Smykker til mænd

Glamira tilbyder en ny definition af stil til mænds smykker. Mænd, der sætter pris på deres udseende, vil finde alt, hvad de har brug for til at stråle.

Smykker til mænd
ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE
 • Øreringe for Mænd

  Øreringe for Mænd
  Hvem siger mænd ikke kan være med på moden? Med GLAMIRA's helt unikke kollektion af øreringe for mænd, kan du få blikkene mod dig, akkurat som damerne.

 • Silver ringsNy

  FORLOVELSESRINGE FOR MÆND
  Forlovelsesringe til mænd er et unikt tegn på din obligation. Din kærlighed er gensidig - vis det ved at vælge den perfekte personlige ring til ham.

 • Herrearmbånd

  Herrearmbånd
  Moderne mænd bør fuldføre deres stil med små, men effektive detaljer. læderarmbånd til mænd vil være det perfekte supplement til den moderne mands afslappet look..

 • Halskæder til Mænd

  Halskæder til Mænd
  Et lille symbol kan fortælle tusind ord og vise, hvor godt du kender nogen. En halskæde der passer til en mands personlighed er altid en god idé til en unik gave.
Indlæser...

GLAMIRAs Smykker til mænd – Personliggjorte ringe og manchetknapper til mænd

Det siges, at en mand ikke har brug for anden pynt end et ur og vielsesring, men med en ny definition af stil, smarthed og unikhed for

smykker til mænd

, har GLAMIRA fundet vej ind i mandens garderobe og op på runwayen. Det hjælper også, hvis smykkerne kan byde på mere end blot æstetik. GLAMIRA ved, at for mænd har det stor betydning, at smykkerne har personlighed i det tilknappede moderne kontormiljø. For at udstråle maskulinitet lader GLAMIRA smykkerne til mænd, manchetknapper og ringe, vise styrke og karisma. Klæder skaber ikke manden – det gør smykkerne!
Ved at personliggøre et par manchetknapper eller en ring fra GLAMIRA med ædelsten udviser en fornemmelse for stil i et eller blot pragmatisk smykke. Når du tænker på ædelsten, er det måske først diamanter, safir, rubiner og smaragder, der dukker op på nethinden. Hos GLAMIRA finder du, udover de fire store førnævnte, næsten tyve andre sten heriblandt onyks og Swarovski. Hver ædelsten er tilgængelig i den velkendte farve fra glimtende hvid til blå, lilla, rød og gul; med andre ord fra safir i flere farver til topas, ametyst, granat, citrin osv.
Når du personliggør dine valgte smykker, vil det sidste trin være at vælge metal, så du til sidst sidder med et smykke, der kun tilhører dig. Du kan vælge at få dine manchetknapper og ringe i rød-, hvid-, eller gult guld samt sølv.
GLAMIRA tilbyder også flerfarvede designs i rosa- og hvidguld eller gult og hvidguld. Du kan også få graveret dit navn eller motto ind i ringen. Glem alt om tykkelse, regler og mode – lad dit hjerte bestemme! Disse smykker vil ikke kun se seje ud, men vil også fortælle en unik historie, din personlige historie.
Med kollektionen smykker til mænd tilbyder GLAMIRA et stort udvalg af muligheder, så du kan skabe dit eget magtfulde tilbehør, og give et tydeligt udtryk for, hvad du står for, og hvad du ønsker!