Indlæser...

Sikkerhedspolitik

Vi sikrer vores hjemmeside og andre systemer ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring eller distribution af dine data af uautoriserede tredjeparter. Dette er gjort, så vi kan sikre dig, at du føler dig tryg ved at surfe på vores hjemmeside som for os er det vigtigt, at dit privatliv er beskyttet. De data, du giver os, bruges kun med henblik på at behandle din ordre og vil på ingen måde blive delt med andre parter, hverken til kommerciel brug eller enhver anden mistænkelig aktivitet.

Ved at afgive en ordre hos os accepterer du brugen af ​​vores privatlivspolitik, og at de oplysninger, du deler med os, vil blive brugt til at sikre din kundetilfredshed, såsom at bekræfte og spore din ordre, sammenligne oplysningerne for uoverensstemmelser, forhindre svigagtige aktiviteter, identificere dine præferencer for produkter og tjenester og give dig nyttige retningslinjer for, hvordan du får dem, og andre aktiviteter, der tjener til at bevise for en tilfredsstillende kundeoplevelse.

SSL

Vi sikrer, at dine data håndteres fortroligt og krypteres med SSL (Secure-Socket-Layer) sikker server software. Den krypterede information om din ordre, dit navn, adresse, kreditkort eller bankoplysninger kan ikke læses af nogen tredjepart. Dette bemærkes med et lille "lås" -ikon for ethvert websted, der bruger SSL og er placeret helt i starten af ​​adresselinjen lige før webadressen.

Datasikkerhed

Vi garanterer sikkerheden for dine kortnumre, transaktioner, socialsikringsnumre og enhver anden form for personoplysninger, da de overføres sikkert mellem dig som kunde og vores domæne. Takket være SSL-sikkerhedsteknologien, der tjener til at overføre oplysninger mellem en klient og en server, uden at det lækkes til nogen tredjepart, og at de overførte detaljer kun anvendes til det formål, har klienten aftalt at gennemse det pågældende websted.

PCI Overholdelse

GLAMIRA værter alle data i sikkerhed med en PCI (Payment Card Industry) kompatibel vært udbyder. Vi som højt erfarne firma er opmærksomme på, hvor vigtigt det er for kunderne at føle sig trygge, mens de køber online, og vi erkender, at sikring af deres data og især kreditkortoplysninger er afgørende for en vellykket forretning. PCI overholdelse tjener til at optimere sikkerheden for ethvert kort, det være kredit, debit eller endda kontokort. Dette er et sæt udbredt og accepteret politik, som er lavet med henblik på at beskytte en kundes personlige oplysninger og garantere deres sikkerhed, mens de surfer og betaler online. Det beskytter også mod misbrug af personlige oplysninger og betalingsoplysninger.