Smykker til kvinder

Glamira er det rette sted for elegante og moderigtige kvinder, der ønsker at forkæle dem selv med det største udvalg af smykker til kvinder.

Smykker til kvinder
ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG

KOLLEKTIONER

Se Alle Kollektioner
boderOPDAG MERE
 • Vielsesringe

  Vielsesringe
  Din livsledsager... Få jeres vielsesringe til at repræsentere evig kærlighed og velstand ved at få dem indgraveret med en tekst efter eget valg.

 • Forlovelsesringe

  Forlovelsesringe
  En forlovelsesring skal bæres på venstre finger, da den er tættest på hjertet, og det menes at kærlighedens åre løber gennem denne finger. På denne måde er parret forenet i hjertet. Giv udtryk for din hengivelse med en unik forlovelsesring!

 • SMYKKER MED FARVEDE DIAMANTER

  SMYKKER MED FARVEDE DIAMANTER
  Overdådig og elegant... Perfekt egnet for dine unikke lidenskaber. Vælg ekstraordinær og gennemse vores kollektion af smykker med farvede diamanter!

 • INITIAL & NAVN SMYKKER

  INITIAL & NAVN SMYKKER
  Et smykke blir til noe helt spesielt når det er inngravert med dine initialer eller ord som forteller dine følelser.

 • Ankelkæder

  COCKTAIL RINGE
  Gør plads til farven i dit liv. Oplev karnevalet af strålende farvede diamanter og ædelstene med cocktailringe.

 • Kno Ringe

  Kno Ringe
  Nogle gange er et par fine punkter nok til at genskabe din stil og opførelse. Se på vores kno ringe kategori for små og drømmeagtige ringe, der er designet til din stil.

 • kollektion

  KERAMISKE SMYKKER
  Kunstfærdigt håndværk gennemsyret af ekstraordinære elementer. Lad dine smykker afspejle din kreativitet med en dygtig kombination af ædle metaller og keramiske highlights.

 • SMYKKER MED ENKELTE DESIGNS

  SMYKKER MED ENKELTE DESIGNS
  Hvis du sætter pris på enkelhed i dit liv, vil GLAMIRA's enkelte design smykker hjælpe dig med at definere din stil.

Indlæser...

Smykker til kvinder af GLAMIRA

Der er en hel verden af smykker til kvinder hos GLAMIRA Hvorfor nøjes med at bære det samme som alle andre, når du kan skabe din egen stil med få tryk på musen? Du er speciel, og du ved det. Dine smykker skal vise det. Vi er helt ovre tiden med masseproducerede smykker og billige efterligninger. Du vil have det helt rigtige. Ægte ædelmetaller, ægte ædelsten. Dit udtryk er ægte, og det burde dine smykker også være. Du kan gøre det hele til dit og mere til. Hvad med at give kvinden du elsker en gave, som hun ikke kan finde nogen steder. Du har fuld kontrol over, hvilke metaller og ædelsten du ønsker, og hvordan de skal sammensættes. Fra guld og platin til diamanter og rubiner. Ædelsten i enhver farve er tilgængelige til at bringe et smil på dine eller din elskedes læber. Når de ser deres yndlingsfarver bragt til live i smykker skabt til dem alene.

GLAMIRA er førende i personliggjorte smykker til kvinder, og du kan finde spor efter dem i lande over hele verden. Når det kommer til personliggørelse, så bestemmer du ædelmetal eller legering, ædelsten og endda om der skal indgraveres et citat eller specielle ord. Når du bestiller online, ved du, at du faktisk vil skabe et kunstværk og ikke blot et smykke.

Hvad angår personliggjorte smykker til kvinder, findes der ingen andre steder end GLAMIRA, der har perfektion som standard. Når du personliggør et smykke fra et stort udvalg af kollektioner og designs, tager du disse neutrale designs og gør dem til dit eget varemærke, et symbol på succes, respekt eller kærlighed. Der er så mange muligheder, og du har den fulde kontrol over skabelsen at dit unikke smykke, der vil gå i arv i generationer. Du er skaberen. Overlad ikke personliggørelsen til hvem som helst. Du kan få det bedste af det hele fra metaller til ædelsten. Det kræver kun dine ønsker og din stil at gøre dine smykker til virkelighed. Hvilken bedre følelse findes end at vide, at dit smykke er unikt, ligesom du er! Eller som gave. Forestil dig hvor værdsat din personliggjorte gave vil blive af den specielle person i dit liv.

Kvalitetssmykker til kvinder har tidligere kun været at finde i design forretninger i verdens førende mode byer. Disse byer er normalt i lande langt væk Disse dage er ovre, og det bliver ikke nemmere at shoppe. Du kan nu købe verdens mest luksuriøse smykker gennem din computer, tablet eller mobil. Hvor som helst i verden. Du fortjener de mest skinnende diamanter og ædelsten, størrelsen skal du ikke bekymre dig over, da GLAMIRA kan finde hvilken som helst sten, tilgængelig hos troværdige forhandlere af ædelsten verden over. Fra forhandlere der ikke sælger konfliktramte ædelsten. At give udtryk for sin kærlighed eller stil indebærer ikke bekymringer.

Leder du efter ringe til kvinder, der tiltrækker opmærksomhed? Eller leder du efter en ring, der siger "Jeg elsker dig"? Eller en der siger, jeg vil være din for altid? Hvad med den specielle person du føler vil blive fuldendt med en ring specialfremstillet til hende alene? Uanset hvad du ønsker at vise, så har GLAMIRA diamant- og ædelstenssmykker til kvinder til enhver lejlighed.

En af de højst elskede gaver en kvinde kan modtage er en halskæde eller et vedhæng. Hos GLAMIRA er halskæder til kvinder populære. Gennemse fra dit favoritsted, for at finde den perfekte gave til den specielle person i dit liv, familie, ven... Eller til dig selv! Du kan naturligvis vælge fra et bredt udvalg af designs, og disse kan selvfølgelig personliggøres efter dine ønsker. Vælg guld eller endda platin som dit metal! Derefter diamanter, rubiner, smaragder, safirer eller andre ædelsten som du elsker. Vælg enkelte ædelsten til at oplyse din dag. Du kan gøre halskæden lige så personlig som din fantasi kan skabe den, og du kan personliggøre den yderligere med indgravering af citat, navne eller vigtige datoer, måske tilføje en ædelsten! Diamanter siges at være en kvinde bedste ven. Og det bedste sted at vise dem frem er i et sæt fantastiske øreringe. Øreringe til kvinder er en af de bedste måder at fremvise, at du har, hvad der skal til, hvad angår mode. Hvorfor nøjes, når du kan få øreringe der stolt fortæller om dig og din stil? Vis din stil med øreringe der fremhæver dit ansigt og dit hår, som intet andet kan. Som en gave eller til dig selv, så er øreringe altid en perfekt måde, at gøre lidt ekstra med. Hvorfor ikke tilføje nogle ædelsten, der kan vise din sindsstemning? Fra flammende rubiner til elegante blå safirer. Du kan endda personliggøre flere par, så du har til andre lejligheder.

Når du vil have guld, vil du have guld. Der er intet andet alternativ. Men hvilken slags guld ønsker du? Der er mange valg, der skal træffes. Hvad med smykker til kvinder i hvidguld? Hvidguld er et skønt alternativ til gult guld. Den samme følelse og udstråling samt en unik farve, der vil beundres! En blød farve sammenlignet med gult guld, og dine venner vil stille dig mange spørgsmål om det. Sæt nye standarder. Du kan naturligvis vælge hvilket som helst design eller produkt, som du kan personliggøre ved at vælge metal eller legering efter eget valg, Hvidguld er manges favorit.

Er du en, der har mere end en stil? En der kan være moderne det ene øjeblik og retro det næste? Hvad med at tilføre lidt smykker i rødguld til kvinder til din kollektion? Rødguld er et smukt metal, der giver din stil en helt ny attitude. Moderne designs, keltiske designs, antikke designs. Alle er dine med GLAMIRA.

Afprøvet og godkendt, smykker til kvinder i gult guld, som er det mest genkendelige metal i verden. Intet taler højere i smykker end gult guld. Du kan frit vælge mellem gult guld i flere karat. Du kan selvfølgelig designe dit drømmesmykke ved at udvælge et design for at personliggøre det med din fødesten og som prikken over i'et tilføje en ædelsten for at gøre smykket helt unikt. Hos GLAMIRA bliver hvert eneste smykke personliggjort efter ønske. Du finder ingen masseproducerede produkter. Alle fremstilles af ekspert guldsmede og designere. Mange er de bedste i verden! GLAMIRA er ikke kun guld. Hvert eneste metal har sine unikke egenskaber, og GLAMIRAs eksperter kender dem alle.

Ja, en diamant er kun en diamant. Men når du skaber et personliggjort smykke, siger en diamant mere end ord. Så det er på tide at se på diamantsmykker til kvinder på en ny måde. Du kan gøre diamanten til midterstenen eller du kan omfavne din ædelsten med en ring af diamanter! Valget er dit. GLAMIRA ved, at diamanter er ligeså individuelle, som du er. At rejse rundt i hele verden efter perfekte diamanter er en del af vores løfte til dig om at finde diamanter af den højeste kvalitet og karat. Hver eneste diamant undersøges af GLAMIRAs eksperter for klarhed, farve og slibning.

Hej, det er skønt at være iklædt den lille sorte eller det sorte får, og intet siger det bedre end sorte diamantsmykker fra GLAMIRA. Sorte diamanter er en fantastisk tilføjelse til dit smykkeskrin. De vil naturligvis ikke ligge der længe, når du befinder dig i spotlyset af familie og venner. Sorte diamanter er fantastiske alene eller sammen med andre ædelsten.

Der er noget med ædelstens smykker til kvinder. Alene tanken om rubiner, opaler smaragder og safirer. Tankerne flyver hen til prinser og prinsesser, konger og dronninger såvel som skatte og slotte. Hvorfor ikke planlægge dit næste smykke til at væres om taget ud af et eventyr? Du kan vælge mellem enhver ædelsten til at sætte i din personliggjorte ring, halskæde, broche eller dit vedhæng. Valget er altid dit. Hvis du elsker regnbuer....næsten alle regnbuens farver findes som ædelsten! Vis din udkårne at han eller hun er den eneste ene. Din kærlighed går til månen og tilbage igen.

Den bedste måde at beskrive en bestemt nuance af grøn er med en smaragd. Smaragd smykker til kvinder er den bedste måde at udtrykke naturens officielle farve! Fra øjne til træer, vi ser alle grøn, som en af de vigtigste farver. Gør smaragdgrøn til din farve! Du kan sætte smaragder i midten af din valgte kreation eller som supplement til andre ædelsten. Smaragder er også en af de bedste gaver og farven vil aldrig gå af mode.

Når blå er din farve, er du heldig, hvad angår ædelsten som safir, det er en af de fineste komplimenter, du kan give din smykke kollektion. Forestil dig himlens farve eller havets blå. Safirer er for mange den mest ædle af ædelsten! Ædelstenen der er smuk både som midtersten, og som tilføjelse til ethvert design, du vælger. Vælg farve og slibning af din safir, så den passer til din stil og dit udtryk. Stor og fræk eller lille og fantastisk. Safirer er i sandhed et vidunder for øjnene. Sæt dem sammen med smaragder, rubiner eller andre ædelsten og dit personliggjorte safir smykke vil blive et unika.

Når du tænker på farven rød, vil en ædelsten være mere fremtrædende end andre, rubinen. Rubin smykker til kvinder er som ild i en sten. Det er flammerne og passionen, som du kan vise verden i kvalitetssmykker fra GLAMIRA. Personliggør dit design på hjemmesiden. Store rubiner, små rubiner, ja rubiner i enhver størrelse kan sættes i dit design. Du kan vælge rubiner i dyb mørkerød eller næsten lyserød til dit kunstværk. Rubiner er som roser, og siger med det samme "kærlighed". Er du ved at planlægge den perfekte gave til en, du elsker, så siger rubiner det bedst. En rose der holder livet ud, er den perfekte måde at sige "Jeg vil elske dig for altid" på. Hvad siger du til rubiner i en rose med en diamant i midten? Det hele er op til dig og din kreativitet!

Der er ingen bedre måde at dele sin kærlighed med en elsket eller et familiemedlem på end med et fødestens smykke. Fødesten sat i et smykke symboliserer den forbindelse, vi har med hinanden. Som en gave med en persons fødesten for at lade dem vide, at du ved, hvem de er. Hvad med en gave til mor med hendes børns fødesten, en fantastisk måde at sige "Vi elsker dig, mor" på. Se det vil være en fantastisk gave. Det er altid en god måde at fejre en fødsel på. Det er vigtigt, at du er sikker på, at du finder den rigtige sten. Vidste du, at disse ædelsten bruges som fødesten over hele verden? Safir, rubin, smaragd, ametyst. akvamarine, citrin, diamant, granat, opal, perle, tanzanit, topaz, turmalin, turkis og zirkon.

GLAMIRA vil hjælpe dig med at tage de korrekte valg af fødesten til enhver i hele verden. Husk, GLAMIRA leverer din bestilling hvor end, du ønsker!