink til levende, intens magentarød. Det siges at pink safirer repræsenterer loyalitet, tillid og oprigtighed, og derfor er de meget populære, når det gælder valg af sten til en forlovelsesring.

RHODOLIT GRANAT

Klassificeres som en halvædelsten, er rhoodolit granat stenen hurtigt blevet til en meget populær sten til smykker på grund af sin attraktive farve og det faktum, at den ofte er meget ren, uden mangler og indeslutninger. Navnet stammer fra det græske ord "rhodon", hvilket betyder rose. I hinduismen er den forbundet med rodchakraen, og det siges at den frembringer sund seksuel aktivitet, følelser af stabilitet og sikkerhed. Den er også med til at sørge for at man bliver succesfuld i sit arbejde og hjælper med at opbygge selvtillid.

LONDON BLÅ TOPAS

London Blå Topas er en af de tre tilgængelige nuancer af Topas-familiens halvædelstener, og den er helt speciel og eksklusiv på grund af sin mørke farve. Med den mørkere farve skiller London Blå Topas sig ud og er elsket af dem, der leder efter noget ud over det almindelige. Med sit særlige grønne skær og den mørkegrå undertone er London Blå Topas perfekt til forlovelsesringe, hvis du vil vise, hvor ekstraordinær din kærlighed er. Dette er ædelsten, som ikke kun vil fange alles opmærksomhed, men det siges endda at stenen hjælper med din kommunikation og gør dig mere udtryksfuld.

MORGANITE

Klassificeret som en halvædelsten betragtes Morganite som en naturlig, usædvanlig og sofistikeret ædelsten, som kun findes få steder rundt om i verden. Ironisk nok afspejler prisen ikke sin sjældenhed. Den mest nøjagtige beskrivelse vil indeholde ord som sjælden, glimmer, holdbar, fremragende klarhed og glans. Farven, der er naturligt forårsaget af mangan, kan variere fra en klar sølvfarvet pink til fersken og lilla pink, hvilket gør Morganite ekstraordinær og fremragende. På samme måde som Grøn Smaragd er Morganite et symbol på guddommelig kærlighed, som kunne skyldes årsagen til, at begge sten er varianter af Beryl. Et fremragende valg til en unik forlovelsesring eller som gave til en speciel lejlighed.

Ametyst

Klassificeret som halvædelsten. Ametyst er en lilla gennemsigtig variant af mineralet kvarts. Ametyst får ofte sine smukke farver fra jernholdige urenheder i de krystalliske strukturer, men kan også farves ved at blive udsat for naturlig bestråling.

Grøn turmalin

Klassificeret som en halvædelsten. Grøn turmalin (Verdelite) er sammensat af flere metaller, der skaber boron silikatet, som er en af de mest komplekse krystal strukturer. Den smaragd grønne farve skyldes strukturens indhold af krom. Det menes, at stenen står for held, success, overflod og velstand.

Citrin

Klassificeret som halvædelsten. Citrin, opkaldt efter den gule frugt, der minder om citronen, og som på flere sprog betyder citron, er en gul og/eller orange variant af kvarts. Den associeres med succes og velstand, og er en meget populær samt prismæssig overkommelig ædelsten.

Smaragd

Klassificeret som ædelsten. Det er en værdifuld sten med en dyb og levende grøn farve. Smaragden er blandt de mest sjældne ædelsten, og indeholder mange indeslutninger og overflade frakturer. Det er Venus’ ædelsten, og symboliserer evig ungdom og genfødsel.

Blå topas

Klassificeret som halvædelsten. Topas findes i store perfekte krystaller, og kan slibes til ædelsten med meget høj karat. Den forekommer i mange variationer som farveløs og gul, men topas med en naturlig blå farve er meget sjælden. Topas har en god hårdhed, og er en af de mere almindelige ædelsten..

Granat

Klassificeret som halvædelsten. Granat er en kombination af mineraler, der har lignende fysiske og krystalliske egenskaber. Den varierer i farve og størrelse, men er bedst kendt for sin mørkerøde farve, der symboliserer passioneret hengivenhed..

Rubin

Klassificeret som ædelsten. Rubin er hård, holdbar, sjælden og en af de mest eftertragtede ædelsten. Selv transparente store rubiner er mere sjældne end diamanter. Den har i århundreder været et symbol på vitalitet og kongelighed.

Safir

Klassificeret som ædelsten. Safir er en variant af korund, en ofte blå ædelsten associeret med fred og glæde. Den ligger, sammen med rubinen, som nummer to på hårdhedsskalaen efter diamanten.

Hvid safir

Klassificeret som ædelsten. Hvid safir er en farveløs variant af safir. Safiren får sin farve fra elementerne omkring den, når den dannes. Da den hvide safir er fri for omgivelsernes påvirkning, er den meget sjælden og unik.

Ildopal

Klassificeret som halvædelsten. Ildopal er en gennemsigtig variation af opal, der normalt ikke viser nogen opalescens eller kun lyse grønne blink. Dens farve varierer fra gul over orange til rød. Den menes at fremme fantasi og drømme

Kvarts

Klassificeret som halvædelsten. Kvarts stammer fra vulkanske og metamorfe bjergarter. Den er ofte rosa eller røgfarvet.

Rosenkvarts

Klassificeret som halvædelsten. Rosenkvarts er den rosa variant af kvarts, og farven varierer fra en meget sart lyserød til en medium pink.

Røgkvarts

Klassificeret som halvædelsten. Røgkvarts er den brune variant af kvarts, og farven varierer fra en lys grålig til en næsten sort.

Tanzanit

Klassificeret som halvædelsten. Tanzanit er en blå eller violet variant af zoisite, der indeholder vanadium. Det er en nylig opdaget ædelsten, der hurtigt er blevet meget populær. Tanzanit symboliserer liv.

Swarovski krystal

Swarovski er et lille stykke krystal, der med højteknologi slibes glat med skarpe kanter. Hvad der adskiller den fra andre ædelsten er slibningen, der giver stenen et genskin, der udsat for lys minder meget om diamantens.

Swarovski Grøn

Swarovski er et lille stykke krystal, der med højteknologi slibes glat med skarpe kanter. Hvad der adskiller den fra andre ædelsten er slibningen, der giver stenen et genskin, der udsat for lys minder meget om diamantens.

Swarovski Mørkeblå

Swarovski er et lille stykke krystal, der med højteknologi slibes glat med skarpe kanter. Hvad der adskiller den fra andre ædelsten er slibningen, der giver stenen et genskin, der udsat for lys minder meget om diamantens.

Swarovski Rød

Swarovski er et lille stykke krystal, der med højteknologi slibes glat med skarpe kanter. Hvad der adskiller den fra andre ædelsten er slibningen, der giver stenen et genskin, der udsat for lys minder meget om diamantens.

Peridot

Klassificeret som halvædelsten. Peridot med karat mindre end tre er meget almindelige, men dem med fem karat eller over er sjældne og derfor af meget høj værdi. Peridotens farve changerer i de grønne farver, og den siges at give magt.

Akvamarin

Klassificeret som halvædelsten. Akvamarin er en ædelsten, der indeholder en lys og blågrøn variant af beryl. Navnet siger det hele: i århundreder har denne tidløse ædelsten med farve som havet været et symbol på ungdom, håb, sundhed og troskab.

Pink turmalin

Klassificeret som halvædelsten. Pink turmalin er den bedst kendte og moderigtige farve af turmalin, som har det største farvespektrum. Derfor er den kendt for at være ædelstenens regnbue.

Grøn ametyst

Klassificeret som halvædelsten. Grøn ametyst er en lysegrøn kvarts, kendt som prasiolit. Den får sin farve fra enten varmen fra vulkansk aktivitet eller den naturlige varme i jordens kerne. Grøn ametyst er en sten, der menes at fremme intuitive evner og kærlighed.

Gul safir

Klassificeret som halvædelsten. Gul safir er en naturlig safir, som er en variation af corundum. Det lave indhold af jern i corundum er årsagen til den gule safirs smukke farve.

Perle

Perlen er den ældste kendte ædelsten, og blev betragtet som den mest værdifulde i århundreder. Hvad adskiller perlen fra andre ædelsten, er det organiske materiale, der stammer fra dyr – østers og muslinger. De kaldes ’månens tårer’, og kan variere i farven; lyserøde, hvide og sorte.

Perle

Perlen er den ældste kendte ædelsten, og blev betragtet som den mest værdifulde i århundreder. Hvad adskiller perlen fra andre ædelsten, er det organiske materiale, der stammer fra dyr – østers og muslinger. De kaldes ’månens tårer’, og kan variere i farven; lyserøde, hvide og sorte.

Perle

Perlen er den ældste kendte ædelsten, og blev betragtet som den mest værdifulde i århundreder. Hvad adskiller perlen fra andre ædelsten, er det organiske materiale, der stammer fra dyr – østers og muslinger. De kaldes ’månens tårer’, og kan variere i farven; lyserøde, hvide og sorte.

Onyks

Den sorte ædelsten onyks er en variation af chalcedon, og tilhører klassen af krystaller. Det er en sten, man mener, kan hjælpe bæreren med at holde begge ben på jorden. Den menes ligeledes at kunne få negative energier og interne ubalancer til at forsvinde.

Onyks

Den sorte ædelsten onyks er en variation af chalcedon, og tilhører klassen af krystaller. Det er en sten, man mener, kan hjælpe bæreren med at holde begge ben på jorden. Den menes ligeledes at kunne få negative energier og interne ubalancer til at forsvinde.

Brun Diamant

Brune diamanter er fancy diamanter, der anses for at være en af de mest populære diamanter. Det engelske navn "Chocolate" er givet til disse diamanter på grund af deres chokoladelignende farve. Brune diamanter beskrives også som Cognac - Diamanter eller Champagne - Diamanter afhængigt af deres attraktive farveområde fra lys til mørk. Brune Diamanter er i øjeblikket en stigende tendens i smykke verdenen. Disse diamanter er helt sikkert din type diamanter, hvis du er en chokolade-elskere og vil skille dig ud dine smykker af top kvalitet!

Blå Diamant

Blå Diamanter blev først fundet i Indien og blev bragt til Vesten i 1600-tallet. Disse fristende diamanter som bærer havets og himlens ekstraordinære glans og karakteriske træk. I ligehed med andre farvede diamanter kan blå diamanter også have et stort udvalg af nuancer, fra himmelblå til mørkeblå som minder om havet. Navne som baby blå, konge blå og marine blå bliver ofte brugt for at klassificere disse sjælde diamanter.

Gul Diamant

Gule diamanter er de mest eftertragtede diamanter blandt farvede diamanter for tiden. Gule diamanter omtales som ""Kanarisk"" ""Kanariske Gule Diamanter"" på engelsk. Den har en nydelig udseende som passer udmærket til Halo eller Solitaire ringen, men kan også blive sat på andre stile, da den har et unikt kombinationsværdi, begrund af sin levende farve. Hvis du er interesseret i en gul diamant, har du helt sikkert mange alternative mugliheder til at dekorere denne sjældne diamant med!

Grøn Diamant

Symboliserer natur, vækst, harmoni, udholdenhed og frugtbarhed. Grønne diamanter er højt priset og en beundret naturlig ædelsten. Grønne diamanter har et bredt vifte af nuancer. Disse toner vil variere fra lys til mørkegrøn, afhængigt af, hvad ejeren foretrækker og ønsker. Grønne diamanter betragtes som det mest beroligende farve for øjet og har et stærk følelsesmæssig tilknytning til sikkerheden. Det er måske grunden til, at mange smykke elskere vælger grønne diamanter i deres øreringe og halskæder, og ikke kun for deres ringe!

Rosa Diamant

De mest ventede diamanter: Rosa Diamanter er uden tvivl damernes favorit når det kommer til smykker. En drømmeagtig farve i perfekt diamant slibning er en drøm som bliver til virkelighed.
Rosa Diamanter er fabelagtig tilføjelse til kvinders smykkekollektion, som bringer en følelse af luksus og romantik. Ligesom andre farvede diamanter kommer Rosa Diamonds også i nuancer fra lys rosa til mørk rosa og disse nuancer kaldes svag, meget lyse, lyse, fancy lys, fancy intens, fancy dyb og fancy levende.

Hvid Topas

Hvid Topas anses for at være en halvædelsten, et silikatmineral, der bærer en høj lighed med diamanterne. Selvom den ikke er hård som en diamant (8 på Mohs-skalaen), er hvid topas kendt for sin klarhed og gennemsigtighed. Navnet på Topas kommer fra det græske ord "tapazos", hvilket betyder "at søge". Sandsynligvis er det ikke tilfældigt, at Hvid Topas siges at have en åndelig helbredelse, som forandrer negative tanker til positiv, der hjælper dig med at finde din vej, samt dit formål i livet og giver dig den ekstra energi, der er nødvendigt i nogle tilfælde. Hvis du leder efter smykkerne med iøjenfaldende sten, der er i stand til at give klarhed og limpiditet svarende til diamanterne, kan hvid topas absolut være det bedste valg.
Farvevariationer er blevet observeret fra midnatsblå til marineblå. Lyset gennemtrænger ikke stenen. Minimumskravet for fine smykker.
Med få indeslutninger, som er synlige for det blotte øje, "Meget god (AA)" graduere safirer har en blå farvetone, der giver lidt lys igennem ædelstene.
En "Best (AAA)" kvalitets safir har en farve som er rig og stærk blå farve med veldig små indeslutninger i stenen. Hvis du er interesseret i høj brilliance, så er denne kvalitet ideel for dig.
En ekstraordinær slid for, at øge stenens glans og farve i tillæg til en glans, som blænder øjnene i både sollys og kunstigt lys. Primært udvindes i den eftertragtede Ceylon området. Ædelstene har en dyb og skarp blå farvetone.
Farve variationerne er blevet observeret til at være en medium grøn farve. Lyset gennemtrænger ikke stenen. Minimumskravet for fine smykker.
Med nogle indeslutninger som er synlige for det blotte øje, har "Meget god (AA)" graduerede smaragder et medium-grøn farve, hvor kun en lille del af lyset trænger igennem ædelstenen.
En "Fremragende (AAA)" kvalitet smaragd har en rig grøn farve med meget lidt synlige indeslutninger i stenen. Hvis du er interesseret i høj brilliance, så er denne kvalitet ideel for dig.
En ekstraordinær slibning for at øge stenens glans og farve i tillæg til en glans, der blænder øjnene i både sollys og kunstigt lys. Brugt af de kongelige, er AAAA graduerede smaragder den ultimative gennem tiderne.
Farven er blevet observeret til at være mørkrød. Lyset gennemtrænger ikke stenen. Minimumskravet for fine smykker.
Med få indeslutninger, der er synlige for det blotte øje, "Meget god (AA)" graduerete rubiner er en medium rosa rød farve, der giver lidt lys igennem.
En "Fremragende (AAA)" kvalitet rubin har en mellemlang rød farve med meget små indeslutninger i stenen. Hvis du er interesseret i høj brilliance, er denne kvalitet ideel for dig.
En ekstraordinær slibning for at øge stenen glans og farve i tillæg til en glans, der blænder øjnene i både sollys og kunstigt lys.
Disse gule diamanter har som regel en lys farvetone og lav intensitet. Det er minimumskrav til fine smykker.
Med den mere levende farve er det bestemt en mere foretrukket gul diamant. Disse gule diamanter har en medium intens farve og en smule mørkere nuance.
Disse gule diamanter er bestemt det mest foretrukne valg når det kommer til gule diamanter. Gule diamanter har en intens gul farve og passer meget godt til fine smykker.
Disse gule diamanter har den mest intense og levende farve. Gule diamanter er meget sjældne og passer til dine fineste smykker.
Disse blå diamantene har vanligvis en lyseblå fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Disse blå diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder blå diamanter. Disse blå diamantene har en intens blåfarge og passer utmerket til fine smykker.
Disse blå diamantene har den mest intense og livlige blåfargen. Disse blå diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Med den mere levende farve er det bestemt en mere foretrukket lys rosa diamant. Disse lyse rosa diamanter har en medium intens farve og en smule mørkere nuance.
Disse rosa diamanter er absolut det mest foretrukne valg, når det kommer til rosa diamanter. Rosa diamanter har en intens rosa farve og passer meget godt til fine smykker.
Disse rosa diamanter har den mest intense og levende farve. Rosa diamanter er meget sjældne og passer til dine fineste smykker.
Disse grønne diamanter har som regel en lys farvetone og lav intensitet. Det er minimumskrav til fine smykker.
Med den mere levende farve er det bestemt en mere foretrukket grøn diamant. Disse grønne diamanter har en medium intens farve og en smule mørkere nuance.
Disse grønne diamanter er absolut det mest foretrukne valg når det kommer til grønne diamanter. Grønne diamanter har en intens grøn farve og passer meget godt til fine smykker.
Disse grønne diamanter har den mest intense og levende farve. Grønne diamanter er meget sjældne og passer til dine fineste smykker.
Disse brune diamanter har som regel en lys farvetone og lav intensitet. Det er minimumskrav til fine smykker.
Med den mere levende farve er det bestemt en mere foretrukket brun diamant. Disse brune diamanter har en medium intens farve og en smule mørkere skygge.
Disse brune diamanter er absolut det mest foretrukne valg når det kommer til brune diamanter. Brune diamanter har en intens brun farve og passer meget godt til fine smykker
Disse brune diamanter har den mest intense og levende farve. Brune diamanter er meget sjældne og passer til dine fineste smykker.
"Godt (A)" graderet Ametyst har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Ametyst har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Ametyst er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Ametyst.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Ametyst ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Citrin har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Citrin har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Citrin er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Citrin.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Citrin ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Granat har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Granat har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret (Granat er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Granat.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Granat ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Blå topas har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Blå topas har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Blå topas er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Blå topas.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Blå topas ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Peridot har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Peridot har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Peridot er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Peridot.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Peridot ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Akvamarin har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Akvamarin har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Akvamarin er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Akvamarin.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Akvamarin ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Ild opal har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Ild opal har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Ild opal er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Ild opal.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Ild opal ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Grøn ametyst har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Grøn ametyst har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Grøn ametyst er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Grøn ametyst.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Grøn ametyst ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Grøn turmalin har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Grøn turmalin har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Grøn turmalin er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Grøn turmalin.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Grøn turmalin ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Rosa turmalin har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Rosa turmalin har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Rosa turmalin er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Rosa turmalin.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Rosa turmalin ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Rosenkvarts har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Rosenkvarts har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Rosenkvarts er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Rosenkvarts.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Rosenkvarts ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Tanzanit har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Tanzanit har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Tanzanit er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Tanzanit.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Tanzanit ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Røgkvarts har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Røgkvarts har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Røgkvarts er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Røgkvarts.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Røgkvarts ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Morganite har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Morganite har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Morganite er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Morganite.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Morganite ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Rhodolit Granat har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Rhodolit Granat har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Rhodolit Granat er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Rhodolit Granat.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Rhodolit Granat ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
"Godt (A)" graderet Tsavorite har små indeslutninger. Lys trænger ikke gennem ædelstenen. Mindste krav for fine smykker.
Nogle små indeslutninger er synlige med det blotte øje. "Meget godt (AA)" graderet Tsavorite har en farvetone, der gør at noget lys trænger igennem ædelstenen.
"Fremragende (AAA)" klassificeret Tsavorite er ædelsten af høj kvalitet og findes hos verdens fineste guldsmede. Mest foretrukne valg når det kommer til Tsavorite.
Traditionelt "Arvestykke (AAAA)" klassificeret Tsavorite ædelsten blev brugt af de kongelige. Disse ædelstene har den højeste klarhed, samt fejlfri og den rigeste farve.
Små indeslutninger, ædelstenes lyse farve. Lys trænger ikke gennem ædelsten.
Indeslutninger eller små indvendige krystaller er kun lidt synlige under omhyggelig inspektion, men ingen store indeslutninger.
Ædelsten af høj kvalitet og kan findes hos verdens fineste guldsmedere. Stenen har meget, meget små indeslutninger, der ikke ses med blotte øjne.
Højeste kvalitet til denne ædelsten. Fejlfri og perfekt skåret. Ingen indeslutninger synlige selv under 10x forstørrelse.
Små indeslutninger, ædelstenes lyse farve. Lys trænger ikke gennem ædelsten.
Indeslutninger eller små indvendige krystaller er kun lidt synlige under omhyggelig inspektion, men ingen store indeslutninger.
Ædelsten af høj kvalitet og kan findes hos verdens fineste guldsmedere. Stenen har meget, meget små indeslutninger, der ikke ses med blotte øjne.
Højeste kvalitet til denne ædelsten. Fejlfri og perfekt skåret. Ingen indeslutninger synlige selv under 10x forstørrelse.
Små indeslutninger, ædelstenes lyse farve. Lys trænger ikke gennem ædelsten.
Indeslutninger eller små indvendige krystaller er kun lidt synlige under omhyggelig inspektion, men ingen store indeslutninger.
Ædelsten af høj kvalitet og kan findes hos verdens fineste guldsmedere. Stenen har meget, meget små indeslutninger, der ikke ses med blotte øjne.
Højeste kvalitet til denne ædelsten. Fejlfri og perfekt skåret. Ingen indeslutninger synlige selv under 10x forstørrelse.
Grøn Swarowski Zirkon: Indeholder de samme egenskaber med grøn Cubic Zirkon. Forskellen er, at Swarovski er et verdensomspændende kendt mærke for syntetiske sten.
Grøn Cubic Zirkon: Grøn Cubic Zirkon bruges ofte som en erstatning til smaragd. Men det er en syntetisk sten i modsætning til smaragd, som er en naturlig ædelsten, der kommer i forskellige nuancer og kvaliteter.
Swarowski Zirkon: Indeholder de samme egenskaber med klar Cubic Zirkon; farveløs og glans. Forskellen fra Cubic Zirkon er, at Swarovski er et verdensomspændende kendt mærke for syntetiske sten.
Cubic Zirkon: Cubic Zirkon er et menneskeskabt materiale, der bruges som et overkommeligt diamant alternativ i smykker for dets holdbarhed og glans. Denne syntetiske sten kan være klar og farveløs såvel som i forskellige farver og former.
Blå Swarowski Zirkon: Indeholder de samme egenskaber med blå Cubic Zirkon. Forskellen er, at Swarovski er et verdensomspændende kendt mærke for syntetiske sten.
Blå Cubic Zirkon: Blå Cubic Zirkon bruges ofte som erstatning for safir. Det er dog en syntetisk sten i modsætning til safir, som er en naturlig ædelsten, der kommer i forskellige nuancer og kvaliteter.
Rød Swarowski Zirkon: Indeholder de samme egenskaber med rød Cubic Zirkon. Forskellen er, at Swarovski er et verdensomspændende kendt mærke for syntetiske sten.
Rød Cubic Zirkon: Rød Cubic Zrikon bruges ofte som erstatning for rubin. Men det er en syntetisk sten i modsætning til rubin, som er en naturlig ædelsten, der kommer i forskellige nuancer og kvaliteter.
Diamanter som inkluderer synlige indeslutninger, der kan ses under 10x forstørrelsesglas og er let synlige for det blotte øje.
SI Diamanter har små indeslutninger, som er synlige under 10x forstørrelsesglas og som ofte er synlige for det blotte øje.
Diamanter med denne klarhed indeholder få og små indeslutninger, der kan ses under et 10X forstørrelsesglas men usynlige for det blotte øje.
Diamanter med denne klarhed må indeholde meget meget få indeslutninger, som er ekstremt svære at opdage under et 10X forstørrelsesglas, og umulige at se for det blotte øje
VS-diamanter er kendt for at have meget små indeslutninger, som ikke er synlige for det blotte øje og kan kun ses under forstørrelsesglas.
Diamanter med VVS klarhed indeholder meget meget små indeslutninger, der er yderst vanskelige at registrere under 10x forstørrelsesglas. Disse indeslutninger er ikke synlige med det blotte øje.
De "småt til endnu småt indeslutninger" er ikke synlige for det blotte øje og kan kun ses under forstørrelse.
Betegner "meget meget lidt inkluderet", og det vides at være en af de højeste karakterer, der er placeret under internt fejlfri.
Naturlig, brillantfarvet rubin, der ikke er underlagt varmebehandlingsprocessen, denne type rubin har førsteklasses kvalitet med små indeslutninger, der kan være synlige for det blotte øje
Naturlig og stærkt intens farvet rubin, der ikke er underlagt varmebehandlingsprocessen, som er kendt, som den højeste værdifulde rubin.
Naturlig dybblåfarvet safir, der ikke er underlagt varmebehandlingsprocessen. Denne type safir har førsteklasses kvalitet, med små indeslutninger, der kan være synlige for det blotte øje
Naturligt og stærkt intensfarvet safir, der ikke er underlagt varmebehandlingsprocessen, denne er anerkendt som den højest værdifulde safir.
Naturlig smaragd med livlige farver, der ikke er underlagt varmebehandlingsprocessen. Denne type smaragd har premium kvalitet med små indeslutninger, der kan være synlige for det blotte øje.
Naturlig og stærkt intens farvet smaragd, der ikke er underlagt varmebehandlingsprocessen, som er anerkendt af den mest værdifulde smaragd.

Smaragd (lab-skabt)

Med forskellige farver og indeholder ikke indeslutninger og er udførelsesformer for perfektion. Derudover har smaragder lab-skabt de samme astrologiske egenskaber som de naturlige, så de kan være effektive i din krop og sjæl. Det er et fremragende valg for dem, der søger perfektion i deres sten.

Safir (lab-skabt)

Med sine dybe blå nuancer har lab-skabt safir de samme fysiske, kemiske og optiske kvaliteter som den naturlige safir. Takket være sin glitrende skønhed er lab-skabt safir en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at have den visuelle fremragende kvalitet på deres sten.

Rubin (lab-skabt)

Med sin perfektion og glathed er lab-skabte Rubin sten lige så pragtfulde som de naturlige. Udover den fortryllende skønhed er lab-skabt rubin symbolet på magt og livsglæde. lab-skabte rubiner har de samme fysiske, optiske og kemiske egenskaber som de naturlige rubiner og vil være et godt alternativ for dem der elsker Rubin.

Rubellite (lab-skabte)

Også kendt som Pink turmalin, Rubellite tager sit navn fra det latinske ord ’rubellus’ betyder ’rødlig’. Med sin betagende kombination af det lyserøde og røde er Rubellite en sten, der menes at give livsenergi til køberen. For dem, der er forvirrede over at vælge mellem det naturlige og det originale, har rubellitter de samme funktioner som de naturlige.

Moissanite (lab-skabt)

Som ligner diamant med sin gennemsigtige og skinnende overflade, Moissanite er den minerale form af siliciumcarbid, og det er en anden type af de lab-skabte sten. Da Moissanite er lige så holdbar som diamanter, er det et godt alternativ til valg af forlovelsesring.

Blå Zirkon

Også kendt som Cambodjansk blå zirkon, fordi dens oprindelse er Cambodja, farven på blå zirkon er tættere på himmelblå eller pastellblå. den naturlige blå Zircon Ligner diamanter og deler lignende navne med zirconia, Det bør ikke forveksles med syntetisk cubic zirconia. Som medlem af zircon-familien menes blå Zircon at have en stor indflydelse på den menneskelige krop, ved at den rydder og beroliger sindet for sin bruger.

Brun Zirkon

Brun zirkon stammer fra Tanzania og er et andet medlem af zirkon familien. Med dets diamantlignende udseende og navn, bør den naturlige brune zirkon ikke forveksles med den syntetiske kubiske zirkon. Fordi det er en natursten som andre medlemmer af Zircon-familien, menes også, at zirkon har positive effekter på den menneskelige krop. Takket være dets helbredende virkning menes Brun Zircon at frigive fysisk smerte. Det kan være en god mulighed for dem, der ønsker at føle den jordiske helbredende kraft.

Hvid Zirkon

vid Zirkon stammer fra Tanzania og Nigeria og er en gennemsigtig natursten med et diamantlignende udseende. Det bør ikke forveksles med den kubiske zirkon, fordi hvid zirkon er natursten, mens kubisk zirkon er syntetisk, fordi det udviser dobbeltbrydning har Hvid Zircon en utrolig visuel kvalitet. Det vil være et godt alternativ for diamanten, hvis du leder efter den samme charme med et andet valg.

Kunzite

Kunzite er en ukendt, men en sjælden skønhed, idet den er opmærksom på sit farveområde, der adskiller sig fra delikat pastelrosa til intens violetlig lilla. Kunzite findes ofte i større størrelser og er monoklinisk. Selvom det ikke er kendt for de fleste, er der vigtige karakterer som Gloucester Hertuginde, der pynter sig selv med Kunzite.

Sort Opal

Sort Opal anses for at være den sjældneste form af opal og har forskellige nuancer fra kulsort til mørkegrå. Hvad der gør denne sten speciel er de mange forskellige nuancer der kan ses i stenen. Du kan se de skinnende røde, orange eller grønne nuancer, der reflekteres fra den Sorte Opal.

Neptun Garden Topas

Neptun Garden Topas der bærer navnet på det harmoniske farveskema på Neptunes overflade, det byder dig velkommen til den ekstravagante charme af ædelsten. Neptun Garden Topas er dækket med et stof for at forbedre dets farve og kvalitet. Som et medlem af topas-familien har denne ædelsten også afslappende funktioner takket være sin energi. For dem, der tror på ædelstenens kraft, siges det, at det beroliger dine nerver og beskytter dig mod sygdom.

Mercure Topas

Med sin gennemsigtige overflade reflekterer Mercure Topas lyset og udsender aurora-effekten. Ligesom planeten Merkur der bliver til blå, når sollyset reflekteres, kan Mercure Topas blændende farver ses, når de udsættes for sollys. Denne effekt opnås gennem belægningsprocessen, der kaldes fysisk dampaflejring, og resultatet er den strålende virkning.

Mystic Topas

Er lige så mystisk som dets navn, Mystic topas er et paradis med farver med sin regnbue-glans. Gennem Belægningsprocessen forbedres dens farve og får sin endelige form. det menes at fjerne negative følelser og onde ånder væk, denne ædelsten beroliger sin bruger, med sin “øje-rene” sten er der ikke noget sted for ufuldkommenhed i Mystic Topas. For en tæt version af regnbuen er denne sten det perfekte valg for dig.

Rosa Topas

Rosa Topas er en af ​​de sjældneste versioner af Topas og smelter lyserøde elskendes hjerter med sin sarte skønhed. Med belægningsprocessen øges dens farve og får sin endelige form. Det antages, at denne sten stimulerer dens ejeres energi og sparer dig for negativ energi, takket være den guddommelige beskyttelse af solen. Da det udvikler kreativ tænkning, kan Rosa Topas være et fremragende valg for designere eller kunstnere. Du vil føle varmen i deres farver, når du ser ind på den.

Opal

Opal med den Hvide farve er en fantastisk sten med sin skinnende skønhed og er den mest almindelige type Opal. Som andre Opal sten menes det at have en stor energi og bemærkelsesværdige effekter på kroppen. Opalen menes at forvandle negative energi til positive og renser sindet.

Sultan Sten

Klassificeret som en halvædelsten og er blevet meget populær på det seneste. Afhængigt af lyskilden kan deres farve ændre sig fra champagne til fersken. Takket være det høje brydningsindeks kan du se matrixen af disse farver selv i svagt lys, det produceres normalt i større karat for at se den betagende ændring i farverne.

Tsavorite

Som et af medlem af Grossular Garnet familien er Tsavorite blevet en af de mest populære ædelstene med dens sjældenhed. På grund af den betagende grønne farve, kan den minde dig om smaragd. den for sin grønne farve fra sin kemiske struktur, der inkluderer krom eller vanadium, Tsavorite er en fest for øjnene. Det antages at Tsavorite helbreder følelsesmæssige traume eller sygdom hos brugeren.

Sort safir

Som et medlem af Safir-familien er Sort Safir en af varianterne i mineral korund. Sort Safir opretholder sine mørke farver med sin lyse farve, mens nogle af dem muligvis også afslører metalliske toner, når de udsættes for lys. Hovedsagelig udvindes i Australien, Sort Safir kunne være et godt alternativ for dem der elsker sort, det antages, at sorte safirer holder ejeren rolig i en kaotisk situation og fungerer som et beskyttelsesværn mod mobning.
Ædelstens kvalitet
Hver ædelstenklassificering har forskellige egenskaber som farve og klarhed, der beskriver kvaliteten af ædelsten
Ædelsten Kvalitet
Send min ring i gennemsnitlig størrelse:
Hvis du ikke kender din ringestørrelse, har du muligheden for at vælge denne valgmulighed. Vi producerer og sender din ring i den mest almindelige ringstørrelse. Hvis denne størrelse ikke passer til dig, kan du returnere din ring til gratis størrelsesændring inden for 60 dage fra modtagelsen af dit produkt.
Varenummer:
Et beskrivende nummer der associeres med et bestemt produkt.
Er dine produkter i hvidguld belagt med rhodium?

Ja

Gemstone Quality

Nej

Gemstone Quality

Rhodiumbelagt bruges til at fremhæve glansen af hvidt guld. Når denne valgmulighed vælges som "Nej", behandles dit produkt ikke med rhodium, og det vil ha en naturlig farve i stedet for et rent hvidt og skinnende look.

Rhodium Belagt

Den hvide del af dine smykker vil blive produceret af det originale hvide metal og belagt med rodium for mere glans.

Er dine sølvsmykker rhodium belagt?
Rhodium belagt bruges kun til at forstærke den hvide farve og beskytter ringen mod ridser, men metallet under den beskyttende belægning er sølv.
Mærke:
Mærket Glamira Diamanter garanterer at alle produkter er af netop dette mærke og af højeste kvalitet, også selvom du vælger andre ædelsten end diamanter til dit unikke smykke.
Farve (Swarovski og andre sten)
Den præcise farve kan variere afhængig af ædelstenens kemiske sammensætning. Diamanters farveskala går fra D til Z. Den højeste gradering og hvideste sten er D, dette er også den mest sjældne og derfor den dyreste. Diamanter graderet fra G til J har en anelse farve i sig, men betragtes som næsten farveløse. Den generelle opfattelse af en diamants ideelle farve er H.
Colour
Metal / Legering
Metal henviser til materialet, der benyttes i produktionen af smykker. Farven bestemmes af kombinationen mellem metallet og de andre legeringer.
alloy
Edelsteine:
Schmucksteine (auch Edelsteine oder Halbedelsteine genannt) sind die Mineralien, die wertvoll, selten und oft schön sind. Sie werden nach dem Schleifen und Polieren verwendet.
Gemstones
Metal / Legering
Sort rhodium er en hård og behagelig belægning på sortmetal og opnår dette karakteristiske look.
alloy
Midtersten:
Midterstenen er smykkets primære sten. Midterstenens karat er større end de andre sten i smykket.
Sten 2:
Sten 2 bliver brugt til at beskrive komplementære eller sekundære sten, der ofte er lidt mindre end sten 1 ædelsten.
Sten 3:
Sten 3 består af mindre komplementære sten, der understreger harmonien mellem hovedstenen og sidestenene.
Ædelsten klarhed
Klarhed refererer til stenens farve og klarhed. En ædelstens klarhed afhænger af typen. AAA i klarhed er en meget ren sten, mens AA klarhed refererer til en halvren sten.
Stone Clarity
Karat:
Karat refererer til måleenheden for diamanter og andre ædelsten.
Carat
Solid:
Begrebet "Solid" betyder at der ikke er hul indvendig af produktet.
Solid
GLAMIRA Logo:
Form:
En diamants form og udseende kan bl.a. være rund, oval eller prinsesse. Alle disse former har forskellige udtryk.
Stone Shape
Form:
En diamants form og udseende kan bl.a. være rund eller oval. Alle disse former har forskellige udtryk.
Stone Shape
Ædelsten slibning:
Slibningen refererer til ædelstenens design; symmetri og proportioner.
Stone Cut
Mængde:
Et fundamentalt begreb der omfatter antallet af brugte ædelsten.
Ædelsten diameter:
Diameter (dimension) henviser til ædelstenens faktiske udseende. Diameter betragtes som en bedre måde, at måle en ædelsten på, end at veje karat, grundet de forskellige muligheder for udformning.
Stone Diameter
Halskæde:
Refererer til de forskellige modeller af kæder som Forzentina, Curb og Figaro.
Farve på kæden:
Kæden kan personliggøres som hvid, guld og rød.
Chain Colour
Legering på kæden:
Kædens metal kan vælges uafhængigt af vedhænget. Den kan være i guld eller sølv.
Bredde:
Refererer til kædens bredde alt efter type af halskæde.
width
Tykkelse:
Ringens tykkelse måles i millimeter vertikalt fra indersiden, mod fingeren, til ydersiden.
1.2 mm 1.4 mm 1.6 mm 1.8 mm 2.0 mm
Stenbesat ring:
Den henviser til de sten, der kan klassificeres som ædelsten og syntetiske sten som zirconia og diamanter. Information omfatter klarhed og karat.
Overflade:
Refererer til processen med polering og granulering på smykkets overflade.
Profil:
Refererer til formen på vielsesringe som kan være f.eks. fladt eller traditionelt skåret. Flad på ydersiden og en let bue indad er traditionelle karakteristika på en fladt skåret ring. Svagt skåret refererer til en let afrundet ydre og indre kant. Den traditionelle ring har helt runde kanter.
profile
Gaveboks
De dekorative Glamira æsker til de valgte gaver.
Gift Box/ Case
Gaveboks
De dekorative Glamira æsker til de valgte gaver.
Gift Box/ Case
Legering:
Det er en blanding af metaller. Ved at kombinere forskellige metaller til en legering kan man modificere ædelmetallerne og fremhæve ønskede karakteristika. Legeringen af guld, sølv, palladium eller platin udføres før metallerne bliver til smukke unikke smykker.
alloy
Gravering
GLAMIRA bruger lasergraveringsteknikken, hvilket resulterer i et glat resultat på produktet.
Gravering af dit produkt vil ikke påvirke muligheden for gratis ændring af størrelsen, livstidsgaranti eller reparation.
engraving
Certificering
CertificeringAlle GLAMIRAS produkter sendes med et ægthedscertifikat fra GLAMIRA. Du kan ogsså vælge, at få din diamant certficeret af GIA eller HRD, kontakt da venligst vores kundeservice efter du har fuldført din bestilling.
Kan du ikke finde din ringstørrelse her?
Er du ikke bekendt med denne skala over ringstørrelser, kan du fortælle os din størrelse i ethvert internationalt format, og vi vil skabe den til dig!
Can't find your ring size here?
Tykkelse
Ringens tykkelse måles i millimeter vertikalt fra indersiden, mod fingeren, til ydersiden.
1.2 mm 1.4 mm 1.6 mm 1.8 mm 2.0 mm
Accent farve
Emalje farve er en pyntemåde der anvendes i smykker, hvor glasligende subtans, som er transparent eller uigennemsigtig smeltes på overfladen af metalgenstande.
Accent farve
Accent farve
Emalje farve er en pyntemåde der anvendes i smykker, hvor glasligende subtans, som er transparent eller uigennemsigtig smeltes på overfladen af metalgenstande.
Accent farve
Accent farve
Emalje farve er en pyntemåde der anvendes i smykker, hvor glasligende subtans, som er transparent eller uigennemsigtig smeltes på overfladen af metalgenstande.
Accent farve
Accent farve
Emalje farve er en pyntemåde der anvendes i smykker, hvor glasligende subtans, som er transparent eller uigennemsigtig smeltes på overfladen af metalgenstande.
Accent farve
Længde

 

Længde
Længde

 

Længde
Længde

 

Længde
Længde
Find din armbåndsstørrelse
How to modify your bracelet length?
Hvordan justere man længden på ankelkæden?
For at opnå en perfekt tilpasning, kan længden af ankelkæden justeres med en kædedel fastgjort til spændet.
Hvordan justere man længden på ankelkæden?
Hvordan ændres længden af armbåndet?
For at få en perfekt pasform, kan længden af armbåndet justeres med et kædeled som er knyttet til låsen.
Hvordan ændres længden af armbåndet?
Mængde
Mængden af sten angives her, som er for ringe i størrelse 54 og opefter. Antal sten kan blive færre når en mindre størrelse bliver valgt.
Mængde
Bemærk venligst at mængden af sten, der cirkler hele vejen rundt om en ring, afhænger af ringestørrelsen. Mængden af sten angives her, som er for ringe i størrelse 54 og opefter. Antal sten kan blive færre når en mindre størrelse bliver valgt.
Comfort Fit
Kanten af ringen er buet uden for en stilfuld udseende og afrundet inde for øget komfort.
Comfort Fit
Farvet diamantkvalitet
Kvalitet af farvede diamanter beskrives af deres egenskaber som farve, klarhed, skæring og glans.
Farvet diamantkvalitet
Diamantkvalitet
Diamantkvalitet (gradering) beskriver diamantens egenskaber som farve, klarhed og skæring.
Diamond Quality
Vælg Varmebehandlings Alternativ
 • Opvarmet
 • Uopvarmet
Opvarmet angiver, at ædelsten har været udsat for varmebehandling for farve / klarhed forbedring. Det betragtes som en naturlig behandling, da det er fortsættelsen af processen, hvor ædelstenen oprindeligt blev dannet i jorden.
Uopvarmet angiver, at ædelsten ikke har været udsat for varmebehandling, og farve / klarhedskarakteristika er naturlige.
Det oprindelige land
 • Afrikansk
 • Colombiansk
Afrikanske smaragder kommer i køligere og lysere toner. En smule mørkere indeslutning kan spottes på disse sten.
Colombianske smaragder har en varmere tone. Deres farve er mere intens og ren grøn ledsaget af høj klarhed. Disse smaragder er de mest værdsatte og populære, og de har yderst gode indeslutninger.
Gennemsnitsvægt
Den angivne vægtinformation er omtrentlig og baseret på størrelse 64.
KÆDE LÆNGDE

Vores armbånde til børn er med justerbare kæder, som du kan ændre i forhold til barnets alder. Kædelængden kan tilpasses mellem 9-12 cm og 12-15 cm.

Du kan henvise til nedenstående tabel for en grundlæggende vejledning til armbåndstørrelser for forskellige aldersgrupper. Bemærk venligst, at dette er en omtrentlig måling, og den faktiske længde, du har brug for, kan variere afhængigt af dit barns håndledsmåling og dit valg af tæt pasform eller løs pasform.

 • 0-6 År
 • 9-12 cm
 • 6-13 År
 • 12-15 cm
VÆLG ANTAL
Dette produkt fås som en enkelt ørering og som et par øreringe. Bemærk venligst, at hvis du vælger par alternativet, vil du modtage to identiske øreringe.
Vælg Guld
Vælg guldkarat fra nedenstående valgmuligheder.
Lige
Med sin mindre form sammenlignet med de andre typer næsepiercinger er dette det bedste valg til de helede piercinger. Det er de nemmeste at bruge, så det kan være et godt valg for begyndere.
Anvendelse: Hold ved siden af udsmykningen, skub det gennem hullet, så er du færdig.
Lige
Højre / venstre skrue
Den bedste mulighed for dem, der har en aktiv livsstil, eller hvis du er bange for, at din næsepiercing kan falde, sammenlignet med de andre typer er det måske det mest udfordrende at bruge.
Anvendelse: Hold den ved diamanten, få den runde del til at ligne en regnbue, og før den gennem hullet med en blid vridningsbevægelse. Placer den med et let tryk.
Højre / venstre skrue
L form
For dem, der har svært ved at bruge skrue type piercing, L form piercing er nemmere at tage på og af, samt er den sikrere end en lige piercing.
Anvendelse: Hold det ved udsmykningen, hold L-formen på hovedet og før det gennem hullet. Skub det derefter i en vinkel, indtil det klikker på plads.
L form

375 Rød Hvidguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

375 Hvid Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

375 Hvid Gult Guld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

375 Gult Hvidguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

375 Hvid Gult Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

375 Gult Hvid Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

375 Rød Hvid Gult Guld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

375 Hvidguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

375 Gult Guld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

375 Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld

585 Rød Hvidguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

585 Hvid Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

585 Hvid Gult Guld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

585 Gult Hvidguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

585 Hvid Gult Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

585 Gult Hvid Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

585 Rød Hvid Gult Guld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

585 Hvidguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

585 Gult Guld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

585 Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld

750 Rød Hvidguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

750 Hvid Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

750 Hvid Gult Guld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

750 Gult Hvidguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

750 Hvid Gult Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

750 Gult Hvid Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

750 Rød Hvid Gult Guld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

750 Hvidguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

750 Gult Guld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

750 Rødguld

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld

925 sølv

Sølv er et ædelmetal, der ligesom guld, er for fint til at blive brugt i den rene form. For at gøre sølv holdbart nok til at benytte det til smykker, bliver rent sølv, 99.9%, ofte blandet med mindre mængder af kobber og andre metaller, 7.5%. Kobberet eller de andre metaller tilføres for at styrke sølvet, og slutproduktet er 0.925 sterling sølv (92.5%). Godkendte kvalitetsmærker for sterling sølv er: sterling, sterling sølv og 925.

950 Platin

Platin betragtes som det mest rene og fine ædelmetal i moderne smykkefremstilling. Det er blevet synonym med luksus og holdbarhed. Grundet metallets hårdhed og holdbarhed blandes platin ofte med andre metaller for at gøre det mere formbart. De mest almindelige metaller, der blandes med platin, er kobber, palladium, rhodium, iridium og titanium. Platin er fire gange stærkere end guld og kendt for sine slidstærke egenskaber, modstandsdygtighed over for skader og slid og dens betydelige tyngde. Smykker mærket med 950 er en blanding af 95% platin og 5% af andre metaller som ruthenium, kobber, cobalt, iridium, rhodium, eller palladium. Kun produkter med mærket 950 bliver betragtet som platin af høj kvalitet.

950 palladium

950 palladium udviklet til smykker indeholder typisk 95% palladium, omkring 5% ruthenium og mindre mængder af andre metaller. 950 palladium behøver ikke en rhodium overflade, det har det eftertragtede platin udseende og formbare karakteristika.

500 Palladium

Palladium falder ind for platin gruppen af metal og har de samme kemiske egenskaber med Platin, men er blødere og mere bekvemt i pris. Det kan bruges som en blegning i fremstillingen af hvid guld. Det er naturligt, skinnende og sølvfarvede - behøver ikke at blive belagt hvid farve.
500 Palladium indeholder 50% Palladium og resten består af andre elementer. De resterende metallegeringer er sølv og zink.

600 Platin

Platin bliver betragtet som verdens mest værdifulde metal og 100% rent Platin er vældig sjælden. Platin bliver fremstillet med en anden andel som består af andre elementer. Grunden til at Platin bliver set som den aller bedste legering er ikke bare begrund af den unikke skønhed og holbarhed. Vidste du at for at lave 100 gram Platin skal man komme over 40 tons malm?
600 Platin er det samme som 60% Platin, hvor resten består af andre elementer.
Hos GLAMIRA hentes metaller, der anvendes i produktionen, fra de mest betroede leverandører på verdensplanen. Vores kunder sætter deres tillid til os, og derfor er det vores pligt at sikre vores kunderne den højeste kvalitet af smykker.

950 Platin & Guld

950 Platin smykker laves af 95% platin. Platin er et allergivenligt metal og med sin slidstærke og rustfri struktur muliggør dette en langvarig brug. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 950 Platin & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

950 Platin & Guld

950 Platin smykker laves af 95% platin. Platin er et allergivenligt metal og med sin slidstærke og rustfri struktur muliggør dette en langvarig brug. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 950 Platin & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

950 Platin & Guld

950 Platin smykker laves af 95% platin. Platin er et allergivenligt metal og med sin slidstærke og rustfri struktur muliggør dette en langvarig brug. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 950 Platin & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

925 Sølv & Guld

925 Sølv, også kaldet "Sterling Sølv", består af 92,5% sølv. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 925 Silver & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

925 Sølv & Guld

925 Sølv, også kaldet "Sterling Sølv", består af 92,5% sølv. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 925 Silver & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

925 Sølv & Guld

925 Sølv, også kaldet "Sterling Sølv", består af 92,5% sølv. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 925 Silver & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

950 Platin & Guld

950 Platin smykker laves af 95% platin. Platin er et allergivenligt metal og med sin slidstærke og rustfri struktur muliggør dette en langvarig brug. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 950 Platin & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

950 Platin & Guld

950 Platin smykker laves af 95% platin. Platin er et allergivenligt metal og med sin slidstærke og rustfri struktur muliggør dette en langvarig brug. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 950 Platin & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

950 Platin & Guld

950 Platin smykker laves af 95% platin. Platin er et allergivenligt metal og med sin slidstærke og rustfri struktur muliggør dette en langvarig brug. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 950 Platin & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

925 Sølv & Guld

925 Sølv, også kaldet "Sterling Sølv", består af 92,5% sølv. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 925 Silver & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

925 Sølv & Guld

925 Sølv, også kaldet "Sterling Sølv", består af 92,5% sølv. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 925 Silver & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.

925 Sølv & Guld

925 Sølv, også kaldet "Sterling Sølv", består af 92,5% sølv. Guldsmykker er lavet af guld og en legering af forskellige metaller, der er nødvendige for at behandle det. 925 Silver & Guld gør det muligt at bruge begge metaller sammen på samme smykke. Mængden af guld afhænger af den guldkarat du vælger.
Dette produkt er ikke rhodiumbelagt og er ikke blevet behandlet. Dets naturlige udseende bevares.

375 Guld med sort rhodium

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
375 guld - 9K guld indeholder 9 dele guld og 15 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 37.5% guld. Sort rhodium er en flydende legeringsbelægning, der påføres ved at nedsænke metallet i opløsning før elektrificering (elektrolyse).

585 Guld med Sort Rhodium

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
585 guld - 14K guld indeholder 14 dele guld og 10 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 58.5% guld. Sort rhodium er en flydende legeringsbelægning, der påføres ved at nedsænke metallet i opløsning før elektrificering (elektrolyse).

750 Guld med Sort Rhodium

Betegnelser 18K, 14K eller 9K indikerer hvor meget rent guld, der er i blandingen. 24K er også kendt som 100% rent guld. Nedenstående viser, hvor meget guld de forskellige blandinger indeholder:
750 guld - 18K guld indeholder 18 dele guld og 6 dele af andet metal normalt sølv, kobber, zink, platin eller palladium, hvilket gør det til 75% guld. Sort rhodium er en flydende legeringsbelægning, der påføres ved at nedsænke metallet i opløsning før elektrificering (elektrolyse).

925 Sølv med Sort Rhodium

Sølv er et ædelmetal, der ligesom guld, er for fint til at blive brugt i den rene form. For at gøre sølv holdbart nok til at benytte det til smykker, bliver rent sølv, 99.9%, ofte blandet med mindre mængder af kobber og andre metaller, 7.5%. Kobberet eller de andre metaller tilføres for at styrke sølvet, og slutproduktet er 0.925 sterling sølv (92.5%). Godkendte kvalitetsmærker for sterling sølv er: sterling, sterling sølv og 925. Sort rhodium er en flydende legeringsbelægning, der påføres ved at nedsænke metallet i opløsning før elektrificering (elektrolyse).

Profil A - Traditionel Comfort fit

Kanten på ringen er afrundet både indeni og udvendig.

Profil B - Flad ring Comfort fit

Kanten på ringen er afrundet invendig men flad udvendig med en forsigtig runding for øget komfort.

Profil C - Konkav Komfort Passform (Comfort Fit)

Kanten af ringen er afrundet på ydersiden for et stilfuldt udseende og afrundet på indersiden for øget komfort.

Blank

Lys og reflekterende overflade. Det er en god måde at fremvise metallet på.

Kugleslået

En ikke reflekterende overflade med dybere mræker.

Langsgående silkemat

Ikke reflekterende overflade med en liniær børstet tekstur. Denne type overflade mindsker metallets refleksion.

Hammerslået

En ru overflade med tekstur. Det giver en special effekt, når sat sammen med en blank overflade.

Tværgående silkemat

En ikke reflekterende overflade med tværgående børstede striber. Denne overflade reducerer metallets refleksion. Det giver et smart udtryk, når det er sat sammen med den blanke overflade.

Blank

Lys og reflekterende overflade. Det er en god måde at fremvise metallet på.

Diagonal silkemat

En ikke reflekterende overflade med diagonale børstede striber.

Blank

Lys og reflekterende overflade. Det er en god måde at fremvise metallet på.

Tværgående silkemat

En ikke reflekterende overflade med tværgående børstede striber. Denne overflade reducerer metallets refleksion. Det giver et smart udtryk, når det er sat sammen med den blanke overflade.

Blank

Lys og reflekterende overflade. Det er en god måde at fremvise metallet på.

Langsgående silkemat

Ikke reflekterende overflade med en liniær børstet tekstur. Denne type overflade mindsker metallets refleksion.

Blank

Lys og reflekterende overflade. Det er en god måde at fremvise metallet på.

Kugleslået

En ikke reflekterende overflade med dybere mræker.

Blank

Lys og reflekterende overflade. Det er en god måde at fremvise metallet på.

Hammerslået

En ru overflade med tekstur. Det giver en special effekt, når sat sammen med en blank overflade.

Diamant farve

D diamanter er de smukkeste hvide og farveløse; den mest sjældne farve og sten af den højeste værdi.

E diamanter er de anden højeste på farveskalaen for de “farveløse” sten. E diamanter betegnes som sjældne hvide, og er utrolige fine.

F diamanter er de sidste på skalaen over de “farveløse” sten, og betragtes som sjældne og fine diamanter.

G diamanter er de første på skalaen for “næsten farveløse”; og er meget værdifulde, De har små spor af hvid farve.

H diamanter er på “næsten farveløs” skalaen, og har en anelse farve. Farven i H diamanter opdages kun, når man sammenligner med andre farveløse diamanter.

I diamanter er svagt tonede, og betragtes som “næsten farveløs”. Den smule farve I diamanter indeholder, kan ses.

J diamanter er de sidste på skalaen over de “næsten farveløse” sten. Den anelse hvide farve, de indeholder, kan ses.

Svage farveløse diamanter er skaleret fra K til Z, og ​​betragtes som svagt farvede til farvede diamanter; fra lysegul til gul.

Diamond Colour D Diamond Colour E Diamond Colour F Diamond Colour G Diamond Colour H Diamond Colour I Diamond Colour J Diamond Colour KZ
Diamond slibning

Diamanter i denne kategori er de øverste i hierarkiet, og meget sjældne grundet deres perfekte interaktion mellem facetter og lys. Disse diamanter reflekterer lyset bedst, og skinner så intenst mellem de andre diamant kategorier.

Disse diamanter betragtes som værende af fineste slibning. Facetternes interaktion viser en god balance, og giver diamanterne ild og lys.

Diamanter i denne kategori udstråler mindre ild og lys sammenlignet med den ideelle slibning, og udstråler lidt mørke.

Disse diamanter reflekterer mindre lys og glans.

Diamond Cut Signature Diamond Cut Ideal Diamond Cut Very Good Diamond Cut Good
Diamant klarhed

Denne skala for klarhed går fra fejlfri til intern fejlfri. Disse diamanter indeholder ingen indeslutninger. Internt fejlfri diamanter må kun indeholde svage eksterne pletter, som kan fjernes ved efterpolering. Fejlfri og interne fejlfrie diamanter er meget sjældne.

Diamanter med denne klarhed må indeholde meget meget få indeslutninger, som er ekstremt svære at opdage under et 10X forstørrelsesglas, og umulige at se for det blotte øje

Diamanter med denne klarhed indeholder få og små indeslutninger, der kan ses under et 10X forstørrelsesglas men usynlige for det blotte øje.

Diamanter i denne gruppe indeholder små indeslutninger, der kan ses under et 10X forstørrelsesglas.

Diamanter, der indeholder små indeslutninger, som kan ses under et 10X forstørrelsesglas samt for det blotte øje ved nærmere undersøgelse.

Disse diamanter indeholder synlige indeslutninger, der kan påvirke diamanternes glans. Indeslutninger i disse diamanter kan ses med det blotte øje.

Diamond Clarity FL - IF Diamond Clarity VVS1 - VVS2 Diamond Clarity VS1 - VS2 Diamond Clarity SI1 - SI2 Diamond Clarity I1 Diamond Clarity I2 - I3
Kæde længde

Du kan vælge mellem to forskellige længder til din kæde. klik venligst på valgmulighederne for størrelser ovenover for at se forskellen på dem.

Du kan vælge mellem to forskellige længder til din kæde. klik venligst på valgmulighederne for størrelser ovenover for at se forskellen på dem.

Chain Size 45 Chain Size 50

LAB SKABTE

STEN

Ekstraordinære og så smukke som natursten smykker... Lab-skabte diamanter og ædelsten er den nyeste trend i smykker, der afspejler din store sans og følelser.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine hvid safir smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien, Mozambique

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for hvid safir smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Mørk

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien

Karakterisering:

Mørkeblå farve uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine safirer

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien, Mozambique

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAAAAA
Opvarmet
Uopvarmet
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAAAAAA
Opvarmet
Uopvarmet
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique

Karakterisering:

Meget intens farve sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for safir smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Mørk

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien

Karakterisering:

Mørkerød farve uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine rubiner.

AA AA
Farveintensitet:

Medium Intense

Klarhed:

Visible inclusions

Lysreflektion:

Limited Reflection

Sjældenhed:

Less Common

Oprindelsesland:

Thailand, Indien, Mozambique

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAAAAA
Opvarmet
Uopvarmet
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Høj intensitet i farven sammen med ekstra glans. Kan indeholde små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAAAAAA
Opvarmet
Uopvarmet
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique

Karakterisering:

Meget intens farve sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for rubin smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Mørk

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine smaragder.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien, Mozambique

Karakterisering:

Rimelig intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAAAAA
Afrikansk
Colombiansk
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAAAAAA
Afrikansk
Colombiansk
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for smaragd smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine pink safir smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien, Mozambique

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for pink safir smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine gule safirer.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Oprindelsesland:

Thailand, Indien, Mozambique

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Oprindelsesland:

Mozambique

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for gul safir smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine ametyst smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine citrin smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for citrin smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Dark

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine granat smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Medium Intense

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for granat smykker.

BABY SKY BLUE
SKY BLUE
SWISS BLUE
LONDON BLUE
BABY SKY BLUE BABY SKY BLUE
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine topas blå smykker.

SKY BLUE SKY BLUE
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

SWISS BLUE SWISS BLUE
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

LONDON BLUE LONDON BLUE
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for blå topas smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine peridot smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for peridot smykker.

AAA
AAAA
AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for akvamarin smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine ildopal smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for ildopal smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine grøn ametyst smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for grøn ametyst smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine grøn turmalin smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for grøn turmalin smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine pink turmalin smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for pink turmalin smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine rose kvarts smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje./p>

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for rose kvarts smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine tanzanitiske smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for tanzanitiske smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine morganit smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for morganit smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Dark

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine rhodolit granat smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Medium Intense

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for rhodolit granat smykker.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Farveintensitet:

Rimelig Intensitet

Klarhed:

Opak

Lysreflektion:

Lav Reflektion

Sjældenhed:

Ordinær

Karakterisering:

Rimelig intensitet uden evne til at reflektere lys. Grundlæggende kvalitet for fine tsavorite smykker.

AA AA
Farveintensitet:

Moderat Intensitet

Klarhed:

Svagt Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

Begrænset Reflektion

Sjældenhed:

Mindre Ordinær

Karakterisering:

Moderat intensitet med evne til at reflektere en smule lys. Indeholder svage indeslutninger, som kan være synlige for det blotte øje.

AAA AAA
Farveintensitet:

Intens

Klarhed:

Meget Svage Synlige Indeslutninger

Lysreflektion:

God Reflektion

Sjældenhed:

Sjælden

Karakterisering:

Høj intensitet i farve sammen med høj glans. Kan indeholde meget små indeslutninger, som er synlige for det blotte øje.

AAAA AAAA
Farveintensitet:

Meget Intens

Klarhed:

Sjældne Indeslutninger

Lysreflektion:

Høj Reflektion

Sjældenhed:

Meget Sjælden

Karakterisering:

Meget høj intensitet sammen med ekstra glans. Svær at finde og kendt som den bedste kvalitet for tsavorite smykker.

I
SI
VS
VVS
I I
Farve:

G

Klarhed:

I

Snit:

God

Karakterisering:

Diamanter, der indeholder små indeslutninger, som kan ses under et 10X forstørrelsesglas samt for det blotte øje ved nærmere undersøgelse.

SI SI
Farve:

H

Klarhed:

SI

Snit:

Meget god

Karakterisering:

Diamanter i denne gruppe indeholder små indeslutninger, der kan ses under et 10X forstørrelsesglas.

VS VS
Farve:

H

Klarhed:

VS

Snit:

Fremragende

Karakterisering:

Diamanter med denne klarhed indeholder få og små indeslutninger, der kan ses under et 10X forstørrelsesglas men usynlige for det blotte øje.

<