Indlæser...

ARMBÅNDSSTØRRELSESGUIDE

Armbånd er et tilbehør, der bruges til både daglig brug og til et luksuriøst look, og det afspejler både kvinders og mænds stil. For ikke at have problemer med at vælge det bedste armbånd, der matcher din smag, er det nødvendigt at finde den rigtige størrelse til dig. Afhængig af en persons vægt, kan håndledets størrelse ændres. Der er andre ting, der påvirker størrelsen, som den udbenede struktur i håndleddet eller kønet. Normalt har mænd en tendens til at have bredere håndled end kvinder. For armbåndsmodeller og tennisarmbånd skal du være opmærksom på den form, som din hånd har, mens du tager dem på.

Gennemsnitlig armbåndstørrelse

Vi værdsætter det faktum, at du ikke ønsker at måle en andens håndled for ikke at ødeligge din overraskelse.

Heldigvis giver vores 60-dages returpolitik dig mulighed for at ændre det armbånd, du har købt, hvis størrelsen ikke passer.

Den gennemsnitlige armbåndstørrelse for kvinder er omkring 18 cm, mens den er omkring 20 cm for mænd. Og dette er lig med den mellemstore størrelse af GLAMIRA's armbåndmuligheder.

Gratis armbåndsmåler fra GLAMIRA

Common Ring Sizes

For dem, der har problemer med at bestemme armbåndets rigtige størrelse, måler armbåndsmåleren nøjagtigt din størrelse. Med gratis leveringsmuligheder sikrer vi, at vores kunder får de bedste resultater, når de måler til et armbånd. Bemærk, at der kan foretages forskellige målinger afhængigt af det mærke, du foretrækker. Gå ikke glip af chancen for at få din gratis armbåndsmåler med den gratis leveringsmulighed.

Send en e-mail med navnet "bestil armbåndsmåler" med dit navn og adresse til service@glamira.dk for at anmode om din gratis armbåndsmåler. Eller udfyld denne formular for at ansøge om måleren. Efter at ansøgningen er afsluttet, kan det tage op til 7 arbejdsdage, før din gratis armbåndsmåler leveres til din adresse.

Printable Bracelet Sizer

Printbar Armbåndsmåler

Hvis du har en printer derhjemme, kan du downloade dette printbar armbånd i PDF-format. Sørg for, at du ikke ændrer formatet under download, så den originale størrelse ikke påvirkes.

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken størrelse der ville være bedst for dig, er du mere end velkommen til at kontakte vores eksperter for at diskutere sagen yderligere. Kontakt os 

Tips til måling af armbåndets størrelse

  • For tennis- og læderarmbånd skal du sørge for at måle lige over håndledsbenet og tilføje ca. 2 cm til denne måling. På denne måde vil dit armbånd hverken være for løst eller for stramt.
  • Hvis du vil købe en armbåndsmodel, skal du lukke fingrene sammen og måle det sted, hvor din hånd er bredest. Beslut dig derefter om den passende størrelse ved hjælp af måleren leveret af GLAMIRA.
  • Vi har valgmuligheder for læderarmbånd til mænd. Selvom mellemstørrelse nævnes som gennemsnitlig armbåndstørrelse, kan du finde din størrelse ved hjælp af vores måler

Armbånd Størrelsesdiagram

Nedenfor kan du finde standard armbåndstørrelser til.

Uk Chart