KOLLEKTIONER

Vi stræber efter topkvalitet og forsøger at skabe unikke samlinger for at imødekomme dine ekstraordinære lidenskaber. Stil dig aldrig tilfreds med gennemsnitslig kvalitet og lad GLAMIRA lede dig gennem verden af yderste fashionable og fine smykker.

DOBBELT ANVENDELSE

Du behøver ikke nøjes med et udseende på din ring længere! GLAMIRA giver dig mulighed for at bruge din ring i to stilarter. Alt du skal er at folde den ud og ændre din ring til den side du foretrækker. Gå ud over det sædvanlige og se vores samling af delikat designede dobbelt anvendelses ringe.

PERLE

En af naturens største og ældste mirakler, perler har fascineret kvinder i århundreder. Forsigtigt valgt fra kvalificerede kilder, giver GLAMIRA dig det bedste du kan få. Se vores Perle samling og forkæl dig selv med et udsøgt stykke.

EMALJE

Emalje som vil dreje hoveder med sin slidstærke, vaskbare og glossy finish er helt sikkert et af de nyeste trends, når det handler om at dekorere smykker. En perfekt blanding af moderne og traditionel gør emaljen til en uundværlig part, og GLAMIRA har bragt dig en fantastisk samling til at gennemse.

Drømmende Farvenuancer

Alle de drømme du ønsker vil vare evigt, fanget i safirens smukkeste farve nuancer. Du kommer til bliver den søde drøm, som alle vil huske. Dreamy Hues Kollektionen har alt, hvad den behøver for at være unik og mindeværdig.

Fusion

En ny åndedrag for smykkens verden med blanding af traditionelle design med moderne æstetik. Fusionssmykker lavet med trådnet ved at efterlade et mellemrum mellem ledningerne som er et kunstværk.
boderOPDAG MERE
 • Vielsesringe

  Vielsesringe
  Din livsledsager... Få jeres vielsesringe til at repræsentere evig kærlighed og velstand ved at få dem indgraveret med en tekst efter eget valg.

 • Forlovelsesringe

  Forlovelsesringe
  En forlovelsesring skal bæres på venstre finger, da den er tættest på hjertet, og det menes at kærlighedens åre løber gennem denne finger. På denne måde er parret forenet i hjertet. Giv udtryk for din hengivelse med en unik forlovelsesring!

 • Smykker til kvinder

  Smykker til kvinder
  Glamira er det rette sted for elegante og moderigtige kvinder, der ønsker at forkæle dem selv med det største udvalg af smykker til kvinder.

 • Smykker til mænd

  Smykker til mænd
  Glamira tilbyder en ny definition af stil til mænds smykker. Mænd, der sætter pris på deres udseende, vil finde alt, hvad de har brug for til at stråle.