ØRERINGE FOR MÆND

82 Produkter [i]
Hurtigt filter
Vælg sten <span>Vælg</span> sten <span>Vælg</span> sten
Nulstil
Karat Karat Karat
  • Filter Filter Flere
    Filter
Liste  Tabel 
Sæt stigende retning
1 til 60 af 82
per side
  • Sorter efter
  • Filter
    Avanceret
82 produkter som kan personligøres er fundet. [i]
Stile
Sten
Metal
Farve
Karat
Filter
Avanceret
Loading... Indlæser flere resultater...
Liste  Tabel 
Sæt stigende retning
1 til 60 af 82
per side

Herre øreringe fra GLAMIRA

Modebevidste mænd ved, hvordan man får sig til at se klassiske og stilfulde ud og hvordan man kan udsmykke deres outfits samt hvordan man understrege deres karisma... De er opmærksomme på, at tilbehør er meget vigtige i deres verden af ​​mode som i kvindernes mode. For at imødekomme mænds forventninger har GLAMIRA skabt fantastiske smykkedesigner fra herre øreringe og ringe til manchetknapper. Så har du været på udkig efter en enkelt herre ørering til din daglige styling eller til særlige lejligheder? At finde drømme øreringe er nu nemt, da du er på det rette sted at kigge efter... Så hvorfor kigge på øreringe på den hårde måde, ved at gå gennem utallige butikker og vente i kø, når du har mulighed for at bestille øreringe for mænd med et par enkle klik? Og forestil dig, du kan helt tilpasse det design, du er blevet forelsket i!

Små men hyggelige: Herre øreringe er små, men de er i stand til at fange folks opmærksomhed. Kombinationen af ​​perfekte designs af Herre øreringe med komponenter af høj kvalitet som ædelsten og metaller vil glæde enhver modefan. Klar til at blive beundret hver eneste dag?

Hvis du er udkig efter en uendelig gnist, skal du vælge diamant herre øreringe. Diamant er kendt som kongen af ædelstene og er den mest værdifulde blandt alle. De, der gør brug af smykker af høj kvalitet, vender tilbage til øreringe med en diamant - all-time favorit i smykkeindustrien med sin uforlignelig glans. Diamant øreringe for mænd skab en stor spænding med deres perfekte blik og udseende. De understreger personligheden og forbedrer det stilfulde udseende af mænd.

Afhængig af din yndlings-farve kan du også vælge øreringe med farvede diamanter. Blå som oceanerne, grønne som naturen og gule som den skinnende sol - mange andre farvede diamanter venter på dig. Farvede diamant øreringe for mænd gør det muligt for dig at fremhæve øjnens farve eller at kombinere dit outfit med farven på ørestenen. De, der er forelsket i mørke farver, vil heller ikke ende med tomme hænder. Sort diamant øreringe for mænd vil overvinde, hjerter med deres yndefulde og udsøgte udseende, da sort ses som en maskulin farve med den rige nuance, der passer perfekt til mænds smykker. Hvis du leder efter øreringe med samme farve og elegance, der passer til dit budget, så kig på onyx herre øreringe, der står for magt og styrke. Lad onyx øreringe for mænd være en af ​​dine foretrukne stykker i din smykkeskrin.

Yderligere betagende design af mænds øreringe opnås med farverne af ædelsten som smaragd, safir og rubin. GLAMIRAs unikke design gør det muligt for disse ædelsten at se endnu mere beundringsværdigt ud end de rent faktisk gør. Så for mænd med præference for farverne grønne, blå og røde; Smaragd herre øreringe, safir herre øreringe og Rubin herre øreringe vil blive den første mulighed for at få det mest ønskede resultat med et fantastisk udseende. Disse ædelsten, der har været i trend i århundreder, gør det ikke kun muligt at have et godt udseende, men er også forbundet med særlige betydninger for kroppen og sindet af bæreren.

Ikke kun ædelstene giver et bestemt udtryk til herre øreringe , deres former og design spiller også en vigtig rolle i udvælgelsen. Du kan vælge øreringe med design og former du bedst kan lide, og tilpasse det med ædelsten fra dine drømme. Uanset om de er ovale, prinsesse, runde, trillioner eller smaragd cut Herre øreringe, som dit hjerte ønsker, tilbydes i dette brede udvalg af højkvalitets smykker.

Sidst men ikke mindst, tag chancen for at tilpasse metallet i din ørering, så du får en anden mulighed, for at lade det se fantastisk ud med de mange forskellige metal muligheder. Vælg blandt forskellige guld metaller som (gul, rød, hvid), platin, palladium og sølv. herre guld øreringe, der symboliserer stabilitet, beskriver din karakter den bedste måde. Mænd har også mulighed for at vælge hvidguld herre øreringe eller rødguld herre øreringe, som er tilgængelige samt gult guld herre øreringe.

De, der ikke føler sig tiltrukket af guld, kan henvende sig til platin eller palladium. Platin herre øreringe og palladium herre øreringe vil helt sikkert afspejler de særlige kendetegn ved din personlighed

Der er ingen grænser for din kreativitet. Så lad din kreativitet være fuld bøjet og find dine drømme øreringe ved at tilpasse dit yndlingsdesign efter din smag. Vælg diamanter eller ædelstene med din yndlingsfarve... Eller beslut om et metal, der afspejler dig. Valget er op til dig!

Få din stil formet enten cool og afslappet eller elegant med GLAMIRA’s herre øreringe og vis hele verden din store forståelse af mænds mode!