Indlæser...

DIAMANT CERTIFIKATION

HVAD ER ET DIAMANTCERTIFIKAT?

Diamanter er naturlige sten og hver diamant har unikke indre og ydre karakteristika. Ud over størrelse og farve så bestemmer indre aftegninger også stenens karakteristika. En diamants værdi bestemmes ud fra en kombination af disse kvaliteter.

De fire vigtige karateristika, der bruges til at klassificere en diamant, er kendt som diamanters 4 C'er: farve, klarhed, slibning og carat. Disse karakteristika vurderes af professionelle og bliver ofte detaljeret dokumenteret. Dette dokument kaldes et diamant certifikat. Disse certifikater er vigtige, da de viser kvaliteten og værdien af diamanten i dit smykke.

Design Your Product

GL CERTIFIKEREDE DIAMANTER

Alle GL diamanter er nøje udvalgte blandt de troværdige leverandører, der er lande deltagende i Kimberle processen. GL certificerede diamanter er H i farve, VS i klarhed og Meget god slibning. GLAMIRA leverer GIA certificerede diamanter såvel som GL certificerede diamanter.

Design Your Product

Diamanters 4 C'er

Karat

Vægtenheden som diamantens størrelse udtrykkes i. 1 karat svarer til 0.2 g, hvilket svarer til 100 points. Ct er forkortelsen for karat.

Diamond slibning

Diamanter i denne kategori er de øverste i hierarkiet, og meget sjældne grundet deres perfekte interaktion mellem facetter og lys. Disse diamanter reflekterer lyset bedst, og skinner så intenst mellem de andre diamant kategorier.

Diamond Cut Signature

Disse diamanter betragtes som værende af fineste slibning. Facetternes interaktion viser en god balance, og giver diamanterne ild og lys.

Diamond Cut Ideal

Diamanter i denne kategori udstråler mindre ild og lys sammenlignet med den ideelle slibning, og udstråler lidt mørke.

Diamond Cut Very Good

Disse diamanter reflekterer mindre lys og glans.

Diamond Cut Good

Diamant klarhed

Denne skala for klarhed går fra fejlfri til intern fejlfri. Disse diamanter indeholder ingen indeslutninger. Internt fejlfri diamanter må kun indeholde svage eksterne pletter, som kan fjernes ved efterpolering. Fejlfri og interne fejlfrie diamanter er meget sjældne.

Diamond Clarity FL - IF

Diamanter med denne klarhed må indeholde meget meget få indeslutninger, som er ekstremt svære at opdage under et 10X forstørrelsesglas, og umulige at se for det blotte øje

Diamond Clarity VVS1 - VVS2

Diamanter med denne klarhed indeholder få og små indeslutninger, der kan ses under et 10X forstørrelsesglas men usynlige for det blotte øje.

Diamond Clarity VS1 - VS2

Diamanter i denne gruppe indeholder små indeslutninger, der kan ses under et 10X forstørrelsesglas.