Indlæser...

Forlovelsesring Guide

Forlovelsesring Guide

Hvor meget skal jeg bruge?

En forlovelsesring købes én gang i livet, så den er meget unik og speciel for køberen og modtageren. Planlægger du at bruge 1 måneds indtægt, 2 måneders indtægt eller mere? Sandheden er at en forlovelsesrings budget er relativt, og der er ingen regler, men forskellige forventninger. Først skal du skabe et budget og derefter tage hendes stil, smag og personlighed i betragtning. Efter at have gennemgået design, sten og metalmuligheder, bør du tjekke priserne og finde de alternative stilarter, der giver det nærmeste beløb, du har planlagt i dit sind. Diamanter er altid det bedste valg med deres stærke og kraftfulde levetid, men selvfølgelig, da det er meget sjældent og unikt, skal du huske på, at diamantforlovelsesringe vil være en smule over standarden med deres priser. Den økonomiske situation, partnerens forventning og ringens meningsfuldhed er de vigtigste faktorer, som du skal fokusere på. Efter budgetplanlægningen skal du, gennemse stilarterne og finde det mest egnede stykke, mens du overvejer hendes individuelle stil. Uanset prisen, hvis du allerede har besluttet dig for prisklassen, er det vigtigste problem nu at finde det bedste design. Du skal sørge for at du får, lige hvad hun vil have og hvad du har råd til. Derfor, i stedet for at omslutte dig selv med myter, lyt til din indre stemme og find den bedste forlovelsesring til din elskede, der vil gøre hende glad for evigt.

Hvilket metal skal jeg foretrække?

Forlovelsesring Guide

Dette er et meget personligt valg, fordi hver kvinde har sin egen stil, så først og fremmest skal du overveje hendes smag, hendes outfit og være opmærksom på hendes smykkers design og farver. Hvis hun elsker klassisk, så kan en tidløs gul guld være en fremragende mulighed. På den anden side, hvis hun kan lide moderne design, kan hvidguld være meget velegnet til hende. Platin er et godt valg, hvis hun bærer ringen hver dag og også har et aktivt liv. Palladium passer perfekt til hendes følelser med sin lette vægt. Hvis hun er en romantisk prinsesse, vil den varme pink tone af rosenguld gøre hende meget lykkelig.

Hvilken stil skal jeg foretrække?

Hvilken stil skal jeg foretrække? Vi vil ikke anbefale den klassiske Solitaire. Vi vil dække de forskellige stilarter såsom paved sten, glorie, etc. Ringstilen viser din personlige smag og er et fysisk bevis på din unikke stil, og derfor kender alle smykkedesignere og mærker betydningen af ​​et bredt udvalg for at imødekomme mange forskellige looks.

Solitaire Pave

Solitaire Pave: Hvis du er elsker af klassisk og er en minimalist, passer en simpel men glitrende solitaire-pave stil til dig. De små metalperler og prongs tilføjer en ekstra gnist til stenen og fremhæver midtstenen perfekt. Du kan få en moderne eller vintagestil efter din smag med en solitaire pave.

Se Ringe Med Solitaire Pave-stil 
Glorie

Glorie: Holder du dig med på moden, men er du også delikat? Så skal en gloriestil være dit valg. Gloriedesigns skaber et større midtstensudseende og forbedrer glansen med accentsten.

Se Ringe Med Halo-stil 
Blomst

Blomst: Kan du lide elegante og smukke blomstermodeller, men er du også fan af hoveddrejende designs? Blomsterkollektionen hjælper dig med at få et unikt udseende med masser af dimensioner. Hvis du har små og elegante hænder eller fingre, giver de blide modeller et yndefuldt udseende.

Se Ringe Med Blomsterstil 
Eksklusiv

Eksklusiv: Hvis du er eventyrlysten, kreativ og en fri ånd, vil den eksklusive samling nå dine forventninger. Vi ved, at skønheden ligger i detaljerne, de delikate udformede designs hjælper med at vise den fremtrædende ​​midtsten.

Se Ringe Med Eksklusiv Stil 
Spænding

Spænding: Hvis et moderne og nutidigt look er beskrivelsen af ​​din stil, vil det unikke udseende og den fortryllende lysrefleksion af spændingsdesignet med minimal metalomgivelse passe dig perfekt.

Se Ringe Med Tension-stil 
3 & 5 Sten

3 & 5 Sten: En 3-stens forlovelsesringstil er symbolet på din fortid, nutid og fremtid, så dens budskab er tidløs og evig. Denne accentsten kan enten være den samme stenstørrelse, eller den kan være mindre end midtstenen. Hvis du kan lide glitrende modeller, kan 5-stensringens stil være dit valg, fordi designet giver maksimal glans og en iøjnefaldende lysrefleksion.

Se Ringe Med 3 & 5 Sten-stil 
Sidesten

Sidesten: Vil du bare have mere glød og mere glans? Hvis du kan lide at være en stjerne og elsker at vende hoveder omkring dig, er her en samling af sidesten til dig. Det opmærksomhedsfremkaldende udseende fører øjnene mod midterstenen og skaber en mærkbar glans på dig.

Se Ringe Med Sidesten-stil 
Design-Solitaire

Design-Solitaire: Hvis utraditionelle og unikke stilarter er attraktive for dig, vil det moderne touch af design-solitaire-samlingen give dig mulighed for at skabe din ideelle model. Bryd de klassiske regler og start en ny bevægelse ved at skabe en ultramoderne stil.

Se Ringe Med Design Solitaire-stil 
Perle

Perle: Hvis du er en trendsætter og altid vælger noget nyt, venter disse perleringene på dig. Perlens tidløse og elegante skønhed vil være ved din side for evigt og vil tilføje et sofistikeret udseende. Du kan kombinere dine perler med farvede ædelsten eller en klassisk diamant.

Se Ringe Med Perlestil 

Hvilken stil skal jeg foretrække?

Stenens farve spiller en stor rolle i din personlige præference og er meget essentiel for at vælge den rette sten. Udforsk ædelstenens hemmelige mening, for at sørge for at din forlovelsesring er ekstra speciel.

Diamant

Diamant: Diamantens rene skønhed og uskyld vil tage pusten fra dig. Den fantastiske glitrende og tidløse skønhed er blevet prydet af kvinder i århundreder. Diamanters enkle og uskyldige skønhed vil helt sikkert gøre din forlovelsesring meget speciel.

Se Forlovelsesringe Med Diamant 
Sort Diamant

Sort Diamant: Bekræftende og ekstraordinær… Det solide udseende og det stærke ønske om sort nuance symboliserer stabiliteten. Hvis du har en bestemt og unik stil, vil sort diamant helt sikkert gøre dig glad med sit mystiske udseende. Hvis du har et moderne eller sofistikeret udseende, vil denne tidløse moderigtige farve tilføje tillid og stil til din ånd.

Se Forlovelsesringe Med Sort Diamant 
Smaragd

Smaragd: Kalder alle forårselskere! Den unikke og dybe grønne er et symbol på kærlighed og genfødsel. Vi har brug for alle kunstnere og kreative mennesker her, fordi smaragdforlovelsesringen bliver deres favorit! Smaragd er symbolet på et lykkeligt og succesfuldt ægteskab.

Se Forlovelsesringe Med Smaragd 
Safir

Safir: Den stærkt mættede blå tone er betydningen af ​​loyalitet og tillid. Den fantastiske dybe blå skaber en ultimativ charme og en beroligende fornemmelse med dens følelse af det dybe blå ocean. Hvis du har selvsikkerhed og styrke, så er dette din sten.

Se Forlovelsesringe med Safir 
Rubin

Rubin: Stærke følelser og de smukkeste kærlighedsstorme ... Rubin tilføjer lidenskab og kongelighed til din forlovelsesring. Den dybe røde vibration skaber rigdom og en afgørende skønhed. Hvis du har en ambitiøs og udadvendt personlighed, er rubinen helt sikkert for dig. Den er symbolet på ubetinget kærlighed og ægte lidenskab.

Se Forlovelsesringe med Rubin 
Hvid safir

Hvid safir: Hvis adelighed, klasse og mystik beskriver dig, er denne farveløse og tidløse elegance alt for dig. Hvis du har en indre harmoni og tager denne harmoni med hvorhen du går, er hvid safir et perfekt valg.

Se Forlovelsesringe Med Hvid Safir 
Ametyst

Ametyst: Det mystiske lilla udseende har en meget høj energi og skaber en fantastisk kombination med hvidguld, palladium eller platin. Hvis du kan lide et stærkt og et moderne udseende, kan du tjekke vores ametystsamling.

Se Forlovelsesring Med Ametyst 
Citrin

Citrin: hvis du har en høj energi, vil citrinens lyse glans være dit valg. Farvenuancen er som en gave fra solen og gør din udstråling stor og stærk. Hvis du har en optimistisk og social karakter, vil denne yndefulde sten hæve din personlighed.

Se Forlovelsesringe Med Citrin 
Blå Topas

Blå Topas: Hvis du kan lide lyse og stærke blå nuancer, vil blå topas give din forlovelsesring ekstra opmærksomhed. Den unikke gnist vil holde alle øjne rettet mod dig og den forførende blå glans vil være symbolet på din loyalitet.

Se Forlovelsesringe Med Blå Topas 
Granat

Granat: Den mest elegante røde skygge skaber et meget intenst og stærkt statement. Det er livets farve og vitalitet, så hvis du har en meget høj livsenergi, en stor kærlighed til livet og støtter den med din evige kærlighed, så er granat din sten. Granat er en livslang romance til din ægte kærlighed.

Se Forlovelsesringe Med Granat 
Peridot

Peridot: En eventyrkraft og lysrefleksion vil fange dig, hvis du kan lide grøn-gule farvetoner. Jordtonen vil minde dig om moder natur og hendes målløse skønhed. Det er også en hemmelig besked mellem dig og din elskede, som er "Jeg stoler på og elsker dig".

Se Forlovelsesringe Med Peridot 
Akvamarin

Akvamarin: Den smukke blå farve og den lyse, dybe blå nuance skaber et perfekt match med enhver metalfarve. Det iøjnefaldende friske udseende vil give dig et smuk udseende med sin elegante skønhed. Den tropiske havblå farve er et udtryk for din kærlighed.

Se Forlovelsesringe Med Akvamarin 
Ildopal

Ildopal: Den dybe orange har en stærk vibration af nuancer, og det minder os om den romantiske solnedgangstid nær kysten. Den høje energi giver positive vibes til vores sjæl. Den er også et symbol på varig lykke og passer til kreative drømmere. Hvis du følger dine drømme og altid er positiv uanset hvor du er, så vil en forlovelsesring af ildopal være din største støtte.

Se Forlovelsesringe Med Ildopal 
Grøn Ametyst

Grøn Ametyst: Den lysegrønne nuance er symbolet på fornyelse, og hvis du kan lide et fantastisk men sjældent udseende, er den grønne ametyst en meget god mulighed for dig. Det nye kapitel i dit liv og også en ny begyndelse. Hvis din personlighed altid byder velkommen til nye udfordringer, så vil den grønne ametyst passe dig meget godt med sin smukke, sjældne farvetone og betydningen den bærer.

Se Forlovelsesringe Med Grøn Ametyst 
Grøn Turmalin

Grøn Turmalin: Hvis du har en glædelig ånd, og hvis du balancerer dine omgivelser, vil den grønne nuance af i den grønne turmalin fuldføre din karakter. Fejr det største øjeblik i dit liv med en grøn turmalin forlovelsesring.

Se Forlovelsesringe Med Grøn Turmalin 
Pink Turmalin

Pink Turmalin: Den romantiske, men smukke pink vibration, vil fange dig ved første blik. Det er en farve, der udtrykker ægte kærlighed og det er den sødeste pink nuance, du nogensinde vil finde. Hvis du har en prangende og pæn stil, vil denne pink turmalin forlovelsesring tilbyde meget! Det er også en konstant påmindelse af din dybe kærlighed.

Se Forkovelsesringe Med Rosa Turmalin 
Rosa Kvarts

Rosa Kvarts: Den glatte og bløde pink farve vil skabe et romantisk look på dig. Ikke for meget opmærksomhed, men nem at genkende! Rosakvarts beroligende energi er som en havn, du altid vil søge ly i, ligesom dit forhold. Hvis du er en ægte romantiker, så bevar dette smukke øjeblik i din forlevelsesring for evigt med en rosa kvarts.

Se Forlovelsesringe Med Rosa Kvarts 
Gul Safir

Gul Safir: Den lysegule ild vil vække alle dine sanser med dens glans. Det er tid til at vise din kreativitet og intellektuelle energi. Hvis du har en stærk og modig personlighed, vil den rige gule nuance genkalde alle dine følelser.

Se Forlovelsesringe med Gul Safir 
Røget Kvarts

Røget Kvarts: Stenfarvens mysterium vil give din forlovelsesring et unikt look. Den giver ejeren en naturlig fornemmelse med dens varme kaffetone. Den har et jordisk udseende, så alle naturelskere kan bære denne sten og ære Moder Natur. Ikke for prangende, det er tid til at være nede på jorden!

Se Forlovelsesringe Med Røykkvarts 
Tanzanit

Tanzanit: Denne specielle ædelsten er meget unik og hvis du kan lide sjældne og smukke smykker, som er et blikfang, så er Tanzanit nødt til at være dit valg. Den dybe og rige farvenuance skaber en stor forskel på din forlovelsesring. Dens unikke karakter er skøn og den fantastiske farvenuance er betagende. Hvis du godt kan lide det ekstraordinære, vil tanzanit forbløffe dig og din elskede.

Se Forlovelsesringe Med Tanzanit