x
 
   
ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG

SMYKKER

Smykker har evnen til at udtrykke enhver følelse, der får dig til at føle dig unik. Det er prikken over i’et, som giver et individuelt udseende til enhver lejlighed til alle, der har stil.

Med et stort udvalg af luksus smykker af høj kvalitet udfolder GLAMIRA en verden af elegance for dig, en verden med glæde og udstråling. Om det er smykker til kvinder, mænd eller børn du kigger, så kan du gå på opdagelse blandt vores personliggjorte designs af charmerende ringe, øreringe, halskæder, indgraverede smykker i gult, rød- eller hvidguld, sterling sølv samt mange andre populære materialer! Det næsten uendelige udvalg af smykker passer til ethvert budget samt enhver smag. GLAMIRA kan også hjælpe med at give dit drømmesmykke en farverig udstråling med sit udvalg af farverige ædelsten som ametyst, peridot, tanzanit, akvamarin og mange flere. På vores hjemmeside kan du finde den halskæde, som vil være din trofaste følge til de specielle lejligheder, den specielle ring, der vil symbolisere din kærlighed og dit løfte til din udkårne eller det par øreringe, der vil fange den unikke udstråling, du længes efter.

Hos GLAMIRA kan du også give din udkårne en uforglemmelig gave,

personliggjorte smykker

/

Personalized jewellery

som du kan skabe med alle ædelsten fra “De fire store” (diamant, rubin, smaragd, og safir) til Swarovski og andre sten, legeringer eller karat - valg som vil bringe glæde resten af livet. Hos GLAMIRA er du kun begrænset af din egen fantasi!