Gratis forsendelse

  60 dages returpolitik

 
   

GLAMIRA ANMELDELSER

 
GENNEMSNITLIG VURDERING
4.85
ANTAL ANMELDELSER
398
Se alle GLAMIRAs anmeldelser og bedømmelser for at se, hvad andre kunder synes om GLAMIRAs produkter og service. Du kan også poste din egen anmeldelse og dele din oplevelse ved at besøge vores produktsider.
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
4.67
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
4.67
Fin ring

Min forlovede og jeg syntes det er en flot rig og størrelsen passer

Review by Malte Knudsen | Tilføjet: 22.01.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Ørestik i gul og safir

Jeg har købt 2 ørestikker, en i gul 750 gul safir og den anden i gul 580 hvid safir. Begge er meget flotte. Jeg er rigtig glæde for at købe hos Glamira. Det er et sted hvor produceres smykker i høj kvalitet for en god pris, de er også meget ansvarlig med deres forsendelse. Det kan jeg også sætte meget pris for. Jeg fik en ring til julegave fra min mand som var også købt hos Glamira, fra den har jeg kun ros, ringen er mega flot. Mange gange bliver man snydt af billeder, men hos Glamira produktet er 100% det man ser på billederne. Det bliver ikke sidste gang jeg køber hos Glamira, jeg har allerede en liste af fødselsdag og julegaver. :-). Tusind tak for den god service og flot smykker.

Review by Margareth | Tilføjet: 21.01.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Hr. Thomsen

23/11- 2018 Jeg har netop modtaget vores skønne ringe som ikke blot lever op til kvalitetsmæssige aspekt, men vi er begge dybt overrasket over ringen sidder så perfekt og føles så utrolig behageligt at have på og gå med. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler her ved Glamira. Selv deres kundeservice er i top klasse. Vi var lidt skeptiske med at bestille online men vi valgte alligevel at give det en chance, og det er absolut en super proffesionel forretning de har,- som nævnt både kvalitet, pasform, og ikke mindst deres kundeservice og leveringen er virkeligt i orden Vi giver Glamira top karaktere på alle led og kanter samt en klokke klar anbefaling til alle dem som læser denne anmeldese.

Review by Henrik T | Tilføjet: 26.11.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Det blev et JA.

Super god kvalitet og service, jeg har friet til min kæreste med denne ring og det blev JA, jeg takker Glamira for udførelsen at denne speciel ring som nu tilhøre min forlovede.

Review by Jannik | Tilføjet: 22.11.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Topas

En meget ren og glansfuld kvalitet sten,en klar fire.

Review by Henrik Bech Jensen | Tilføjet: 11.10.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
4.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
4.00
Mr.

Pakken er semi anonym, det vil sige at man kan læse hvor den kommer fra og derved også se at det er en pakke fra en smykke butik ! Jeg bestilte en ring, GLAMIRA Ring Nettle. med en blå topaz og klare svarovsky krystaller, jeg vil sige at jeg er lidt skuffet og havde forventet at den var mere blå / mørk blå, farven er ikke tilsvarenede billedet og heller ikke andre ringe med den type topaz ( Swiss blue som er en tand mere mørk i farven ) men mere en aquamarine. Derimod vil jeg dog sige at der var god service da jeg kontaktede dem og spurgte ind til forsendelse af produktet ( chat stoppede med at virke så de ringede til mig med det samme ) og så får man også en lille boks med lys i med i pakken samt dokumenter. All in all er det billigt og fint i forhold til en fysisk butik men næste gang går jeg i butikken så jeg ikke bliver skuffet.

Review by Lasse | Tilføjet: 10.10.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Sensual corona

Super god kvalitet, jeg er 100% tilfreds.

Review by Jekaterina | Tilføjet: 02.10.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Super fint!!!

Min kæreste er sååå glad for ringen. Alt lever op til vores ønsker og forventninger. Klart vil jeg anbefale jer og købe andre varer.

Review by Nicholas Finn Pohl Nielsen | Tilføjet: 27.09.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Rigtig fint design

Rigtig fint design, jeg fik denne gave som morgen gave af min mand, og er rigtig glad for den. Efter jeg har fået denne gave fra manden, spurgte jeg ind til hvor armbåndet var købt henne og han oplyste at det var fra Glamira, jeg har fundet flere design smykker som jeg har bestilt og venter på at modtage, vi vil sige tak til Glamira herfra.

Review by Valentina | Tilføjet: 27.09.2018
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Fantastisk service og kvalitet.

Vi er kun positivt overrasket, Kundeservice har været til stort hjælp, de har givet meget hurtigt svar på vores spørgsmål hvergang vi har kontaktet Glamira. Vi bestilte disse vielsesringe og de er lige som de skal være og kvaliteten er top, vi vil sige tak til Glamira, vi har allerede anbefalet jer til vores familie og venner.

Review by Simone | Tilføjet: 26.09.2018