Indlæser...

Ringstørrelsesguide

Den rigtige ringstørrelse er essentiel til det mest specielle øjeblik. Ringen skal være stram nok, så den ikke falder af, men den skal også være løs nok, så den kan komme over din kno. Tidspunktet på dagen og vejret påvirker også målingen. Tidligt om morgenen eller når vejret er koldt, er fingre mindre, men de er større, når vejret er varmt. Det er bedst at måle din fingerstørrelse om aftenen, mens de er varme. Hvis du tøver mellem to størrelser, skal du altid vælge den større størrelse. Hvis din kno er større end fingerens base, måles både din kno og fingerens base. Vælg derefter en størrelse mellem de to. Det er altid godt at måle fingeren et par gange i løbet af dagen. Hvis ringen er en overraskelse, kan du spørge hendes/hans venner eller familie, om du må låne hendes/hans ring, og derefter tage ned til guldsmeden for at beslutte størrelsen. Husk venligst også at højre hånd og venstre hånd er forskellige, så fingerstørrelserne er også forskellige.

Normale Ringstørrelser

Vi ved at det kan være svært at vælge den korrekte ringstørrelse online- især hvis det er en overraskelse, da du er nødt til at gætte størrelsen.

Hvis du planlægger en overraskelse og du er usikker på ringstørrelsen, kan du altid bestille en gennemsnitlig størrelse og sende den tilbage, så størrelsen kan ændres indenfor 60 dage, efter du har modtaget dit produkt.

Den gennemsnitlige ringstørrelse varierer mellem L1 / 2-N for kvinder og S-T1 / 2 for mænd.

Gratis Ringmåler fra GLAMIRA

Common Ring Sizes

Ringmåler er et værktøj til at bestemme din ringstørrelse. Vi opfordrer altid vores kunder at udnytte dette tilbud, da måleren og leveringen er gratis, og det er den mest korrekte måde at beslutte din ringstørrelse.

For at gøre krav på din gratis ringmåler, kan du enten sende os en mail på service@glamira.dk inklusiv dit navn og din adresse med emnet "Bestil en ringmåler", eller du kan udfylde denne formular{/ b1} . Når du har udfyldt formularen, kan der gå op til 7 hverdage, før din ringmåler bliver leveret.

Printbar Ringmåler

Printbar Ringmåler

I tilfælde af at begivenheden er lige rundt om hjørnet, kan du også downloade en gratis ringmåler i PDF-format, som kommer med instruktioner. Download en (a1)gratis ringmåler i PDF-format (a2)her.

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken størrelse der er den bedste for dig, er du velkommen til at kontakte vores eksperter. Kontakt os 

Tips til Måling af Ringstørrelse

  • Temperatur forårsager en unøjagtig læsning, når du måler din ringstørrelse. Dine fingre vil i hvert fald være en halv størrelse mindre, når din hånd er for kold, og i hvert fald en størrelse større, når den er for varm. Mål fingeren i gennemsnitlige temperaturer, helst sidst på ​​dagen, hvor fingrene er størst.
  • Jo bredere en ring er, jo strammere vil den føles. Så hvis du ønsker at bestille en ring, som er ca. 6 mm bred eller mere, skal du rykke en størrelse op fra din normale ringstørrelse. Ringe med store sten kan få ringen til at løfte sig, når den ligger på siden. Husk at du skal bestille den næste størrelse op, da det forvrider størrelsen lidt.
  • Hvis din kno er større end fingerens basis, skal du både måle din fingers basis og så vælge størrelsen mellem to.
  • Din ring skal være stram nok til at den ikke falder af og tilstrækkelig løs til at den kommer ned over knoen. Hvis du falder mellem to størrelser, anbefales det at du går en størrelse op.
  • Gentag måling 3 til 4 gange for at eliminere fejlagtige resultater.

Vigtige Bemærkninger

  • Undgå venligst at få ændret størrelsen af dit produkt af en tredjepart, såsom en anden guldsmed eller andre end GLAMIRA, da dette vil få din livstidsgaranti til at bortfalde.
  • Bemærk venligst af ændringen af størrelsen kan tage op til 25 hverdage, alt efter produktet, og ringen som er blevet ændret, vil ikke kunne refunderes.

Ringestørrelsesdiagram Nedenfor

finder du standard ringestørrelser sammen med de tilsvarende diametre og omkredse.

Uk Chart