Indlæser...

Hvem Er Vi?

Den første butik blev etableret i 1999 i Heilbronn, Tyskland, som stadig er som hovedkontor for sine afdelinger. I løbet af otte år med succesfuld erfaring i en højtudviklet smykke sektor har virksomheden gennemgået store forretningsmæssige ændringer for at udvikle sit tilbud og udvide sin kundebase. Efter at have udviklet sig fra en lille guldsmed til en af nøgleaktører i den europæiske smykke sektor blev handelsnavnet GLAMIRA oprettet i 2011. Ved udgangen af 2011 havde GLAMIRA haft fremragende fremskridt både på de britiske og spanske markeder ud over Tyskland.

I 2012 begyndte vi at designe og udvikle vores egne produkter. Denne strategiændring gav mulighed for aktivt at komme ind på den internationale arena. I samme år begyndte GLAMIRA at sælge produkter i Østrig og Schweiz. I 2013 fortsatte virksomheden succesfuldt med at komme ind på yderligere internationale markeder ved at tilføje Finland, Italien, Danmark, Sverige og Frankrig til sin voksende portefølje.

Gennem 2014 har GLAMIRA styrket sin virksomhedstruktur, så virksomheden kunne komme ind på markederne i Vesteuropa og hurtigt udviklet sig på de vigtigste europæiske markeder. I 2016 fortsatte GLAMIRA at udvide sin virksomhed på markederne i Østeuropa og Fjernøsten ud over USA, Stillehavet og Sydamerika.

I 2020 er GLAMIRA nu en førende smykkefirma, der leverer til mere end 65 lande med kontorer i 8 lande - Tyskland, Schweiz, USA, Storbritannien, Norge, Australien, Bulgarien og Tyrkiet.

Vi som Glamira arbejder utrætteligt for at imødekomme kundernes behov både professionelt og effektivt - i tråd med virksomhedens værdier af integritet og tillid. GLAMIRA har udviklet en verdensklasse e-handels-infrastruktur til at lette behovene hos nutidens globale forbrugere med at levere hurtig og høj kvalitet til sine brugere ved hjælp af den nyeste teknologi.

https://www.glamira.dk/glamira-worldwide/