Indlæser...

Kundeinformation

Kreditkort Dankort

Kreditkort

Du kan foretage din betaling med dit kreditkort (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) for at bestille. Vi garanterer, at alle transaktioner på vores hjemmeside er sikre, og dine kreditkortoplysninger ikke gemmes på vores system.

PayPal

Paypal

Hvis du ønsker at betale ved at bruge "PayPal", skal du vælge det som din betalingsmetode, og du overføres automatisk til PayPal-siden. Hvis du har en eksisterende PayPal-konto, kan du logge ind ved hjælp af dine brugerdata for at bekræfte betalingen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du registrere og fortsætte med betalingen.

trustlylogo

Trustly

Når du vælger denne betalingsmetode, får du en liste over banker, som Trustly tilbyder. Når du har valgt din bank, bliver du bedt om at logge ind og bekræfte din betaling med din foretrukne godkendelsesmetode.

Klarna paylater

Klarna Invoice

Klarna giver dig mulighed for at modtage dine vare(r) først og betale senere. Med denne metode behøver du ikke at registrere eller logge ind; alt du skal gøre er at indtaste dit navn, adresse og fødselsdato. Herefter udføres en kreditkontrol, og Klarna betaler beløbet. Du har 14 dage til at betale dette beløb til Klarna.