10% RABAT PÅ ALLE ORDRER FRA 4000 KR 10% RABAT PÅ ALLE ORDRER FRA 4000 KR

  Gratis forsendelse

  60 dages returpolitik

 
   
VIELSESRINGE

VIELSESRINGE

Din livsledsager... Få jeres vielsesringe til at repræsentere evig kærlighed og velstand ved at få dem indgraveret med en tekst efter eget valg.

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE
 • Forlovelsesringe

  Forlovelsesringe
  En forlovelsesring skal bæres på venstre finger, da den er tættest på hjertet, og det menes at kærlighedens åre løber gennem denne finger. På denne måde er parret forenet i hjertet. Giv udtryk for din hengivelse med en unik forlovelsesring!

 • ETERNITYringe

  ETERNITY ringe
  Eternity ringe symboliserer evig kærlighed og minder for en livstid.

 • Brudesæt

  Brudesæt
  Specielt til kommende brude! Fantastiske solitaire er i selskab med de fineste ringe i vores brudesæt. Bær den uforlignelige glæde på dine fingre!

 • LØFTERINGE

  LØFTERINGE
  De symboliserer det løfte, du har givet til din elsker, de forener jer. Glamira hjælper dig, når du træder ind i en ny verden af glæde!

Bryllupssmykker – Køb personlige og meningsfulde smykker online hos GLAMIRA.dk

Går du til venstre, når alle andre går til højre? Går du i en anden takt? Hvis ja, så er GLAMIRAs specialfremstillede smykke designs, der ikke er tilgængelige for alle, lige noget for dig!

GLAMIRA.dk er en online butik med speciale i

vielsesringe

, forlovelsesringe og løfteringe. På GLAMIRA.dk bliver du tilbudt ringe af høj kvalitet i alle prisniveauer og stile. Udover simple og diskrete motiver, tilbyder vores online butik også de noget mere glitrende ringe til den personlige smag og ekstravagante nygifte eller det forlovede par: forlovelsesringe i sølv, guld, titanium og rustfri stål, gult guld, hvidguld og andre legeringer, tofarvede, trefarvede eller monokrome ringe. Hvad mere er, at ringene til kvinder kan blive fuldendt med diamanter og cubic zirconia. I det store udvalg er der mange andre mulige sammensætninger, du kan vælge imellem, så du kan skabe en uforglemmelig skønhed. Udvalget af materialer, forme og stile giver dig mulighed for at lave din personlige drømmering. Ringe er blandt andet et symbol på det uadskillelige forhold og et tegn på troskab. Langtidsholdbare legeringer eller sammensatte ringe symboliserer det uadskillelige i et forhold. Udtryk din troskab og kærlighed gennem en ring, der passer perfekt til dig, da ægteskab er en smuk og hellig ting mellem to elskende, og det fortjener at blive forseglet med smukke vielsesringe. Uendelige muligheder, som din underskrift, udtrykker unikke følelser. Udover vielsesringe omfatter vores enorme udvalg alt fra løfteringe, forlovelsesringe til moderne sølvringe, stålringe med lav vedligeholdelse og de langtidsholdbare titaniumringe samt klassiske elegante guldringe, så du kan fuldende de specielle øjeblikke i dit liv.

Start på din egen kærlighedshistorie, og lad dig inspirere! Løfteringe, forlovelsesringe og vielsesringe i gult guld, hvidguld og et uendeligt antal variationer overlader intet til tilfældighederne, når du skal vise din evige kærlighed.
Vælg fra vores store udvalg af ringe og personliggør dem, som du ønsker, med ædelsten, legeringer og endda personlige graveringer. Er du i tvivl om, hvilken ringstørrelse du skal bruge? Vi sender dig en gratis ringmåler, så du kan finde størrelsen på din fremtidige ring i ro og mag derhjemme. Har du nogle generelle spørgsmål om en specifik model, vil vores kompetente kundeservice med glæde hjælpe dig helt gratis.