x
 
   

Safir

Blå safir er klassificeret som en ædelsten, og har en fantastisk blå farve med en snert af violet og lilla.

 

Blå safir er klassificeret som en ædelsten, og har en fantastisk blå farve med en snert af violet og lilla. Stenens værdi afhænger af den blå nuance samt farve, klarhed, størrelse, slibning og den samlede kvalitet. Jo mørkere blå, des mere værdifuld er ædelstenen. Navnet stammer fra det græske "sappheiros", som betyder blå. Safir består af korund ligesom rubin, hvilket gør den til en af de hårdeste smykkesten. Den mest kendte og populære variant af blå safir er stjernesafiren. Dens navn skyldes stenens stjerneudstråling, når lyset falder på den cabochon slebede sten. “Black Star of Queensland” er den største stjernesafir i verden med en imponerende vægt af 733 karat. De største safirminer findes i det østlige Australien, Thailand, Sri Lanka, Kina, Madagaskar, Østafrika, og i Nordamerika, Montana.
Safir forlovelsesringe
Safir og rubiner findes ofte i det samme geografiske miljø. Den er septembers fødesten, og tilknyttet stjernetegnet skytten. Den blev i antikken forbundet med fred og lykke. I det gamle Persien troede man, at blå safir ville bringe blå himmel og fred. GLAMIRA leverer blå safir af AAA kvalitet, og benytter ædelsten med forskellige karat til at skabe unikke designs af blå safir smykker. GLAMIRA vælger også de smukke kongeblå sten, som er den mest værdsatte farve i midten af skalaen. Med GLAMIRAs mulighed for personliggørelse kan du udsmykke designs i alle metaller og farver.
Safir Halskæder
Blå safir er en speciel ædelsten, der kan understrege både mørkt og lyst hår samt enhver stil. Den kan sprede sin glans på alle hudfarver, flattere kvindens naturlige skønhed og mandens karisma. Den kan bruges i næsten alle smykkedesigns fra blå safir øreringe, ringe og halskæder til manchetknapper, der vil fange alles blikke. Omfavner de din hals som en blå safir halskæde, stråler fra dine øreflipper som et par øreringe eller pynter din finger i form af en blå safir ring? GLAMIRA tilbyder dig at bruge den blå safir ikke blot til at fange øjet, men også til at fremvise dit blå blod med den unikke kongeblå ædelsten! Du kan vælge mellem de blå safir forlovelsesringe, tilpasse den i overensstemmelse med din elskers smag, og gøre den til vidne af dit mest specielle øjeblik. Den blå safir er desuden en traditionel gave til den 45. bryllupsdag, som naturligvis er safirbrylluppet.
Safir øreringe
ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE