x
 
   
Akvamarin smykker

Akvamarin

Akvamarin (fra det latinske “aqua” (vand) og "hoppe" (hav)) er kendt som " kongen af ædelsten", og som navnet antyder, har ædelstenen en lys havblå farve.

Akvamarin forlovelsesringe

Akvamarin forlovelsesringe

Akvamarin øreringe

Akvamarin øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Akvamarin

Akvamarin (fra det latinske “aqua” (vand) og "hoppe" (hav)) er kendt som " kongen af ædelsten", og som navnet antyder, har ædelstenen en lys havblå farve. Den klassificeres som halvædelsten, og er medlem af beryl familien. Akvamarin findes i stort omfang i Brasilien, men forekommer over hele verden.

Stenen har en følsomhed overfor varme og sollys, så den bør ikke udsættes for direkte varme, da den smukke blå nuance vil falme. Ud over sin farve har akvamarin en særlig egenskab, den kan nemlig reflektere både naturligt og kunstigt lys perfekt. Som mange andre ædelsten optræder også denne ædelsten i sagn og myter, akvamarin ses gerne i fortællinger med vand og havfruer. Den er desuden marts fødesten, og tilknyttet stjernetegnet vandmanden.

GLAMIRA hylder denne ædelstens unikke farvetone med særlige akvamarin smykker. GLAMIRA udvælger kun akvamarin af ++ kvalitet, og kan derfor tilbyde dig at opleve kraften fra havet og de skønne farver, som ses i denne ædelsten, fra lys grøn til stærk blå. Hvis du lægger ører til et par akvamarin øreringe, vil du kunne høre havfruerne synge højt! GLAMIRA designer verdens oceaner, hvor du kan dykke ned i dybet og finde de unikke smykker. Lad havets dråber forvandle sig til akvamarin vedhæng, der smukt vil hænge fra din hals, eller find den skjulte mystiske skat, der i evigheder har ligget på havets bund - et sæt akvamarin øreringe til dig alene. Her finder du et eventyrland, hvor du kan tilpasse akvamarin til ethvert design, mens du mærker det friske vand på din krop! Hos GLAMIRA kan du skrive din egen myte!