Indlæser...

Ret til tilbagetrækning

Ret til tilbagetrækning

Du har ret til at trække din bestilling tilbage indenfor 14 dage efter din bestilling er blevet leveret. Du skal sende din meddelelse om tilbagekaldelse til os skriftligt (dvs. ved brev, e-mail eller fax). Hvis du vil garantere at tilbagetrækningen tager plads indenfor den givne tid, er det nødvendigt, at du enten sender din anmeldelse eller returnerer varerne inden for 14 dage.

Returnerede tilbagetrækning skal sendes til:

GLAMIRA.dk
GLMR EOOD
bul. Andrey Lyapchev №1A
Sofia 1756, Bulgaria
Fax: 07131/39419-19
Email: service@glamira.dk

Konsekvenser af tilbagetrækning:

Hvis annulleringen er vellykket, skal alle produkterne til produkter, ydelser eller penge, der afgives af en af ​​parterne, og eventuelle midler, der måtte være opsamlet, frigives. Hvis varerne er blevet beskadiget efter leveringen, skal kunden betale en kompensation. For at undgå at skulle betale erstatning for skader anbefaler vi ikke at bruge varerne på nogen måde, der kan reducere deres værdi. Hvis du skylder nogen kompensation som følge af skade på produkterne, vil den blive fratrukket det beløb, der vil blive refunderet.

Ret til tilbagetrækning gælder ikke for produkter, der er nævnt nedenfor:

Produkter, der er produceret i henhold til kundespecifikationer eller som er skræddersyet til kundens specifikke krav, produkter, der ikke er egnet til at sende tilbage på grund af deres tilstand, produkter, der let kan blive beskadiget og produkter med udløbsdato.