Indlæser...

Hvorfor Skal Du Vælge GLAMIRA?

Ubegrænset udvalg af ædelsten

Her hos GLAMIRA kan du vælge mellem et fantastisk stort udvalg af smykker med forskellige ædelsten og farvevariationer. Vi forsøger at tale til forskellige smage og stilarter, så vores klienter har masser af muligheder at vælge fra. Fra mere traditionelle hvide diamanter til vores nyeste kategorier af farvede diamanter eller sjældne ædelstensnuancer såsom London Blå Topas - du vil helt sikkert finde det perfekte match til dig selv.

Forskellige Stilarter

GLAMIRA-designere stræber altid efter at give vores klienter så mange valg som muligt. Det er derfor, du kan finde et overvældende antal af forskellige smykker, som passer til hvilken som helst smag.

Årevis erfaring

På grund af mange års professionel attitude og stræben efter at forbedre vores arbejde konstant, har GLAMIRA spredt sig gennem mange lande og har afdelinger over hele verden. Bestilling hos os sikrer et smykke, der viser dedikation til området og års erfaring.

Kvalitetsvurdering af fagfolk

GLAMIRA sørger for at alle vores smykker er af den bedste kvalitet. Hvert produkt passerer en meget streng kontrol fra vores hold af professionelle. Hver eneste detalje af vores smykker er skabt og produceret med den mest delikate omsorg og opmærksomhed, samtidig med at man udnytter års erfaring og dybtgående viden indenfor området.

Forskellige betalingsmetoder

GLAMIRA forsøger at gøre bestillingsprocessen så nem og behagelig som mulig. Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder, så du kan vælge den, der passer dig bedst.

Etiske sikrede steder

GLAMIRA arbejder kun sammen med etiske og regulerede ædelstens mineområder. Når du køber et smykke her, kan du være sikker på at ædelsten ikke kommer fra konfliktområder, men kun fra de mest pålidelige kilder.

Hurtig Gratis Levering

GLAMIRA giver forsikret, hurtig og gratis levering til din adresse. Vi arbejder med pålidelige leveringsfirmaer, som sørger for at din bestilling kommer sikkert frem og på så kort tid som muligt.

Certifikation

Vores klienter modtager det godkendte GL-certifikat, samt muligheden for at bestille GIA-certifikater til diamantsmykket.

Bestilling uden risiko

Når du bestiller hos GLAMIRA, kan du være sikker på at du ikke løber nogen risiko. Vi giver vores klienter mulighed for returnering indenfor 60 dage, så du kan være sikker på at købe smykker, der passer dig uden nogen tvivl. Du bør ikke bekymre dig om ringstørrelsen, da du har mulighed for at få den ændret gratis én gang indenfor 60 Dage. Derudover er livstidsgarantien, som vi tilbyder, et solidt bevis på den tillid vi tillægger vores kvalitet og service.