Smykker til børn

Farverige og søde – sådan tænker vi alle om vores børn. Glamira har med deres glamourøse og unikke designs skabt en kollektion alene til guldklumperne i vores liv – vores børn.

Smykker til børn
boderOPDAG MERE
  • ARMBÅND

    ARMBÅND
    Skinnende og farvefulde armbånde for børn.Bladre igennem vores katalog for at finde noget specielt til dit barn.

  • Nye halskæder

    Nye halskæder
    Gennemse vores kollektion for at finde unikke halskæder. designet kun til børn

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
Indlæser...

Smykker til børn og babyer - Øreringe, ringe, armbånd og halskæder

Børn elsker også smykker! GLAMIRA ved, med et stort udvalg af smykker inklusiv ringe, øreringe, halskæder og armbånd, hvordan man finder den gyldne mellemvej mellem, hvad de ønsker, og hvad de bør have.

Sæt stigen op til skyerne, og giv børnene frie tøjler! De behøver ikke voksne til at skrive deres eventyr eller tegnefilm – men du kan hjælpe dem med at skabe

smykker

ved at tænke som dem, og drømme de samme drømme. Du kan sætte en diamant mariehøne til at hviske en smuk trylleformular eller få lyserøde turmalin sommerfugle til at flyve over smukke blomster og sende søde dyr ind i deres fantasiverden. Med disse smukke ædelsten og metaller kan du skabe smykker med fødesten i, så de kan bære deres held og fantasi om halsen, fingeren eller håndleddet.

For at opsummere så kan du trygt lade dine børn bære smykker skabt af GLAMIRAs kreative og professionelle designere. Hvad der gør personliggjorte smykker mere specielle end masseproducerede smykker er, at de er skabt til at være unikke og til at holde i mange år frem. De kan fordre børnenes fantasi med ædelstenenes smukke farver, og få teenageren til at føle sig elsket og unik.