Indlæser...

VORES SERVICE

Ringstørrelse er lige så vigtig som selve ringen. En yndefuld og behagelig pasform vil forbedre båndet til den elegante ring.

GLAMIRA vil ikke give op, før du er tilfreds med alle aspekter, derfor tilbyder vi gratis ændring af ringstørrelse til din ikke-graveret eller graveret-ring en gang gratis inden for de første 60 dage efter modtagelsen af dit produkt.

For yderligere information, kan du læse vores Returpolitik ved at klikke her. Skulle du have brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice ved at sende en mail til service@glamira.dk eller ringe til 45 80 82 08 28. Vores team hjælper dig med glæde!

Giv en betydningsfuld eller personlig besked med en gratis gravering som vil præsentere dine følelser der har en værdi. Få hende til at føle sig speciel og eksklusiv - ligesom hendes ring.

GLAMIRA vil indgravere din ring gratis, når du vælger denne mulighed under dit køb. Du kan vælge mellem fire forskellige skrifttyper og indbefatte specielle symboler som hjerter eller uendelig. Det maksimale antal symboler, du kan indtaste, er 25 - inklusive mellemrum, ikoner og bogstaver.

GLAMIRA skiller sig ud i sektoren med en tiltrækkende livstidsgaranti. Vielses eller forlovelsesring er et køb der symboliserer forevigelsen, derfor ønsker vi at sikre, at du modtager topkvalitets produkt med en tilfredsstillende garanti. Livstidsgaranti gælder for alle GLAMIRA smykker, fordi vi er sikre på vores produkter. I tilfælde af fabrikantens mangel vil GLAMIRA undersøge produktet og vil med glæde lave reparationen for dig. Vi henviser til vores returpolitik for yderligere detaljer.

Smykker er følsomme og kræver ekstra pleje under levering. GLAMIRA tilbyder komplementær og forsikret forsendelse på alle ordrer for tab eller skader i transit.

Når ordren videregives til fragtfirmaet, får du et tracking til at spore din levering.

Vi anbefaler dig at åbne din pakke og inspicere den for skade og indholdet. Hvis du opdager nogen skade, bedes du sende en skadeanmodning og afvise kvittering for leveringen.

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, er du velkommen til at returnere din vare til GLAMIRA enten til refusion, tilpasning, gravering eller reparations anmodning. Indsend returordre, som du kan udfylde med blot et par enkle klik. Udskriv det og send det tilbage med varen. Når returordre formularen er indsendt, vil du modtage instruktionerne til din e-mail adresse om, hvordan du fortsætter med returneringen. Læs venligst vores returpolitik igennem før du sender varen tilbage til os.

GLAMIRA, anerkender vigtigheden af det specielle øjeblik du foreviger dig med hver eneste detalje der har betydning, sender dig en stilfuld og gratis gaveæske med i dit køb.

I 2012 begyndte vi at designe og udvikle vores egne produkter. Indtræden i det internationale marked var brugen af specialiserede in-house gemmologer til at opretholde professionel service og omfavning af høj kvalitet nødvendigt. Vores eksperter inden for gemology hånd håndterer hver sten, som vi bruger og bekræfter kvalitetsstandarden, vi tilstræber at tilbyde til enhver tid.

GLAMIRA forstår behovet for perfektion i alle små detaljer, når det særlige øjeblik er nært. Ringstørrelse er lige så vigtig som selve ringen og GLAMIRA står ved din side, når du har mest brug for det.

Du er velkommen til at bestille en gratis ringmåler ved at klikke her eller blot skrive os en email til service@glamira.dk med dit navn og adresse, samt skrive i emnefeltet "Bestilling af ringmåler". Du kan også bestille en gratis ringmåler fra enhver produktside af en ring, lige under prisafsnittet hvor det står: "FIND DIN STØRRELSE".

GLAMIRA's eksperter vil hjælpe dig med beslutningen for den specielle anledning. Lad os vide om du gerne vil høre en anden mening eller et forslag, så vil vores erfarne fagfolk med glæde hjælpe dig! At spørge en ekspert, kan vise sig for at være praktisk, når du skal tage stilling til at bestemme kriterier som prisklasse, anledning og type af smykker. Eksperter vil undersøge alle små detaljer og dele deres tanker med dig. For at indsende en forespørgsel klik her, det vil kun tage et par minutter.

Hvordan du indløser din kuponkode

Deltag i kampagner via vores nyhedsbrev eller tag del i Facebook kampagner via vores Facebook Fansite For at få kuponner.

Indløs kupon

- Kun en kupon kan indløses per ordre.

- Kuponer kan kun indløses før en ordre gennemføres.

- En kupon kan ikke veksles til penge.

Gyldighed

- Gavekuponer kan kun indløses i en begrænset tidsperiode. Gyldighedsperioden kan ses på kuponen eller den respektive kampagne.

Returneringer

- Det er generelt muligt at returnere genstande købt med gavekuponer.

- Hvis du af en eller anden årsag vil returnere en genstand, der er købt med en gavekupon, vil du modtage din yderligere betaling i form af kredit til den Glamira konto.

Kuponer og rabattilbud

- Vi tilbyder dig talrige tilbud ved forskellige lejligheder hele året rundt.