Indlæser...

SMYKKE PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE

Bær ikke dine smykker i bruseren, badet, svømning eller i boblebadet. Shampoo og sæbe kan samle sig på metaloverfladerne samt ædelstenene, resulterende i at dine smykker ser matte ud. Fugtighed er ikke venlig overfor ædle metaller. Undgå at dine smykker bliver udsat for fugtighed og undgå at bære dem i varme omgivelser såsom saunaer eller når du tager sol

Rengøringsmidler kan forårsage pletter eller beskadige smykker. Undgå kontakt til alle former for kemikalier. Vi anbefaler ikke at bære dine smykker når du laver huslige pligter, havearbejde, træner, laver mad, rengøring eller sport. Alle ædelsten er skrøbelige; selv en diamant kan flække eller revne i tilfælde af slag. Beskyt dine smykker mod hårde overflade, undgå at tabe dem og undgå slag. Husk; mere vedligeholdelse forlænger dit smykkes levetid.

Det er bedre at du tager dine smykker af før du lægger dig til at sove. Dette vil forhindre dig i at beskadige dit smykke med en fejl. En kæde kan være ødelagt eller en krog kan være bøjet i din søvn, hvilket kan resultere i at en sten falder af.

Ja det kan de. Sørg for, at du tager dine smykker på sidst, når du klæder dig på, så de ikke bliver udsat for lotioner, parfume, hårspray eller andre kosmetiske midler eller kemikalier, som kan forårsage permanente defekter på dine smykker såsom misfarvning, pletter eller tab af glans.Hvis du sætter dine smykker på til sidst, forhindrer du også, at de bliver fanget i dit tøj og bliver beskadiget. Stensætninger kan nemt blive tilstoppet med creme. Undgå at putte lotion på, mens du har dine ringe på.

Når du fjerner din ring, skal du altid håndtere den i båndet og aldrig stenen eller stensætning. Dette vil hjælpe dig med at holde stenene på ringen sikre og rene.

Opbevar dine smykker enkeltvis, så at du undgår ridser eller skader.
Fugtighed vil forårsage pletter; Undgå derfor at opbevare dit smykkeskrin på badeværelset.
Naturlige olier fra din hud kan få diamanter, ædelsten og perler til at blive matte. Håndter dem så lidt som muligt, når du ikke har dine smykker på.

Perler er nødt til at ånde i modsætning til mange andre ædelsten. Opbevar dem i en linnedpose.

GLAMIRA gaveæsker er designet til præsentation eller gaver, og de er ikke beregnet til langtidsopbevaring. Det er bedst at opbevare dine smykker i passende materialer afhængigt af dets metal og ædelsten.

Opbevar dine diamantsmykker separat, da diamanter kan ridse andre smykker, og da de også kan ridse hinanden.

Rens dine smykker forsigtigt og regelmæssigt for at fjerne alt olie, støv eller lignende. Brug en mild sæbe og vand sammen med en blød klud, hvis det er nødvendigt. Sørg for at du forsigtigt tørrer dine smykker og vent til dine smykker er helt tørre, før at du lægger dem tilbage til opbevaring.

Nogle smykkerens kan indeholde slibemidler, som kan være for hårde til dine smykker, og ikke alle er velegnede til alle typer metaller og ædelsten. Den sikreste måde at rengøre dine smykker på er at bruge en mild sæbe og en meget blød klud eller børste.

Hvis snavset er svært at fjerne, så læg dine smykker i blød i rent vand i 5 til 10 minutter. Husk, at denne metode ikke bør bruges til at rense smykker med perler eller materialer, der er følsomme over for fugt, såsom træsmykker.

Du kan finde nogle nyttige oplysninger på internettet, men sørg for, at de er fra pålidelige kilder, og husk, at de rengøringsmetoder, du kan finde, kan være til smykker uden sten. Anvendelse af metalrensningsteknikker til smykker med diamanter, ædelsten og perler kan forårsage alvorlige skader på dine smykker.

Vi anbefaler ikke at bruge ultralyds- eller damprensere, da de ikke er egnede til de fleste ædelstens- og perlesmykker. Hvert smykke bør plejes og vedligeholdes afhængigt af dets produktegenskaber.

Guld er et blødt metal, og dette er hovedårsagen til at blande det med andre metaller for at fremstille smykker. At være et blødt metal gør det udsat for ridser, hvilket kræver skånsom håndtering og rengøring. Guldsmykker kan også få pletter i et uegnet miljø. Undgå hård sæbe inklusiv kropsvask, klor og husholdnings blegemiddeler samt eventuelle ukendte kemikalier. Daglig brug kan få guldsmykket til at få en mat overflade. Rengør dine smykker regelmæssigt for at bevare glansen. Vær forsigtig, mens du renser dine smykker, og poler dem ikke for hårdt for at undgå, at de bliver ridset. Sørg altid for at tørre smykket forsigtigt efter rengøring. Hvis dine guldsmykker indeholder ædelsten, bør du også tage dette i betragtning ved vedligeholdelse og rengøring. Ædelsten kan kræve forskellige vedligeholdelsesmetoder baseret på deres struktur.

Både platin og palladium er begge hypoallergene metaller og er både sjældne og holdbare. De er mere modstandsdygtige overfor ridser end andre metaller, men dette betyder ikke, at de ikke kræver pleje, eller at de slet ikke bliver ridset. Du bør altid passe på dine smykker for at kunne nyde dem hele livet.
Det er normalt, at platin- og palladiumsmykker får patina ved dagligt slid. Patina er en mat glans, og det er et foretrukket udseende for disse metaller af mange mennesker. Du kan nemt rense dine platin- eller palladiumsmykker ved at bruge en mild sæbe og varmt vand.
Hvis dine platin- eller palladiumsmykker indeholder ædelsten, bør du også tage dette i betragtning ved vedligeholdelse og rengøring. Ædelsten kan kræve forskellige vedligeholdelsesmetoder baseret på deres struktur. Lad være med at iblødsætte eller børste sarte ædelsten, der er monteret på dine platin- eller palladiumsmykker.

Fint sølv er et blødt og formbart materiale, som nemt kan beskadiges og ridses. Men dine sølvsmykker holder hele livet med ordentlig pleje og vedligeholdelse.
Sølv reagerer på luft og hudolier. Det er meget vigtigt at rense dine sølvsmykker regelmæssigt for at beskytte dem mod skidt. Skidtet kan påvirke smykket hurtigere, når det udsættes for fugt og forurening. Renser du skidtet af, inden den bygger sig op, kan du nyde dine sølvsmykker i lang tid. Når de er renset, bør sølvsmykker opbevares tørt og korrekt..
Brug ikke papirhåndklæder eller servietter til at rense dine sølvsmykker, da disse kan ridse smykket.
Husk altid, at svømmebassiner ikke er venlige over for sølv, og klor kan permanent skade dine smykker. Sørg for at tage dine sølvsmykker af, inden du svømmer. Hvis du glemmer at fjerne det inden svømning, så sørg for at skylle og tørre det bagefter.
Hvis dine sølvsmykker indeholder ædelsten, bedes du også tage dette i betragtning ved vedligeholdelse og rengøring. Ædelsten kan kræve forskellige vedligeholdelsesmetoder baseret på deres struktur. Hvis du foretrækker at bruge en sølvplejeopløsning til at rense dine smykker, skal du sørge for, at ædelstenene på dine smykker ikke kommer i kontakt med opløsningen eller andre kemikalier.

Det er specielle materialer, der bruges til smykker, og de kræver pleje for at opnå en lang levetid. Beskyt dine smykker mod ekstrem varme samt overdreven vand og fugt.
Emalje og keramiske smykker eller dele er mindre modstandsdygtige over for stød sammenlignet med ædle metaller; så undgå at slå eller tabe dem på hårde overflader.
Hvis dine smykker indeholder ædelsten, bør du også tage dette i betragtning ved vedligeholdelse og rengøring. Du bør også overveje plejen af ​​de andre metaller, der bruges på dine smykker.

Rå diamant er det hårdeste naturmateriale, men glem ikke, at en slebet og poleret diamant nemt kan ridses eller flække, hvis den ikke håndteres forsigtigt. Beskyt dine diamantsmykker mod stød på hårde overflader.
Husk altid, at diamanter kan ridse hinanden såvel som andre ædelsten. Smid ikke dine diamantsmykker i samme beholder med andre smykker, og vær forsigtig, når du bærer flere diamantringe sammen.
Sæbe og shampoo kan danne et lag på diamanter, hvilket ville få dem til at miste deres glans. Diamanter er også meget tilbøjelige til at samle snavs og olie. Olien fra dine fingerspidser vil samle sig på din diamant, hvilket får den til at reducere sin glans og skinne mindre.
Hvis din diamant ser uklar ud, er det højst sandsynligt grundet støv eller snavs, der sidder fast under stenen eller filmen, der har samlet sig på stenen. Regelmæssig rengøring vil hjælpe din diamant med at fortsætte med at skinne.

Naturlige ædelsten er følsomme materialer. De har ikke diamantens holdbarhed, så de kræver ekstra pleje for at opretholde en lang levetid. Sørg for at beskytte dem mod at falde eller ramme en hård overflade. Opbevar dem ikke sammen med andre smykker i samme beholder.
Det er meget vigtigt at rense ædelstene regelmæssigt og også holde deres stensætning ren for at beskytte deres naturlige nuance. Du skal blot tørre dine ædelstenssmykker af med en blød klud for at rense skidtet ud af dem.
Lys og varme kan påvirke en ædelstens holdbarhed og farve. Undgå overdreven varme og pludselige temperaturændringer, da disse kan knække nogle ædelsten.

Perler er meget følsomme elementer i naturen og normalt ikke ideelle til daglig brug. En grund til, at de er så skrøbelige, er, at de er meget bløde. De skal håndteres forsigtigt. Perler skal holdes fri for parfume, kosmetik, sved, snavs, rengøringsmidler, vand og varme.
Du kan forsigtigt tørre dine perlesmykker af med en let fugtig klud, men iblødsæt dem aldrig i vand.
Opbevar ikke perler i plastikposer. De skal opbevares i et stof-smykkeskrin eller pakkes ind i en blød klud for at bevare perlens glans og kvalitet. Smid dem aldrig i dit smykkeskrin, da de let kan blive beskadiget.

Ringe er mere udsatte for ydre faktorer end andre smykker, simpelthen fordi hænder konstant bruges i daglige aktiviteter, uanset hvor kraftfulde disse aktiviteter er. Især ringe båret på den dominerende hånd vil være mere udsat for skader. Du kan fortsætte med at bære din ring sikkert, så længe at du passer på denne.
Pasformen på din ring kan midlertidigt ændre sig grundet mange faktorer, såsom forskelle i temperatur, vægtsvingninger, rejser og graviditet. Vi anbefaler dig at tænke dig om, før du beslutter dig for at ændre størrelsen på din ring.

For at dine øreringe holder længere, skal du altid huske, at de bør være det sidste, som du tager på. Øreringe har en tendens til at blive påvirket af de hårprodukter, du bruger, mere end noget andet smykke, da de er meget tæt på dit hår.
Store bøjle eller kædeøreringe bør tages af, før de sover, så de ikke bliver beskadiget, og de ikke bliver fanget af noget og skader dig.

Halskæder, armbånd og ankelkæder vil binde sig selv i knuder, hvis de opbevares i samme beholder. For at undgå knuder bør du opbevare dine kædesmykker så at de ligger fladt eller hænger lige, når de ikke bliver brugt.
At sove med kæder på kan få dem til at svækkes og knække. Fjern altid dine kæder, før du sover.

Vi bekymrer os om de materialer, vi bruger til hvert enkelt GLAMIRA-smykke, og udvælger omhyggeligt allergivenlige materialer. Allergi kan dog være forårsaget af mange andre faktorer såsom personlige tilstande, og hvordan smykkerne bliver brugt. Hvis du har allergi, kan det at kende den type metaller, du er allergisk over for, hjælpe dig med at vælge det bedst egnede smykke til dig selv, så du kan nyde det hele livet.

Hvis du har følsom hud, har vi et par tips til dig, der hjælper dig med at undgå hudirritationer og udslæt, mens du har dine smykker på:

  • En ring, der sidder tæt på fingeren, kan forårsage irritation på huden. Sørg for, at din ring passer dig korrekt.
  • Ophobning af sæbe, kosmetik, støv eller snavs under ringene, især bryllupsbånd, kan forårsage irritation på følsom hud.
  • I varme og fugtige årstider eller miljøer sveder huden under smykket, hvis det bruges i længere tid. Dette kan irritere huden og føre til allergi for nogle mennesker.
  • Øreringe og ringe holder højst sandsynligt vand på huden. Fjern altid dine smykker før bad eller brusebad, og sørg for at tørre sæbe og vand af din krop, før du sætter dine smykker på igen.
  • Hænder vaskes ofte, mens du udfører husholdningsarbejdet. Rengøringsmidler eller andre renseprodukter sammen med vand kan forblive under ringen og forårsage allergi. Fjern altid dine smykker under husholdningsaktiviteter. Vask og tør dine hænder grundigt, før du bærer din ring igen.
  • Rengøringsmidler, som du bruger til dine smykker, kan give dig allergiske reaktioner. Undgå industrielle rengøringsmidler.

I nogle sjældne tilfælde kan nogle mennesker se grønne eller mørke pletter på deres hud efter at have båret smykker. Dette er ikke et tegn på en allergisk reaktion. Dette kan ske, når specifikke metaller reagerer med visse ingredienser såsom syrer eller salt på huden samt ingredienser i kropscreme eller anden kosmetik. Sved er en anden faktor, da det forårsager oxidation på grund af mængden af ​​fugt.