Indlæser...

SHOPPING FAQ

Nej, du behøver ikke have en GLAMIRA-konto til at bestille, du kan bestille som gæst. Men at have en GLAMIRA-konto har mange fordele. For eksempel giver det dig mulighed for at redigere eller annullere din ordre inden for 30 minutter, efter du har bestilt din ordre. Du kan også logge ind på din konto til enhver tid og se den aktuelle status af din ordre i din ordrehistorik. Det er meget nemt at tilmelde dig en GLAMIRA-konto, og det tager mindre end et minut.

GLAMIRA driver online og undgår mange unødvendige omkostninger, mens mange detailhandlere er forpligtet til at betale store omkostninger ved drift i fysiske butikker. Du kan læse vores Prispolitik for mere information.

Livstidsgaranti garanti garanterer, at vi vil servicere dit produkt gratis for en levetid i tilfælde af fabrikantens defekt. Vi henviser til vores Returpolitik for yderligere detaljer.

GLAMIRA arbejder globalt med lokal offentliggørelse i 6 lande; USA, Australien, Tyskland, Schweiz, Bulgarien og Tyrkiet. Hvert af vores kontorer er registreret hos de juridiske og kommercielle myndigheder i sit land. Vi er en virksomhed, som løbende arbejder for at udvide vores lokale kontorer for at give vores kunder en bedre service.

Vores hjemmeside giver dig fuld kontrol over alle de smykker, som du gerne vil købe. Vi har et stort udvalg af muligheder for metaller, ædelstene, stenkarat og andre produkt egenskaber som bredde, tykkelse, profil og overflade (finish) afhængigt af designet.

GLAMIRA har et stort team af interne designere. Hvert design er skabt af dedikerede GLAMIRA designere.

Hvert GLAMIRA produkt er tilpasset og bliver produceret ud fra kundens valg af muligheder. Vi arbejder ikke med lagre, og hvert produkt skal gennemgå produktionsprocessen. Vi arbejder løbende på at forbedre produktionstiden for at sikre, at vi kan levere vores produkter hurtigst muligt. Når du vælger en vare på vores hjemmeside, vil du se en forventet leveringsdato for det pågældende produkt. Hvis du har en nærliggende begivenhed eller en særlig lejlighed, kan du også vælge mellem forskellige muligheder for håndtering og levering, der hjælper dig med at modtage dit produkt hurtigere end den normale leveringstid.

Ja, inden for de første 30 minutter efter din ordre, kan du redigere nogle af dine bestillingsoplysninger (såsom ringestørrelse, tilføjelse eller fjernelse af glamira-logo og personlig gravering) eller endda annullere det. Du skal først logge ind på din GLAMIRA-konto. Når du er logget ind, kan du besøge siden "Min konto", se dine ordrer og redigere eller annullere din ordre. Redigering eller annullering af en ordre kan kun udføres af kunden, ikke af kundesupport teamet.

I øjeblikket sælger GLAMIRA kun online for at kunne præsentere dig med det største udvalg af muligheder.

Vi har ikke nogen handelsaftaler eller B2B partnere for øjeblikket. Hvis du ser GLAMIRA-produkter, der sælges af andre guldsmeder, betyder det, at de ikke er ægte GLAMIRA-produkter og ikke under vores garanti.

Vi tilbyder ikke nogen demo-produkter, men vi tilbyder en meget fleksibel Returpolitik , så du behøver ikke bekymre dig om at bestille en produkt og ikke kan lide det. Vores returpolitik giver dig mulighed for at returnere dit produkt inden for 60 dage efter modtagelsen af ​​din ordre, så længe det opfylder returbetingelserne. Vi henviser til vores Returpolitik for yderligere detaljer.

Du må ikke bekymre dig, hvis din ring ikke passer til din finger, da du kan sende din ring tilbage til gratis ændring af størrelse inden for de første 60 dage efter modtagelsen af ​​din ordre. Vi henviser til vores Returpolitik for yderligere detaljer.

Butikskredit er ligesom kontanter i din tegnebog, og den er knyttet til din GLAMIRA-konto. Det giver dig mulighed for at købe smykker på GLAMIRA online-butikken uden at skulle indtaste dit kreditkort eller anden betalingsinformation.

GLAMIRA butikskredit har ikke en udløbsdato, den er gyldig, så længe du har din GLAMIRA-konto.

GLAMIRA gaveæsker leveres kun ved køb og kan ikke sælges separat.

Hvis det produkt du gerne vil købe er graveringbart, vil du se indgraverings-muligheden på produktsiden.

Køb på GLAMIRA hjemmesiden er ligesom at have en privat smykke butik dedikeret til dig selv. Det er meget nemt at gennemse enhver produkt og se den med metal og ædelsten kombinationerne efter eget valg. Butikken er tilgængelig for dig 24/7, og du kan få adgang til butikken men du er hjemme, på dit kontors komfort, selv på en cafe, mens du slapper af og chatter med dine venner.

GLAMIRA online-butik tilbyder dig forskellige betalingsmetoder samt et kundeorienteret kundesupport, der hjælper dig med dine spørgsmål. Desuden behøver du ikke gøre noget undtagen for at foretage din betaling og vente på kureren! Dit produkt vil blive omhyggeligt fremstillet kun til dig og vil blive leveret til din dør. Og alt dette vil være til meget konkurrencedygtige priser samt de højeste kvalitetsstandarder. Spar lidt tid og gennemse vores produkter for at opdage flere fordele!

Hvis du forventer en ordrebekræftelses-email, men har ikke modtaget dette, skal du sørge for, at din betaling er gået igennem, og du har set ordrebekræftelses-siden på vores hjemmeside. Hvis du er sikker på, at transaktionen var vellykket, skal du kontrollere din spam-mappe for at sikre, at bekræftelses-e-mailen ikke blev blokeret af din indbakke. Hvis du stadig ikke kan se den, kan du kontakte vores kundesupport for at få hjælp. Glem ikke at tilføje os i din sikre e-mail liste, hvis du bruger øgede sikkerhedsindstillinger til din indbakke. Du kan kontakte vores kundesupportsteam ved at besøge dette link: https://www.glamira.dk/kontakt/

Nej, vores ringe er ikke hule indeni. Vores produkter er solide og produceret ud fra de valgte metalegenskaber.

GLAMIRA-butikker er landespecifikke, og levering af produktet til et andet land er ikke muligt på grund af forsendelsesordninger og skatteregler. Hvis du ønsker levering til et andet land, skal du placere din ordre på det pågældende lands GLAMIRA butik.

Den bedste måde at finde ud af din ringstørrelse på er at bestille en gratis ringmåler på vores hjemmeside. En ringmåler er et plastik værktøj, som du kan bære ligesom en ring og finde din nøjagtige størrelse. Du kan bestille dette ved at besøge enhver ringside på vores hjemmeside og klikke på "Find din ringstørrelse" valgmulighed. For mere information, venligst tjek vores Ringmåler guide.

Du kan se produkt billederne sammen med deres 3D-billeder på produktsiden. Du kan også rulle ned på en produktside for at se, om der er billeder, der er delt af vores kunder for yderligere reference.

Hvis du planlægger en overraskelse og du er usikker på ringstørrelsen, kan du altid bestille en gennemsnitlig størrelse og sende den tilbage, så størrelsen kan ændres indenfor 60 dage, efter du har modtaget dit produkt.

Den gennemsnitlige ringstørrelse varierer mellem 52-54 til kvinder og 60-62 til mænd. For mere information, venligst tjek vores ringmåler guide.

Hvert GLAMIRA produkt er tilpasset og produceret ud fra kundens valg af valgmuligheder. Vi arbejder ikke med lagre, og hvert produkt skal gennemgå produktionsprocessen. Det er derfor, vi beder vores kunder om at undgå sammenlignings-bestilling og kun bestiller den vare, de kan lide. Husk, at vi har en 60-dages gratis ændring af størrelses politik, og vi gør vores yderste for at tilfredsstille vores kunder med de produkter, de vælger. Hvis du har brug for at ændre ringstørrelsen, eller hvis du ikke er tilfreds med dit produkt, hjælper vi dig gerne. Ordrer, der inkluderer købsgenstanden, er sandsynligvis afbrudt før produktionsprocessen.

Ja, du kan redigere din ringstørrelse inden for de første 30 minutter efter din ordre. Du skal først logge ind på din GLAMIRA-konto. Når du er logget ind, kan du besøge siden "Min konto", se dine ordrer og redigere eller annullere din ordre. Redigering eller annullering af en ordre kan kun udføres af kunden, ikke af kundesupport teamet.

Da vores produktions- og retursystemer er fuldt automatiserede, kan vi ikke manuelt ændre processen. Ændring af ringstørrelsen er kun mulig, når du har indtastet den korrekte ringstørrelse på vores online returformular og sender det indtil vores system. Vent venligst, indtil du modtager dit produkt, og følg justerings trinene. Du kan også anmode om en gratis ringmåler i mellemtiden for at sikre, at din nye ringstørrelse er korrekt.

GLAMIRA-kuponer kan kun fås fra GLAMIRA-kampagnerne på vores online-butikker samt vores nyhedsbrev kampagner og sociale medier. Vi arbejder ikke med tredjeparter for nogen form for kuponer eller rabatkoder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på sociale medier for at høre om kampagnerne.

Du kan abonnere på vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier for at vinde kuponer og rabatkoder.

Når du tilføjer et produkt til din indkøbspose og fortsætter til kassen, vil du se feltet Gavekort / Voucher på betalingsmetode siden. Indtast koden før du foretager betalingen og sørg for at rabatten er blevet anvendt. Rabatter kan ikke anvendes efter bestilling.

Når du tilføjer et produkt til din indkøbspose og fortsætter til kassen, vil du se en mulighed for at bruge din butikskredit oven på betalingsmetoderne. Bemærk, at butikskredit indstillingen kun vises, hvis du har butikskredit til rådighed i din konto, og du har logget ind med den rigtige emailadresse, der er knyttet til din GLAMIRA-konto.

Nej, i øjeblikket tilbyder vi ikke kataloger, som du kan se, du kan gennemse mange flere produktvarianter på vores hjemmeside. Alle vores designs er så tæt på dig som din mobilenhed.

Kontrollér, at alle obligatoriske felter er udfyldt korrekt. Din faktureringsadresse skal indtastes nøjagtigt som angivet på din fakturaerklæring. Hvis du fortsat oplever problemer, når du bestiller din bestilling, bedes du straks kontakte os.

Alle GLAMIRA produkter sendes sammen med et ægthedscertifikat. En GL-certificeret diamant specificerer, at den diamant, der anvendes til dit produkt, er blevet omhyggeligt inspiceret og udvalgt af vores in-house gemology eksperter. GL-certificerede diamanter leveres af etiske kilder, der vedtog principperne for Kimberley-processen.

GIA står for Gemological Institute of America, som er det mest kendte og respekterede diamant institut i verden. Vi tilbyder GIA certificerede diamanter samt GL certificerede diamanter. Begge certifikater garanterer ægtheden af ​​den diamant, der anvendes på dit produkt. Den eneste forskel mellem GL-certificerede og GIA-certificerede diamanter er, at et GL-certifikat udstedes af vores interne gemmologer, og det er en service, som er inkluderet gartis i dit køb. Et GIA certifikat kan kun leveres af GIA, og dette er en betalt tjeneste. Besøg vores Diamond Certification side for yderligere information om diamant sortering.

Ja, dit produkt vil være identisk med det, du ser på produktsiden. Husk at du zoomer ind for at se produktoplysningerne på produktsiden og produkterne ser lidt større ud end leve størrelsen. Sørg for at kontrollere produktdimensioner for nøjagtig visualisering.

Nej, gravering ændrer ikke produktionstiden.

Nej, det gør vi ikke. Vores hjemmeside er 100% sikker, og din betalingstransaktion er krypteret. Vi gemmer ikke dit kreditkortnummer eller kodeord. Vi henviser til vores Sikkerhedspolitik for yderligere detaljer.