PRIVATLIVSPOLITIK

Glamira har skabt denne “Privatlivspolitik” for at fortælle om sin politik og praksis i forbindelse med brug og videregivelse af oplysninger om dig fra Glamira.dk.

Læs venligst denne Privatlivspolitik omhyggeligt. Glamira forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere denne politik regelmæssigt. Du kan se den nyeste version under ”Privatlivspolitik” når som helst ved at klikke på “Privatlivspolitik i bunden af Glamira.dks hjemmeside.

GLAMIRA behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med kravene i (EU) 2016/679 - Generelle Databeskyttelsesforordning (GDPR), EU-USA Privacy Shield Framework såvel som den nuværende indenlandske databeskyttelseslovgivning.

Kategorier af personlige data, som GLAMIRA behandler

  • Dine kontaktoplysninger - navn, postadresse, mobil- eller telefonnummer, e-mail-adresse
  • Din IP-adresse
  • Indkøbs detaljer, herunder betalingsmetode og transaktionsnummer
  • Historik af din ordre
  • Kundeservice oplysninger - Alle former for kommunikation og korrespondance mellem dig og vores kundeserviceafdeling.
  • I særlige tilfælde kan du blive bedt om at give os yderligere oplysninger om dit id-kort for at bekræfte din identitet.
  • I et begrænset antal tilfælde kan vi invitere dig til at dele os dine fotos, videoer eller andet, hvis du erklærer dit ønske om at deltage i et af vores lodtrækninger, kampagner eller andre begivenheder.
  • GLAMIRA forbeholder sig ret til at sende, til alle sine kunder en invitation til at deltage i tilfredshedsundersøgelser. Deltagelsen er altid valgfri.
  • GLAMIRA behandler eller gemmer ikke data fra dine bankkort eller andre finansielle instrumenter.

Lovlig behandling

  • GLAMIRA behandler dine personoplysninger, der er nødvendige for udførelsen af ​​din kontrakt.
  • GLAMIRA behandler dine personlige oplysninger, der er nødvendige for at opfylde kravene i skat, finansiel eller anden national lovgivning.

Vi behandler dine personlige data til følgende formål:

  • Med henblik på præcise og korrekte udførelse og levering af din ordre.
  • Med henblik på en klar og præcis kommunikation med dig om status for ordren.
  • Med henblik på garanti inden for garantiperioden for produkterne
  • Til formål med kundetilfredshed og loyalitetsprogrammer
  • Med henblik på kravene i skat og regnskabslovgivning - at erklære og tælle vores salg.
  • Under ekstraordinære omstændigheder kan GLAMIRA behandle yderligere identifikationsoplysninger for dig for at undgå økonomisk svigt eller identitetstyveri.
  • Som en undtagelse kan GLAMIRA behandle yderligere data som billeder, videoer og andre medier til forskellige kampagner eller lotterier, kun i de tilfælde, hvor kunder deltager i disse begivenheder.
  • For at kunne sende vores nyhedsbrev og reklamemateriale, kun i tilfælde, hvor kunderne giver deres samtykke til dette.

Tidsperiode, hvor dine personoplysninger gemmes:

GLAMIRA gemmer dine personlige data, som du har indsendt under din konto registrering på vores websted, så længe din konto forbliver aktiv.

GLAMIRA gemmer dine personlige data under produktionen og leveringen af ​​produkter samt den tidsperiode, der er angivet i returpolitik for den mulige retur og produktgaranti, men ikke længere end 2 år eller længere end garantiperioden.

Hvis vi kræver yderligere data for at bekræfte din identitet, gemmer vi disse data, indtil det lovmæssige krav om at holde disse data ikke længere er på plads.

I tilfælde af indsamling af personoplysninger med henblik på særlige kampagner, lotterier og andre kampagner skal behandlingsperioden angives i alle tilfælde, og deltagerne skal underrettes herom.

Potentielle modtagere af dine personlige data:

GLAMIRA giver ikke dine personlige data til tredjepart, medmindre juridisk forpligtet til at gøre det, eller med undtagelse af de operationelle nødvendigheder er angivet nedenfor

GLAMIRA giver dit navn, adresse og telefonnummer til kurerfirmaet, der leverer dit produkt.

Under særlige omstændigheder kan GLAMIRA bekræfte dine personlige oplysninger til udbydere af betalingstjenester for at forhindre økonomisk bedrageri eller identitetstyveri.

GLAMIRA overfører de nødvendige personoplysninger til regnskabsudbydere samt skatte og andre offentlige myndigheder, når specifik lovgivning kræver dette.

Dine rettigheder som registrerede - har du til enhver tid ret til:

  • Få adgang til dine personlige oplysninger, som GLAMIRA behandler, samt til at modtage en kopi af dem
  • Anmodning om sletning af personlige oplysninger om dig (retten til at blive glemt), hvis du mener, at det ikke længere er nødvendigt med de formål, som der blev indsamlet eller behandlet for. Vær opmærksom på, at denne ret ikke kan udøves i tilfælde af, at en særlig lov udtrykkeligt fastsætter en fast periode, der skal tilbageholdes
  • At bede om at rette op på unøjagtige personlige oplysninger i tilfælde, hvor de ikke svarer til sandheden.
  • For at udføre en af ​​ovenstående rettigheder, skal du blot sende os e-mail med din forespørgsel på vores kontakt side eller en mail til service@glamira.dk. Vi vil svare dig på kort tid.
  • På ethvert tidspunkt, hvor du er bekymret for, at dine rettigheder er overtrådt, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, som er angivet nedenfor.

Vores anbefalinger til dig vedrørende din personlige databeskyttelse:

  • Hold din adgangskode sikker og del den ikke med tredjepart.
  • Hvis du bruger en offentlig computer (i et bibliotek eller internet cafe), skal du altid sørge for at logge af din konto, før du slukker for computeren.
  • GLAMIRA garanterer, at vi ikke kontakter andre tredjeparter end dem, der er nævnt i denne privatlivspolitik, vedrørende din ordre.
  • GLAMIRA garanterer, at vi ikke kræver, at vores kunder offentliggør deres adgangskode til brug af hjemmesiden. GLAMIRA kræver ikke, at vores kunder oplyser data fra deres bankkonti eller andre finansielle instrumenter. Enhver sådan anmodning til dig via telefon, chat eller e-mail skal ignoreres.

Hvis nogen har gjort sådan en anmodning til dig, bedes du straks kontakte GLAMIRA.

Hvordan beskytter vi dine personlige data?

GLAMIRA sikrer, at vi har taget alle administrative, tekniske og fysiske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod utilsigtet, ulovlig eller uautoriseret destruktion, tab, adgang, oplysning eller brug.

GLAMIRA har vedtaget sine egne interne etiske regler for behandling af personoplysninger, og vores medarbejdere har gennemgået en særlig uddannelse om principperne om retten til beskyttelse af personoplysninger og de grundlæggende forpligtelser i forbindelse med GDPR

Vi sikrer vores hjemmeside og andre systemer ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring eller distribution af dine data af uautoriserede personer. På trods af den regelmæssige kontrol er en fuldstændig beskyttelse mod alle trusler ikke mulig.

Hvem er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data?

Alle juridiske enheder i GLAMIRA-Gruppen fungere som fælles registeransvarlige i henhold til BNPR - (EU) 2016/679 - Art. 26.

Alle juridiske enheder i GLAMIRA-Gruppen behandler personlige data fra vores kunder i henhold til en særskilt indgået aftale mellem os. Vi samler de samme kategorier af personlige data fra vores kunder, vi fortsætter dem kun med de formål, der er angivet i denne fortrolighedspolitik. GLAMIRA sikrer, at alle virksomheder i gruppen har taget de samme tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige data.

Ansvarlig for behandling af dine personlige data som vores kunder er:

Dit Land

Ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger

Internet side og kontakt

Særlig myndighed til hvem du kan indgive en klage

Tyskland
United Kingdom
Østrig

c/o Ring-Paare.de GmbH Schaeuffelenstr. 49-51 74076 Heilbronn Germany

https://www.glamira.de
Email: service@glamira.de

Die Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Husarenstraße 30 53117 Bonn
E-mail: poststelle@bfdi.bund.de
Internet side: http://www.bfdi.bund.de/ Kompetencen for klager er opdelt blandt forskellige tilsynsmyndigheder for databeskyttelse i Tyskland. Listen findes her https://www.datenschutz-wiki.de/Aufsichtsbeh%C3%B6rden_und_Landesdatenschutzbeauftragte

Belgien
Bulgarien
Kroatien
Tjekkisk rep.
Danmark
Estland
Finland
Frankrig
Ungarn
Irland
Letland
Litauen
Malta
Holland
Polen
Portugal
Rumænien
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sverige
San Marino
Vatican Byg

GLAMIRA - "GLMR" EOOD, UIC 204442733, Address - Sofia, 1784, Tsarigradsko Shose Blvd 115 / L, ETC , Building C, Floor 1, Bulgarien

https://www.glamira.bg
service@glamira.bg

Kommissionen for beskyttelse af personoplysninger - https://www.cpdp.bg/

Schweiz
Liechtenstein

GLAMIRA CH GMBH Frauenfelderstrasse 31 8555, Müllheim Dorf, Schweiz

https://www.glamira.ch/
service@glamira.ch

Federal DP og Information Commissioner - https://www.edoeb.admin.ch

Australien

GLAMIRA Australia PTY Limited Level 35, Tower One Barangaroo, International Towers 100 Barangaroo Avenue Sydney, NSW 2000 Australia

https://www.glamira.com.au
service@glamira.com.au

Australian Information Commissioner - https://www.oaic.gov.au/

USA
Canada
Grønland
Fransk guyana
Guadeloupe
Martinique
De Britiske Jomfruøer
Turks og Caicos
Saint Pierre og Miquelon
Færøerne
Gibraltar
Cookøerne
Kiribati
Marshalløerne
Forbundne Stater i Mikronesien
Nauru
Palau
Fransk polynesien

GLAMIRA INC 745 5th Avenue New York, NY 10151 USA

https://www.glamira.com/
service@glamira.com

Federal Trade Commission (FTC) - https://ftccomplaintassistant.gov

Tyrkiet
Brasilien
Mexico
Argentina
Colombia
Peru
Bolivia
Ecuador
Honduras
Dominikanske republik
Guatemala
Costa Rica
Norge
Kina
Japan
Singapore
New Zealand
Montenegro
Vietnam
Indien
Forenede Arabiske Emirater
Sydafrika

Glamira Internet ve Kuyumculuk San. Tic. A.S Adresse: Yenibosna Merkez Mah. 29 Ekim Cad. Vizyon Park Ofis Plazaları, Vizyon 4, Kat:6, 34197 Bahçelievler / İstanbul TYRKIET

https://www.glamira.com.tr

Personoplysninger https://www.kvkk.gov.tr/

Automatisk lagring

Hvis du anmoder om en fil fra hjemmesiden, bliver noget data som standard gemt.

Datasættet består af:

  • Den side der blev anmodet om
  • Navnet på filen
  • Dato og tidspunkt for anmodningen
  • Opbevaringsperioden
  • Mængden af data der overføres
  • Adgangsstatus (fil overført, fil ikke fundet etc.)
  • Beskrivelse af browser type og version
  • Det installerede operativsystem
  • Skærmopløsningen og farvedybde

Yderligere persondata gemmes kun, hvis du frivilligt giver dem f.eks. under registreringen eller ved udfyldelse af kontrakten. Du kan læse mere om dette under “frivillige detaljer”.

2. Cookies

På nogle områder af vores hjemmeside, forbeholder Glamira sig retten til at benytte cookies for at gøre din oplevelse mere behagelig, effektiv og sikker. Cookies er små stykker information, der gemmes på din computer, og som din browser husker. Cookies skader ikke din computer, og indeholder ikke virus. De fleste cookies, Glamira benytter, er såkaldte "session cookies". De slettes automatisk fra din harddisk efter dit besøg ("session"). Andre cookies bliver på din computer, og gør os i stand til at genkende din computer under dit næste besøg, så du f.eks. ikke skal udfylde dine informationer igen.

Vi benytter informationen i disse cookies til at gøre oplevelsen af hjemmesiden bedre, og til at tilpasse siden dine behov. Vi anbefaler, at du ikke slår cookies fra, da dette vil forhindre dig i at bevæge dig frit fra side til side samt drage fordel af alle de funktione, der er på Glamira.dks hjemmeside.

Frivillige detaljer

Du kan benytte Glamira.dk uden at give nogle personlige oplysninger. Du skal dog give bestemte oplysninger for at muliggøre køb af produkter på hjemmesiden, for at betale og at sætte proceduren i gang. Disse oplysninger bruger vi kun til interne transaktioner, og videregiver dem udelukkende til tredjeparter, hvis det er nødvendigt for handlen. Dine data videregives til fragtfirmaet, så de kan levere dine valgte produkter (navn, adresse, muligvis telefonnummer til at koordinere leveringen). Dine betalingsdetaljer, (som kortnummer) videregives til vores bank, hvis nødvendigt. Disse tredjeparter er forpligtet til at behandle data, de har fået fra os fortroligt og udelukkende bruge dem til services og transaktioner på Glamiras vegne.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi mails til den registrerede mailadresse med informationer om vores virksomhed, reklamer for og information om vores produkter.

En videregivelse af dine data til andre tredjeparter eller reklamebrug sker ikke. Hvis du ønsker dine data til reklamebrug hos Glamira.dk, kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Kundelogin tillader dig at gennemse dine ordrer og ændre dine oplysninger samt adgangskode. Du kan også sende en forespørgsel til Glamira om at få slettet dine personlige oplysninger på et hvilket som helst tidspunkt, så snart din ordre er behandlet og leveret, via mail til service@glamira.dk.

Vær opmærksom på, at Glamira kan indsamle ikke personlige oplysninger om dig, selvom du ikke købe nogle produkter på hjemmesiden (se “Cookies”).

Sikkerhed

Vi sikrer vores hjemmeside og andre systemer ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændringer eller distribution af dine data af uautoriserede personer. På trods af den regelmæssige kontrol, er en fuldstændig beskyttelse mod alle trusler ikke mulig.

Afbrydelse/Information

Du kan til hver en tid afbryde oplagringen og behandlingen af dine data, rette data oplagret af os, få informationer eller sende en forespørgsel om sletning af data. På anmodning, vil vi til enhver tid give fuldstændig og gratis information, der er lagret i vores database, om dig og din virksomhed. Du skal blot sende os en kort besked på vores kontakt side eller en mail til service@glamira.dk. Hvis en sletning er i konflikt med lovbestemte eller kontraktlige oplagringsopgaver, vil vi blokere disse data.

Ansvarlig for behandling af data:

GLAMIRA.dk
GLAMIRA - "GLMR" EOOD, UIC 204442733,
Adress - Sofia, 1784K Tsarigradsko shose Blvd., 115 / L,
ETC , Building C, Floor 1, Bulgarien
Flere informationer om de ansvarlige kan findes under “Imprint”.

Google Analytics

Denne hjemmeside benytter Google Analytics®, en tjeneste for webanalyse leveret af Google Inc. ("Google"). Google Analytics anvender såkaldte "cookies", der er tekstfiler gemt på din computer, hvilket tillader en analyse af besøget på hjemmesiden. De oplysninger, der hentes af cookies ved brug af denne hjemmeside herunder IP-adressen) er i forbindelse med Google Analytics , der opbevares på en Google-server i USA. Google vil bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om aktiviteter på hjemmesiden, samt yde anden brug af hjemmesiden og internettjenester. Google vil sende disse oplysninger til tredjeparter, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler disse data på vegne af Google. Google vil ikke tilknytte din IP-adresse med andre data, som Google har indsamlet. Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de korrekte indstillinger i din browser; men det er vigtigt at bemærke, at du så ikke kan bruge alle funktioner på denne hjemmeside. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du, at Google behandler dine data på den beskrevne måde og til ovennævnte formål.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål angående Glamiras Privatlivspolitik og udførelse, kontakt venligst vores kundeservice på mail service@glamira.dk eller ved at ringe til +45 78755068