Indlæser...

Farvet Diamant Uddannelse

Farvet Diamant Uddannelse

Naturfarvede diamanter illustrerer naturens ekslusive elegance. Sjældenhed er farvede diamanters mest kendgte egenskab. Køb af et mesterværk smykke med farvet diamant, drejer sig om prioritering af karakteristik, i modsætning til farveløse diamanter. Farve er den vigtigste egenskab, der skelner mellem hvor sjælden og værdifuld en farvet diamant er. De mest anerkendte sjældne farver er mættet rosa, blå og grøn. Desuden kan en meget lille farveforskel have stor indflydelse på værdien.

Den sjældneste type af farvede diamanter er rød, grøn og blå med mellemtoner til mørke toner i kombination med moderat mætning.

Farve

Brillancen af ​​farve, dybde og intensitet er de vigtigste faktorer, der påvirker, købet af en farvet diamant. Diamanten vil være mere værdifuld henholdsvis til intensiteten af ​​farven.

Indstilling og slibning

Farvede diamanters dyrebarhed kan intensiveres yderligere med passende indstilling og slibning af selve stenen. Skæringen er selvforklarende, jo højere kvalitet slibningen er - jo bedre bliver farven reflekteret, når den udsættes for lyskilder. Indstilling af en farvet diamant juvel bør undersøges nøje og vælges af en ekspert. Synergi af farver er nøglefaktoren, for eksempel vil gul diamant se bedre ud sammen med henholdsvis gult guld og rosa guld med rød diamant.

Form og klarhed

Karakteristik for form og klarhed er ikke lige så vigtigt som farve og slibning, men spiller også en vigtig rolle. Former af farvede diamanter kommer normalt i unikke designs for at fremhæve farven.