x
 
   
Rosenkvarts smykker

Rosenkvarts

Rosenkvarts er den lyserøde variant af kvarts, som er en halvædelsten. Stenen evalueres på intensiteten af dens farve og ikke på klarheden.

Rosenkvarts forlovelsesringe

Rosenkvarts forlovelsesringe

Rosenkvarts øreringe

Rosenkvarts øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Rosenkvarts

Rosenkvarts er den lyserøde variant af kvarts, som er en halvædelsten. Stenen evalueres på intensiteten af dens farve og ikke på klarheden. Farven spænder fra sart lyserød til dyb rosa, og er normalt et resultat af titan, jern eller mangan i den kemiske struktur. Stenens glaslignende udseende er så gennemskinnelig, at den afspejler den smukke lyserøde farve perfekt. De vigtigste miner ligger i Brasilien og Madagaskar.

Rosenkvarts kaldes også for hjertets sten, og kan være blevet brugt som en kærlighedserklæring så tidligt som 600 f.Kr. Den er generelt forbundet med Amor og Eros, kærlighedsguder. Den var en fremtrædende sten i det antikke Rom, hvor den blev brugt til at pryde smykker, kopper, skåle og mange andre ting. Romerne bar rosenkvarts ved brystet, tæt på hjertet, da de mente, at rosenkvarts beskytter bæreren mod hjertesorger og giver styrke. Rosenkvarts kaldes også lyserød eller hyaline kvarts. Sidstnævnte stammer fra det græske ord “hyalos”, hvilket betyder glas. Stenen er desuden tilknyttet stjernetegnet tyren, og er decembers fødesten.

GLAMIRA leverer rosenkvarts af AAA kvalitet og sætter ædelstenen i øreringe, ringe, halskæder og vedhæng, armringe, manchetknapper; alle unikke rosenkvarts smykker. I forskellige former kan ædelstenen rigtig blomstre og vise sin skønhed. Resultatet af et vedhæng skabt i harmoni med din smag kan være et rosenkvarts hjerte vedhæng, der bærer en hvisken af den hellige femininitet. Med en rosenkvarts ring kan du også føle kærlighedens knus eller festlige dans. Et rosenkvarts armbånd vil belyse din vej med solstråler af kærlighed hvor end du går. Sæt en rosenkvarts i midten som kronen på værket af dine rosenkvarts øreringe, og nyd det magiske lyserøde liv!