ØRERINGE FOR MÆND

Indlæser...
Filter
Sorter efter: Bestsellere
Sten
Karat

Produktsvisning

Liste Tabel
Sorter efter: Bestsellere
side
292 produkter som kan personligøres er fundet. [i]
  1. lifetime warranty
  2. NYESTE DESIGN

  3. 60 day return policy
  4. Precisely Handcrafted Jewellery
side

Herre øreringe fra GLAMIRA

Modebevidste mænd ved, hvordan man får sig til at se klassiske og stilfulde ud og hvordan man kan udsmykke deres outfits samt hvordan man understrege deres karisma... De er opmærksomme på, at tilbehør er meget vigtige i deres verden af ​​mode som i kvindernes mode. For at imødekomme mænds forventninger har GLAMIRA skabt fantastiske smykkedesigner fra herre øreringe og ringe til manchetknapper. Så har du været på udkig efter en enkelt herre ørering til din daglige styling eller til særlige lejligheder? At finde drømme øreringe er nu nemt, da du er på det rette sted at kigge efter... Så hvorfor kigge på øreringe på den hårde måde, ved at gå gennem utallige butikker og vente i kø, når du har mulighed for at bestille øreringe for mænd med et par enkle klik? Og forestil dig, du kan helt tilpasse det design, du er blevet forelsket i!

Små men hyggelige: Herre øreringe er små, men de er i stand til at fange folks opmærksomhed. Kombinationen af ​​perfekte designs af Herre øreringe med komponenter af høj kvalitet som ædelsten og metaller vil glæde enhver modefan. Klar til at blive beundret hver eneste dag?

Hvis du er udkig efter en uendelig gnist, skal du vælge diamant herre øreringe. Diamant er kendt som kongen af ædelstene og er den mest værdifulde blandt alle. De, der gør brug af smykker af høj kvalitet, vender tilbage til øreringe med en diamant - all-time favorit i smykkeindustrien med sin uforlignelig glans. Diamant øreringe for mænd skab en stor spænding med deres perfekte blik og udseende. De understreger personligheden og forbedrer det stilfulde udseende af mænd.

Afhængig af din yndlings-farve kan du også vælge øreringe med farvede diamanter. Blå som oceanerne, grønne som naturen og gule som den skinnende sol - mange andre farvede diamanter venter på dig. Farvede diamant øreringe for mænd gør det muligt for dig at fremhæve øjnens farve eller at kombinere dit outfit med farven på ørestenen. De, der er forelsket i mørke farver, vil heller ikke ende med tomme hænder. Sort diamant øreringe for mænd vil overvinde, hjerter med deres yndefulde og udsøgte udseende, da sort ses som en maskulin farve med den rige nuance, der passer perfekt til mænds smykker. Hvis du leder efter øreringe med samme farve og elegance, der passer til dit budget, så kig på onyx herre øreringe, der står for magt og styrke. Lad onyx øreringe for mænd være en af ​​dine foretrukne stykker i din smykkeskrin.

Yderligere betagende design af mænds øreringe opnås med farverne af ædelsten som smaragd, safir og rubin. GLAMIRAs unikke design gør det muligt for disse ædelsten at se endnu mere beundringsværdigt