x
 
   
Grøn ametyst smykker

Grøn ametyst

Grøn ametyst, klassificeret som halvædelsten, er en lysegrøn kvarts krystal. Den grønne farve skyldes den varme stenen er blevet udsat for enten fra vulkansk aktivitet, naturlig opvarmning af jordens indre eller en menneskeskabt varmebehandling.

Grøn ametyst forlovelsesringe

Grøn ametyst forlovelsesringe

Grøn ametyst halskæder

Grøn ametyst halskæder

Grøn ametyst øreringe

Grøn ametyst øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Grøn ametyst

Grøn ametyst, klassificeret som halvædelsten, er en lysegrøn kvarts krystal. Den grønne farve skyldes den varme stenen er blevet udsat for enten fra vulkansk aktivitet, naturlig opvarmning af jordens indre eller en menneskeskabt varmebehandling. Derfor anbefaler GLAMIRA, at du holder stenen væk fra direkte varme og sollys, da ophedning nemt kan ændre ædelstenens farve. Inden for gemmologien er stenen kendt som prasiolit eller vermarin, hvis navn stammer fra det græske “prason” (πράσον), der betyder porre og “lithos” (λίθος) det græske ord for sten - med andre ord: grøn sten. Grøn ametyst udvindes primært i Brasilien, men findes også i Polen og Canada.

Grøn ametyst er en åndelig og værdsat sten, der menes at være en beskyttende og rensende sten. Den bruges af mange metafysikere som første valg. I oldtiden blev den kaldt stenen for ædruelighed, og blev brugt til misbrugsproblemer både fysiske og følelsesmæssige. Man kan finde mange hentydninger og myter til (grøn) ametyst i historien. Rygtet siger, at Saint Valentine bar en ring med en grøn ametyst udskåret med et billede af Amor. Desuden har magtfulde og rige monarker gennem historien brugt stenen som et symbol på royalitet. Grøn ametyst en sten, der fremmer den intuitive evne kombineret med kærlighed, den er tilknyttet stjernetegnet fisken, og er februars fødesten.

Hos GLAMIRA er grøn ametyst af høj kvalitet og med AAA klarhed, de tilføres og udformes i de unikke smykker, der udgør grøn ametyst smykkerne. Du kan personliggøre alle GLAMIRAs produkter med denne grønne sten; for eksempel vil de grønne ametyst vedhæng være et godt valg, da det betyder, at du vil holde den tæt på dit hjerte og mærke stenens magi. Du kan også skabe en grøn ametyst halskæde til dit barn som en beskyttende amulet. Iført en særlig designet grøn ametyst ring du selv har tilpasset i harmoni med din stil, vil dit humør og din ånd løftes! Efter 17 år sammen kan man fejre ametystbryllup, og hvordan siger man bedre “jeg elsker dig” end med et unikt ametyst smykke fra GLAMIRA. Med sine grønne ametyst smykker sigter GLAMIRA efter at røre din sjæl og sikre dig point hos veninderne!