Indlæser...

Sten Sammenligning

Ved første blik kan diamant, hvid safir og swarovski være svære at skelne imellem. Alle tre sten udviser forskellige unikke kvaliteter, fordele og visse forhold, som du måske finder passende til forskellige lejligheder. Farvemæssigt forbliver hvid elegancens farve for smykker - hvilket placerer selve farven på toplisten over de mest populære smykker. Den største forskel, der kan medvirke til at skelne hvid safir fra diamant, er lysbrydning - proces af lys der kommer ind i stenen og hopper ud igen, hvilket skaber yndefuld glans. Den største forskel mellem diamant og swarovski-krystal er, at diamanter er naturlige sten, mens swarovski er menneskeskabt.

Både hvid safir og diamant ser godt ud til smykker såsom halskæde, ring eller øreringe, fordi den høje hårdhed af diamanten og den hvide safir passer godt med enhver stil og model. På trods af at diamanter og hvide safirer har samme glans, kommer de fra forskellige geologiske kilder, og deres mineralkvalifikationer er forskellige. Hvide safirer kommer fra korundgenfamilien, og dette stamtræ omfatter også farvede safirer og rubiner. På den anden side indeholder en diamant rent kulstof og det har samme komponent som grafit og trækul. Hvis dit budget tillader det, anbefaler vi stærkt at du vælger diamanten for en livstidsoplevelse, men hvis du er på udkig efter noget tegnebogsvenligt, vil en hvid safir være dit valg med en lignende kvalitet.

Diamantdannelse sker under høj varme og tryk i den dybe jordbund, og dette høje tryk gør diamanten til den hårdeste og det mest ledende stof. Et vulkansk udbrud bærer diamanterne til overfladen, mens safirer forekommer og står på overfladen som en sedimentær stendeponering. Du skal sørge for at tage dig af dine diamantsmykker meget omhyggeligt, for at holde den høje glans og kontrast. Du kan bruge en blød tandbørste og en speciel paste til at rense diamanten, men hvis du har en hvid safir, må du ikke gøre denne rengøringsproces for ofte. Den iøjnefaldende gnist af diamanter er tidløs og altid populær til en trendy forlovelsesring eller vielsesring.

Lad os se nærmere på forskellen mellem hvid safir og diamant i forhold til farve, lysbrydning og holdbarhedskriterier.

Farve

For at se forskellen mellem hvid safir og diamant, kan du kontrollere lysets nuancer. Generelt afspejler en diamant lyset meget stærkt, og dette skaber en betagende gnist, men hvid... safir har stadig et skin, men ikke lige så stærkt.

Lysrefraktion

Når lyset absorberes i ædelstenens hjørner, begynder lysrejsen indefra med vinkler, og lysrefraktion sker fra den ene side til den anden side som et endeløst sollys. Diamanten har en stor mængde lysrefraktion på grund af sin konstruktion og derved lyser den mere. Dette smukke Moder Natur spil påvirker også diamantens værdi. Når du sammenligner hvid safir og diamanter, vil du se at diamanter viser alle regnbuens farver. De fantastiske farver bliver synlige med lyset og dette er sjældenhedens kraft. Sjældne ædelsten har altid være meget værdifulde og efterspurgte, med det fangende lys og smukke reflekterende glimmer.

Holdbarhed

Diamantens holdbarhed er fire gange hårdere end den hvide safir, og det gør denne ædelsten meget stærk. Hvid safir bliver ikke nemt ridset og uanset hvilken du vælger, kan du få et smykke, der varer hele livet.

Mere

Når du sammenligner diamant og Swarovski, kan du måske ikke se en stor forskel, men i virkeligheden er der en betydelig forskel, når du begynder at se fra et andet perspektiv med viden.

Swarovski er et krystal, der er lavet af glas i Østrig. Det forekommer ikke naturligt, og af denne grund er det ikke en naturlig ædelsten. Den smukke fordel ved Swarovski, er, at den har den høje gnist og den smukke krystalklarhed. Derudover giver den dig mulighed for forskellige faconer og mange farvemuligheder.

Diamanter har forskellige kriterier, og disse kriterier er karakteriseret som 4C'er, som er farve, skæring, klarhed og karat. Disse kriterier bestemmer kvaliteten af ​​diamanten og ifølge variable værdier kan du også få en diamant med certificering så om GIA eller HRD. Gennem disse certificeringer kan du finde alle de vigtige egenskaber ved den sten, du køber. Hvis du ikke kan vælge mellem en Diamant, en Swarovski og hvid Safir, så læg dem på et bord, så du kan se forskellene. Diamanter holder hele livet og den er naturlig, sjælden, funklende og har den højeste kvalitet. Swarovski er skabt i et laboratorium, glimtende, tegnebogsvenlig og ligner diamanter. Hvid safir er naturlig, overkommelig og har holdbarhed.

Dit valg kan være en ring, en ørering eller en halskæde. Det vigtigste er at vælge den rigtige sten efter din smag, vær sikker på at håndværket har høj kvalitet og overvej dit budget. Husk altid at uanset hvilken sten du vælger, er smykket et delikat og blidt stykke, så du skal være meget forsigtig, når du bruger og er iført en ring, en halskæde eller en ørering. Brugen påvirker stenen meget, og du skal være god ved din sten for at undgå ridser, farve- eller gnistbelægning.