Indlæser...

RETURNERINGER

Det kan tage 4-5 hverdage eller op til en uge, før dine penge vises på din konto afhængigt af din bank.

Vi tilbyder en meget fleksibel returpolitik, så du behøver ikke at bekymre dig om at bestille og ikke kunne lide produktet. Vores Returpolitik giver dig mulighed for at returnere dit produkt inden for 60 dage efter modtagelsen af ​​din ordre, så længe det opfylder returbetingelserne. Vi henviser til vores Returpolitik for yderligere detaljer.

Alt det du skal gøre er at udfylde vores online returformular, indsende den for at ændre størrelsen, udskrive en kopi af formularen og sende den til os sammen med dit produkt. Du kan også anmode om en gratis ringmåler i mellemtiden for at sikre, at din nye ringstørrelse er korrekt. Læs venligst vores returpolitik for yderligere information.

Nej, vær venlig ikke at sende tilbehør eller komplementære varer sammen med din ring, når du returnerer den for at ændre størrelse eller til reparation, da vi ikke gemmer yderligere varer modtaget med produktet, så de bliver ikke returneret til dig efter størrelses- eller reparationsprocessen.

Nej, vær venlig ikke at få dit produkt repareret hos en tredjepart, da det annullerer din livstidsgaranti.

Nej, vi servicerer ikke produkter fra andre producenter.

Fjernelse af en gravering er ikke en standard service, som vi tilbyder.

Du kan udskifte dit produkt, så længe det opfylder afbestillingsbetingelserne. Du kan læse vores Returpolitik for mere information. Husk at brugerdefinerede designs ikke er berettiget til ombytning eller refusion.

Ja det kan du. Gravering er ikke en hindring for at ændre størrelsen.

Gebyret for størrelsesproceduren afhænger af produktet sammen med forskellen mellem den aktuelle størrelse og den ønskede størrelse. Typen af ​​metallet, antallet af sten, produktets design er nogle af de faktorer, der påvirker prisfastsættelsen. Når du har sendt din ring til os, kontrollerer vi den og bestemmer hvilken type procedure der skal følges. Så vil vi informere dig om omkostningerne.