Indlæser...

Etisk Indkøb

GLAMIRA er stærkt knyttet til etik, respekterer menneskerettigheder, universelle borgerlige frihedsrettigheder og grundlæggende frihedsrettigheder ud over lokale vaner og er forpligtet til at sikre integriteten af ​​vores kilder og opretholde de højeste standarder for social og miljømæssigt ansvar.

GLAMIRA opkøber kun diamanter fra de lande, der er fulde deltagere i Kimberley Process Certification Scheme (KPCS). Det er et internationalt samarbejdsovervågningssystem oprettet for at diskutere måder at fjerne strømmen af ​​"konfliktdiamanter" i import og eksport af uslebne diamanter. Kimberley-processen kræver, at dets medlemmer nøje kontrollerer, at diamantkøb ikke finansierer vold ved oprørsbevægelser.

Om Kimberley Process

Kimberley-processen startede, da sydafrikanske diamantproducerende stater mødtes i Kimberley, Sydafrika, i maj 2000 og har været i kraft siden 2003. Det er åbent for alle lande og fra 2013 har det 54 deltagere, der repræsenterer 81 lande over hele verden fra EU til USA. Det er et civilsamfundsinitiativ der gennemfører kravene til at forhindre strømmen af ​​konfliktdiamanter, som kommer fra konfliktzoner, defineret sådan af De Forenede Nationer.

Kimberley Process Certification Scheme (KPCS) garanterer, at hver usleben diamant, der krydser en international grænse mellem to signeringslande, er "konfliktfri".

GLAMIRA attesterer, at alle dets diamanter købes på grundlag af skriftlige garantier produceret af dets leverandører, der overholder Kimberley-processen.

Få mere at vide om Kimberley-processen:
http://www.kimberleyprocess.com/home/index_en.html/

Etisk indkøb af palladium og platin

Palladium- og platineleverandørerne for GLAMIRA er forpligtet til at overholde konfliktfrie indkøbskrav. Alle leverandører til Glamira skal følge reglerne for sundheds- og sikkerhedsstandarder, etiske handelsstandarder og arbejdsvilkår. Kun certificeret palladium og platin anvendes til fremstilling af GLAMIRA-produkterne.

Hvis du gerne vil diskutere mere om indkøbsattesterne, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.