x
 
   
 

HJÆLP OG OPLÆRING

Din guide til alt hvad du behøver at vide om smykker og om deres tiltrækkende verden

OPLÆRING OM DIAMANTER

OPLÆRING OM DIAMANTER
Diamanter er unikke ædelstene som har en værdig af evig følelse af kærlighed. De har en bemærkelsesværdig af skønhed når først de bliver forvandlet til et smykke, og det er derfor man betragter dem for elegante ædelstene. Klik her for at lære mere om denne fantastiske sten.
OPLÆRING OM DIAMANTER

OPLÆRING OM ÆDELSTEN

OPLÆRING OM ÆDELSTEN
Ædelstene kan være meget tiltrækkende for øjet. Du har den blændende smaragd, den dybe blå safir, den brændende røde rubin og andre. Hver enkelt kan ændres i størrelse og skæres. Lær mere om den smukke natur af ædelstene her.
OPLÆRING OM ÆDELSTEN

FORLOVELSESRINGE INSTRUKS

FORLOVELSESRINGE INSTRUKS
En gang i livet får du chancen for at møde den eneste ene, og hvad er et bedre symbol for evig kærlighed end en forlovelsesring? Vi ved GLAMIRA genkender vigtigheden af ​​det mest egnede valg og derfor tilbyder vi en instruks, som kan hjælpe dig med at vælge den bedste forlovelsesring til din kære. Få mere at vide om forlovelsesringe.
FORLOVELSESRINGE INSTRUKS

VIELSESRING INSTRUKS

VIELSESRING INSTRUKS
Vielsesringe symboliserer uendelighed og kærlighed gennem tiden. Det er en påmindelse mellem to personer, der har lovet at værne om hinanden for evigt. Se vores vielsesring instruks, der vil hjælpe dig med at vælge det rigtige bryllupsbånd, som du vil have på en levetid.
VIELSESRING INSTRUKS
boderOPDAG MERE
 • STEN SAMMENLIGNING

  STEN SAMMENLIGNING
  Diamanter, hvid safir og Swarovski krystaller kan se identisk ud med gennemsnittet, men det er ikke tilfældet, da alle tre sten viser unikke kvaliteter, fordele og visse forhold, som du måske finder passende til forskellige lejligheder. Klik her for at undersøge deres forskelle, før du vælger den rigtige sten.

 • FØDSELSTEN INSTRUKS

  FØDSELSTEN INSTRUKS
  Fødselsten har længe været en måde at forbinde din fødselsmåned med en sjælden og eksklusiv ædelsten. De betragtes som en meget meningsfuld gave til alle typer lejligheder, og de har alle unikke kræfter. Lær mere om fødselstenende her.

 • OPLÆRING OM FARVE DIAMANT

  OPLÆRING OM FARVE DIAMANT
  Naturfarvede diamanter er berømte for at være sjældne, smukke og eksklusive ædelstene.
  Du kan finde dem i forskellige farver som pink, brun, gul og andre. Få mere at vide om verden af ​​farvede diamanter her.

 • OPLÆRING OM PERLER

  OPLÆRING OM PERLER
  Forhistoriske folk var de første, der stødte på perlernes skønhed. Denne perle er skabt af natur uden nogen menneskelig hjælp og anses af mange kvinder som en udsøgt gave. Det er også forbundet med månen og planeten Venus. Lær mere om essensen af ​​perler her.

 • RINGSTØRRELSE INSTRUKS

  RINGSTØRRELSE INSTRUKS
  Et af de mest afgørende trin i at købe en ring til det mest mindeværdige øjeblik i dit liv, er at vælge den rigtige størrelse. Der er forskellige forhold, der kan påvirke denne proces. GLAMIRA giver dig en ringstørrelse instruks samt mulighed for at bestille en gratis ringmåler til præcis måling. Lær mere her.

 • ARMBÅNDSTØRRELSE INSTRUKS

  ARMBÅNDSTØRRELSE INSTRUKS
  Det vigtigste ved valg af det rigtige armbånd er størrelsen af ​​håndleddet. Klik her for at finde ud af hvad du har brug for, så du har de præcise målinger.

 • HVORFOR VÆLGE GLAMIRA?

  HVORFOR VÆLGE GLAMIRA?
  Vi er hos GLAMIRA forpligtet til at levere det højeste niveau af kundeservice samt levere produkter med den fineste kvalitet. Klik her for at se mange andre grunde til at vælge GLAMIRA til din særlige lejlighed.

 • OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
  Vi hos GLAMIRA ved at dette kan være en af de mest vigtigste køb i dit liv og derfor vil vi svare på alle dine henvendelser, så du kan være sikker på at du har gjot det rigtig valg og derfor tilbyder vi en instruks, som kan hjælpe dig med at vælge den bedste forlovelsesring til din kære. Klik her for at se de oftest stillede spørgsmål.