MÆND - Ringe

218 Produkter [i]
Hurtigt filter
Vælg sten <span>Vælg</span> sten <span>Vælg</span> sten
Nulstil
Karat Karat Karat
  • Filter Filter Flere
    Filter
Tabel 
Sæt stigende retning
1 til 30 af 218
per side
  • Sorter efter
  • Filter
    Avanceret
218 produkter som kan personligøres er fundet. [i]
Stile
Sten
Metal
Farve
Karat
Filter
Avanceret
Loading... Indlæser flere resultater...
Tabel 
Sæt stigende retning
1 til 30 af 218
per side

Ringe til mænd hos GLAMIRA-dk - guld- og sølvringe til mænd

Hos GLAMIRA er vores motto det samme som vores vision, at ringen du bærer, skal være ligeså unik som dig. Derfor skaber GLAMIRA kollektioner af

ringe til mænd

med ædelsten af høj kvalitet, inspirerende designs og resultater der er perfekte. Du kan skrive din egen sætning med store bogstaver, et sætning der ikke kan siges på andre måder!
Du kan skabe din egen ring, og når du vælger din ædelsten og skaber den ideelle ring, kommer din personlighed også i spil: Du kan vælge mellem de mest populære farver såvel som mange ædelsten her iblandt rubiner, smaragder og ægte diamanter.Resultatet kan være et overdådigt eksempel på diamantringe til mænd. Eller foretrækker du en mere økonomisk ring? Prøv at personliggøre din ring med Swarovski krystaller. Det er ikke kun de glimtende sten, du kan vælge imellem, men du kan også selv bestemme metallet. Der er mange forskelige stile; et enkelt metal, metal med en ædelsten i eller et metal kombineret med et andet. Du kan vælge en ring, der passer til din personlighed, mellem de stærke designs af guldringe til mænd. Du kan også vælge at få dit navn eller din fødselsdag graveret ind i din ring. GLAMIRA ved, at det er vigtigt for mænd at have stil for at være seje. Lad kreativiteten guide dig og hyld din egen stil med GLAMIRAs ringe til mænd!