GLAMIRA ANMELDELSER

 
GENNEMSNITLIG VURDERING
4.73
ANTAL ANMELDELSER
416
Se alle GLAMIRAs anmeldelser og bedømmelser for at se, hvad andre kunder synes om GLAMIRAs produkter og service. Du kan også poste din egen anmeldelse og dele din oplevelse ved at besøge vores produktsider.
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Topas

En meget ren og glansfuld kvalitet sten,en klar fire.

Review by Henrik Bech Jensen | Tilføjet: 11.10.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
4.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
4.00
Mr.

Pakken er semi anonym, det vil sige at man kan læse hvor den kommer fra og derved også se at det er en pakke fra en smykke butik ! Jeg bestilte en ring, GLAMIRA Ring Nettle. med en blå topaz og klare svarovsky krystaller, jeg vil sige at jeg er lidt skuffet og havde forventet at den var mere blå / mørk blå, farven er ikke tilsvarenede billedet og heller ikke andre ringe med den type topaz ( Swiss blue som er en tand mere mørk i farven ) men mere en aquamarine. Derimod vil jeg dog sige at der var god service da jeg kontaktede dem og spurgte ind til forsendelse af produktet ( chat stoppede med at virke så de ringede til mig med det samme ) og så får man også en lille boks med lys i med i pakken samt dokumenter. All in all er det billigt og fint i forhold til en fysisk butik men næste gang går jeg i butikken så jeg ikke bliver skuffet.

Review by Lasse | Tilføjet: 10.10.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Sensual corona

Super god kvalitet, jeg er 100% tilfreds.

Review by Jekaterina | Tilføjet: 02.10.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Super fint!!!

Min kæreste er sååå glad for ringen. Alt lever op til vores ønsker og forventninger. Klart vil jeg anbefale jer og købe andre varer.

Review by Nicholas Finn Pohl Nielsen | Tilføjet: 27.09.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Rigtig fint design

Rigtig fint design, jeg fik denne gave som morgen gave af min mand, og er rigtig glad for den. Efter jeg har fået denne gave fra manden, spurgte jeg ind til hvor armbåndet var købt henne og han oplyste at det var fra Glamira, jeg har fundet flere design smykker som jeg har bestilt og venter på at modtage, vi vil sige tak til Glamira herfra.

Review by Valentina | Tilføjet: 27.09.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Fantastisk service og kvalitet.

Vi er kun positivt overrasket, Kundeservice har været til stort hjælp, de har givet meget hurtigt svar på vores spørgsmål hvergang vi har kontaktet Glamira. Vi bestilte disse vielsesringe og de er lige som de skal være og kvaliteten er top, vi vil sige tak til Glamira, vi har allerede anbefalet jer til vores familie og venner.

Review by Simone | Tilføjet: 26.09.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
2.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
2.00
Dårligt design, men super god kunderservice

Jeg giver glamiras kunderservice 5 stjerne, for deres opmærksomhed og hurtig reagering på mails og tlf. Min mor og jeg har købt to armbånd af denne model, desværre gik min mors armbånd i stk allerede efter anden gang hun havde den på, og mit faldt ligepludselig af da låsen gik ud af sig selv. Vi har sendt dem begge reture for kontrol. Vi fik vores penge tilbage og kunderservice var med hele vejen hver gang vi havde et spørgsmål. Jeg vil gerne købe mere fra glamira men jeg vil ikke vælge denne model, den skal redesignes så den er robust nok.

Review by Ghada | Tilføjet: 25.09.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Forlovelsesring

Super godt!!!

Review by Nicholas Finn Pohl Nielsen | Tilføjet: 23.09.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
3.67
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
3.67
Øv

Hurtig levering, god kundeservice, men den ringeste kvalitet jeg nogensinde har set.

Review by Mia Lindegaard | Tilføjet: 20.09.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Jenny Ring

Utrolig smuk ring i 9carat hvidguld, bestilte ringen d. 3/9 og modtog den d. 11/9 en dag før forventet leveringstid. Utrolig god kvalitet og flot lavet. Indgraveringen kunne godt have været større.

Review by Siv | Tilføjet: 11.09.2018