Indlæser...

Prispolitik

Vores prispolitik afspejler målet om at opretholde den bedste pris på markedet, samtidig med at vi tilbyder høj kvalitet. GLAMIRA står stolt ved deres produkter og tilbyder endeløse variationer af design og muligheder for modifikation. Vores mål er at holde vores priser så lave som muligt, uden at gå på kompromis med produkternes kvalitet.

GLAMIRA opererer online og undgår mange unødvendige omkostninger, hvor mange forhandlere er forpligtet til at betale store omkostninger ved at drive en fysisk forretning.

Hvordan Holder Vi Vores Priser Nede?

  • Etablerede rødder i smykkebranchen - Med en baggrund af to årtier den online smykkebranche ved vi, hvordan vi skal administrere vores omkostninger på alle niveauer.

  • Direkte fra kilden - Alle ædelsten og smykker. Hvert trin i en typisk detailmodel har indflydelse på produktets endelige pris. Vi er producenten, der dækker alle faser, som er involveret i processen, fra den første tegning til produktet leveres til en kurér. Ved at afstå fra forhandlere, importører, grossister og fysiske butikker, er vi i stand til at give store besparelser til vores kunder.

  • Langsigtet samarbejde med pålidelige leverandører - At opdage de bedste kilder til materialer og opretholde sunde relationer med leverandører, giver os mulighed for at spare på de nødvendige omkostninger til produktionen, hvilket resulterer i en rimelig slutpris på produktet. Allerede etablerede langsigtede links med pålidelige kilder for den fineste kvalitet af råvarer, giver os mulighed for at tilbyde en af ​​de bedste priser på markedet i dag.

  • Fordel ved at operere online - Det tillader os at spare på udgifter til faciliteter, dens vedligeholdelse og ansættelse, som vil være nødvendigt for en fysisk forretning, som ellers vil afspejles i produktets endelige pris.

  • Intet Lager - Få hvad du vil have, ikke hvad vi har - Eftersom vi producerer hver bestilling fra bunden af ud fra dine præferencer og tilpasninger, resulterer det i klog anvendelse af materialer og vi sparer på lageromkostninger, da vi ike har noget lager. Vi har mulighed for at tilbyde de bedste tilbud efter dit budget, samtidig med at vi giver mulighed for metal, sten, karat størrelse og andre valg.

    Vi lægger stort vægt på at tilbyde de bedste priser. sammen med produkter af høj kvalitet til vores kunder. For at nå dette mål, kan vi ikke producere flere produkter til vores kunder med sammenlignende produkter. For sammenlignende køb har GLAMIRA ret til at annullere et eller flere produkter fra en ordre.

  • Interne eksperter - designere, gemmologister og smykkeeksperter identificerer materialer og dets kvalitet (metal & sten), skaber nye designs og producerer dem alle sammen under ét navn uden ekstra driftsomkostninger.

  • Ingen skjulte gebyrer - Du tilpasser dit produkt ved selv at vælge alle variabler. Vi tilføjer ikke urealistiske omkostninger på vores produktpris, derfor betaler du kun for værdien af det, du køber.