x
 
   
Swarovski krystal smykker

Swarovski krystal

Swarovski er et lille stykke krystal dannet af sammensmeltet glas og siliciumoxid pulver, der skæres i glatte og hårde kurver med højteknologisk udstyr.

Swarovski krystal forlovelsesringe

Swarovski krystal
forlovelsesringe

Swarovski krystal halskæder

Swarovski krystal halskæder

Swarovski krystal øreringe

Swarovski krystal øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Swarovski krystal

Swarovski er et lille stykke krystal dannet af sammensmeltet glas og siliciumoxid pulver, der skæres i glatte og hårde kurver med højteknologisk udstyr. Krystallernes udseende bliver normalt forstærket ved at give dem en overfladebehandling, der giver dem en glans, som minder meget om diamanternes. Det der adskiller swarovski fra andre ædelsten, udover sin enestående glans, renhed og fejlfrie kvalitet, er, at beskæringen og slibningen giver krystallen en skinnende lighed med diamanten, når den bliver udsat for lys. De er syntetiske ædelsten af smukt, kvalitets blyglas/krystalglas indeholdende kvarts, sand og mineraler, der præcision-slibes. Swarovski krystaller er produkter af en specialiseret fremstillingsproces, hvilket giver dem en uforlignelig glans, de skabes til at være perfekte i kvalitet, farve, størrelse og form, Swarovski har en enestående evne til at udnytte de materialer, den er kombineret af og tilføje en ny dimension af glans.

GLAMIRA tilbyder mørkeblå, grønne, røde og uigennemsigtige varianter i sine swarovski smykker som øreringe, halskæder, ringe, armbånd, manchetknapper og andre designs. Du kan kombinere alle farver af Swarovski med andre ædel- eller halvædelsten, sætte dem i guld eller sølv og skabe en smuk swarovski ring. Desuden kan du nyde at ændre et armbånds detaljer efter egner ønsker, og resultatet vil være et unikt swarovski armbånd til dig selv eller en speciel person i dit liv. Du kan afsløre krystallernes fantastiske farver og skønhed i dine personliggjorte swarovski øreringe. Med muligheden for at skabe dine smykker tirrer GLAMIRA dine kreative ideer!