x
 
   
Blå topas smykker

Blå topas

Blå topas er en halvædelsten, der er kendt for sin transparente blå farve. Stenens skønne blå udseende opnås ved en særlig behandling foretaget på den hvide topas.

Blå topas forlovelsesringe

Blå topas forlovelsesringe

Blå topas halskæder

Blå topas halskæder

Blå topas øreringe

Blå topas øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Blå topas

Blå topas er en halvædelsten, der er kendt for sin transparente blå farve. Stenens skønne blå udseende opnås ved en særlig behandling foretaget på den hvide topas. Den blå topas besidder både hårdhed og følsomhed i sin struktur, og er derfor en af de mest udfordrende sten at arbejde med. Det kræver stor erfaring, professionalisme og ekspert færdigheder at konvertere en rå sten til unikke blå topas smykker.

Det siges, at navnet stammer fra det sanskritiske ord "tapas", der betyder "varme" eller "brand". Blå topas optræder i mange legender og dele af Bibelen, og er i dag en af de mest trendy sten, der anvendes på smykkemarkedet. Den symboliserer ungdommens gnist, og er den officielle sten for Texas. Minerne med blå topas findes udelukkende i Rusland, Afghanistan og på Sri Lanka. Det er stjernetegnet jomfruens sten, ligesom den betragtes som decembers fødesten.

Den form af blå topas, der anvendes i smykker, har tre forskellige farver, som er Sky Blue, London Blue og Swiss Blue. GLAMIRA bruger kun nøje udvalgte swiss blå topas af AAA kvalitet til at producere en bred vifte af øreringe, ringe, halskæder og vedhæng, armringe, forlovelsesringe, manchetknapper og så videre. GLAMIRA inviterer dig til at vise dit blå blod frem i dine personliggjorte smykker. Du kan skabe en blå topas halskæde solitaire eller i kombination med andre ædelsten og/eller med guld og sølv, så du kan nyde at have himlen rundt om halsen. Du kan tilpasse din ring og lukke den blå himmel ind, nyde sommerens skyfrie hvælving i dine blå topas ringe. Eller du kan plette lærredet og skabe liljehvide skyer på din himmel, og resultatet af din fantasi kan være et par blå topas øreringe. Brug den blå topas krystalklare glans og lad dine drømme og kreativitet blive til virkelighed!