GLAMIRA ANMELDELSER

 
GENNEMSNITLIG VURDERING
4.86
ANTAL ANMELDELSER
407
Se alle GLAMIRAs anmeldelser og bedømmelser for at se, hvad andre kunder synes om GLAMIRAs produkter og service. Du kan også poste din egen anmeldelse og dele din oplevelse ved at besøge vores produktsider.
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
GRATIA

Tak for denne specielle formede ring. Hurtig service, kundevenlig kundeservice og god kvalitet, alt gik rigtig godt fra bestillingen til leveringen tak Glamira for denne smukke ring.

Review by Diana | Tilføjet: 09.08.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Som på billedet.

Ringen er som vist på hjemsiden og er så flot, min ring HARRIET er ligesom forventet tak for denne fine håndarbejde af min ring, jeg vil og har allerede anbefalet jer til mine bekendte, det er ikke sidste gang jeg handler hos GLAMIRA.

Review by Joy Benedikte Hansen | Tilføjet: 09.07.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Top kvalitet

Top kvalitet og levering, jeg har købt denne ring til min kæreste og hun blev så glad for den, ringen var desværre lidt for stor så vi skrev til Glamiras kundeservice og de informerede at vi havde muligheden for at sende ringen tilbage til størrelses ændring top service, vi har nu fået ringen tilbage og den er lige som den skal være.

Review by Jack | Tilføjet: 09.07.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Vigelsesringe

Både jeg og min mand kan godt lidt enkelt design derfor valgte vi denne model, vi var meget usikker på om vi skulle bestille vores ringe fra Glamira da vi ikke har bestilt så dyrt før fra nettet vi har bestemt ikke fortrudt vores køb, vi fik opdatering via mail undervejs af vores ordre og leveringen har været hurtig og vores ringe er så smukke. Vi kan varmt anbefale Glamira herfra.

Review by Mie & Søren | Tilføjet: 09.07.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Super smuk ring

Rigtig smuk ring, jeg har købt denne ring til min kone og hun blev så glad for den.
hurtig levering, rigtig flot æske med lys og generelt bare en kanon god service.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer, tak for denne gang

Review by Martin Jensen | Tilføjet: 08.07.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Jeg har handlet flere gange hos Glamira.

Jeg har handlet flere gange hos Glamira, både til mig selv og gaver til mine nærmeste. De har et stort udvalg og servicen er i top. Det gælder både ved bestilling og ved retur hvis størrelsen ikke passer!
Jeg vil med de varmeste anbefale Glamira.

Review by Linea | Tilføjet: 08.07.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Fantastisk!

Jeg har modtaget min ring og er så glad for den, levering har været hurtig og har altid fået svar når jeg har haft et spørgsmål og skrevet til Glamiras kundeservice, jeg vil sige tak for denne fantastisk ring som jeg har modtaget.

Review by Mette | Tilføjet: 08.07.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Wauw

Har lige modtaget vores vielsesringe i dag, og WAUW hvor er vi glade. De er så smukke. Tusind tak GLAMIRA for det flotte arbejde.

Review by Elisabeth Jørgensen | Tilføjet: 05.06.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
The best ring ever!

I love this ring so much. My husband bought me this ring for our wedding

Review by Braelyn Hofmann | Tilføjet: 22.05.2019
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behagelig
GENNEMSNITLIG VURDERING
5.00
Classic day

Vi er meget glade for denne ordre. Kvalitet er stor, og vi var meget tilfredse. Ringstørrelserne var korrekte.Vi er meget glade og ikke skuffede.Og i en smuk gaveæske! Mange tak.

Review by Inguna | Tilføjet: 01.05.2019