Gratis forsendelse

  60 dages returpolitik

 
   

Smykker

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE
 • Armringe

  Armringe
  Med en enkel bevægelse kan du blive smukkere klædt.... Giv dine armringe nyt liv med forskellige ædelsten og giv dem prikken over i'et.

 • Kno Ringe

  Kno Ringe
  Nogle gange er et par fine punkter nok til at genskabe din stil og opførelse. Se på vores kno ringe kategori for små og drømmeagtige ringe, der er designet til din stil.

 • SMYKKER MED FARVEDE DIAMANTER

  SMYKKER MED FARVEDE DIAMANTER
  Overdådig og elegant... Perfekt egnet for dine unikke lidenskaber. Vælg ekstraordinær og gennemse vores kollektion af smykker med farvede diamanter!

 • INITIAL & NAVN SMYKKER

  INITIAL & NAVN SMYKKER
  Et smykke blir til noe helt spesielt når det er inngravert med dine initialer eller ord som forteller dine følelser.

 • Ankelkæder

  Ankelkæder
  Et luksuriøs smykke, som vil give din stil et enkelt detalje. Gennemse vores kollektion af ankelkæder og forkæl dig selv med et nydeligt smykke...

 • SMYKKER MED ENKELTE DESIGNS

  SMYKKER MED ENKELTE DESIGNS
  Hvis du sætter pris på enkelhed i dit liv, vil GLAMIRA's enkelte design smykker hjælpe dig med at definere din stil.

 • kollektion

  kollektion
  Perler, emalje design og dobbelt brug ringe - alt hvad du behøver for at få dine smykke drømme til live! Glem det ordinære, gennemse vores samlinger og find din unikke stil.

 • NÆSEPIECINGER

  NÆSEPIECINGER
  Næsepiecinger som er designet stilfuldt til mode elskere og deres højeste ønske! Foretag en ændring og vælg et unikt smykke, som bliver mere og mere populært for folk i alle aldre.

 • Broche

  Broche
  Udtryk din kærlighed, om det er til din mor, gode ven eller elskede.Det er er det ultimative smykke at give til en speciel person som en uforglemmelig glæde.

 • DESIGN DINE SMYKKER

  DESIGN DINE SMYKKER
  Kan du ikke finde dit drømmesmykke i nogen forretning, så er du landet det rigtige sted! GLAMIRA kan personliggøre enhver stil, du leder efter.

SMYKKER

Smykker har evnen til at udtrykke enhver følelse, der får dig til at føle dig unik. Det er prikken over i’et, som giver et individuelt udseende til enhver lejlighed til alle, der har stil.

Med et stort udvalg af luksus smykker af høj kvalitet udfolder GLAMIRA en verden af elegance for dig, en verden med glæde og udstråling. Om det er smykker til kvinder, mænd eller børn du kigger, så kan du gå på opdagelse blandt vores personliggjorte designs af charmerende ringe, øreringe, halskæder, indgraverede smykker i gult, rød- eller hvidguld, sterling sølv samt mange andre populære materialer! Det næsten uendelige udvalg af smykker passer til ethvert budget samt enhver smag. GLAMIRA kan også hjælpe med at give dit drømmesmykke en farverig udstråling med sit udvalg af farverige ædelsten som ametyst, peridot, tanzanit, akvamarin og mange flere. På vores hjemmeside kan du finde den halskæde, som vil være din trofaste følge til de specielle lejligheder, den specielle ring, der vil symbolisere din kærlighed og dit løfte til din udkårne eller det par øreringe, der vil fange den unikke udstråling, du længes efter.

Hos GLAMIRA kan du også give din udkårne en uforglemmelig gave,

personliggjorte smykker

/

Personalized jewellery

som du kan skabe med alle ædelsten fra “De fire store” (diamant, rubin, smaragd, og safir) til Swarovski og andre sten, legeringer eller karat - valg som vil bringe glæde resten af livet. Hos GLAMIRA er du kun begrænset af din egen fantasi!