Armbånd

222 Produkter [i]
Hurtigt filter
Vælg sten <span>Vælg</span> sten <span>Vælg</span> sten
Nulstil
Karat Karat Karat
  • Filter Filter Flere
    Filter
Tabel 
Sæt stigende retning
1 til 30 af 222
per side
  • Sorter efter
  • Filter
    Avanceret
222 produkter som kan personligøres er fundet. [i]
Stile
Sten
Metal
Farve
Karat
Filter
Avanceret
Loading... Indlæser flere resultater...
Tabel 
Sæt stigende retning
1 til 30 af 222
per side

Køb armringe i sølv og guld til kvinder hos GLAMIRA.dk

GLAMIRAs armringe er af højeste standarder hvad angår form, farve og ædelsten. Mens du kan lade din smag guide dig, lægger armringen fra GLAMIRA regnbuens farver om dit håndled. Som med alle GLAMIRAs smykker kombinerer armringene din fantasi med ædelsten i hele regnbuens farver fra den lilla Ametyst, over den røde rubin til den blå safir og så videre...

De er skabt og designet i en smuk harmoni mellem farver og metaller. Du kan vælge en og gøre den til virkelighed ved at benytte GLAMIRAs fantastiske, udtryksfulde og personlige detaljer.

GLAMIRAs kollektion med armringe i sølv og guld indkapsler både guldets luksus og sølvets underfundighed. Med inspiration fra dine ønsker og fantasi har GLAMIRA sammensat en kollektion af

guld armringe

, herunder gul, rosa og hvidguld, og sølvarmringe, der vil supplere ethvert outfit, du vælger at tage på! Designsene spænder fra traditionelle til moderne, og passer til alle kvinder, der ønsker stil og at hendes skønhed bliver afspejlet i hendes smykker! Her er nogle eksempler, der forklarer, hvordan du ubegrænset kan designe dine armringe: Først skal du vælge en model blandt mange andre, der også ønsker, at du vælger dem! Herefter er det ædelstenenes tur, du skal vælge en farve, der vil fange din interesse; du kan prøve hvilken som helst sten i dit valgte design for at se, om den kan afspejle dig og fremhæve din skønhed. Selv formen af en petite diamant er under din kontrol, den venter blot på din beslutning – skal den være cushion eller rund!

Det næste skridt omhandler dit valg af metal. En armring kan skabes i rosa, hvid- eller gult guld eller i sølv. Sidst men ikke mindst er det GLAMIRAs tur til at kombinere alle dine valg i harmoni med din fantasi. GLAMIRA sender disse unikke armringe i en særlig gaveæske, der er perfekt til opbevaring eller måske som gave. Du vil modtage dine unikke armringe, som er parate til at komme ud i den virkelige verden og afspejle din skønhed.