Guld vielsesringe

GLAMIRA
Guld har altid været et klassisk og et tidløst valg til en vielsesring. Det naturlige varme udseende og smukke glans gør den guldfarvede vielsesring romantisk og et ønsket metal. Hårdheden og holdbarheden af ​​guld varierer afhængigt af karat, så i overensstemmelse med din præference kan du vælge den karat, du ønsker.
Guld vielsesringe

Platin vielsesringe

GLAMIRA
Det mest prestigefyldte metal til en vielsesring er bestemt Platin. Platin har en meget høj holdbarhed, så det føles tungere end andre metaller. Det er 30 gange sjældnere end guld og 40% tungere end 14K guld. Tætheden, renheden og sjældenheden gør platinringen ekstremt værdifuld. Desuden har dens satinglans og smukke bløde hvide nuance et naturligt, fantastisk udseende.
Platin vielsesringe
ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG

Bryllupssmykker – Køb personlige og meningsfulde smykker online hos GLAMIRA.dk

Går du til venstre, når alle andre går til højre? Går du i en anden takt? Hvis ja, så er GLAMIRAs specialfremstillede smykke designs, der ikke er tilgængelige for alle, lige noget for dig!

GLAMIRA.dk er en online butik med speciale i

vielsesringe

, forlovelsesringe og løfteringe. På GLAMIRA.dk bliver du tilbudt ringe af høj kvalitet i alle prisniveauer og stile. Udover simple og diskrete motiver, tilbyder vores online butik også de noget mere glitrende ringe til den personlige smag og ekstravagante nygifte eller det forlovede par: forlovelsesringe i sølv, guld, titanium og rustfri stål, gult guld, hvidguld og andre legeringer, tofarvede, trefarvede eller monokrome ringe. Hvad mere er, at ringene til kvinder kan blive fuldendt med diamanter og cubic zirconia. I det store udvalg er der mange andre mulige sammensætninger, du kan vælge imellem, så du kan skabe en uforglemmelig skønhed. Udvalget af materialer, forme og stile giver dig mulighed for at lave din personlige drømmering. Ringe er blandt andet et symbol på det uadskillelige forhold og et tegn på troskab. Langtidsholdbare legeringer eller sammensatte ringe symboliserer det uadskillelige i et forhold. Udtryk din troskab og kærlighed gennem en ring, der passer perfekt til dig, da ægteskab er en smuk og hellig ting mellem to elskende, og det fortjener at blive forseglet med smukke vielsesringe. Uendelige muligheder, som din underskrift, udtrykker unikke følelser. Udover vielsesringe omfatter vores enorme udvalg alt fra løfteringe, forlovelsesringe til moderne sølvringe, stålringe med lav vedligeholdelse og de langtidsholdbare titaniumringe samt klassiske elegante guldringe, så du kan fuldende de specielle øjeblikke i dit liv.

Start på din egen kærlighedshistorie, og lad dig inspirere! Løfteringe, forlovelsesringe og vielsesringe i gult guld, hvidguld og et uendeligt antal variationer overlader intet til tilfældighederne, når du skal vise din evige kærlighed.
Vælg fra vores store udvalg af ringe og personliggør dem, som du ønsker, med ædelsten, legeringer og endda personlige graveringer. Er du i tvivl om, hvilken ringstørrelse du skal bruge? Vi sender dig en gratis ringmåler, så du kan finde størrelsen på din fremtidige ring i ro og mag derhjemme. Har du nogle generelle spørgsmål om en specifik model, vil vores kompetente kundeservice med glæde hjælpe dig helt gratis.

Indlæser...