x
 
   
Grøn turmalin smykker

Grøn turmalin

Grøn turmalin (Verdelite)er klassificeret som en halvædelsten, og har en meget kompleks borosilikat struktur.

Grøn turmalin forlovelsesringe

Grøn turmalin forlovelsesringe

Grøn turmalin halskæder

Grøn turmalin halskæder

Grøn turmalin øreringe

Grøn turmalin øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Grøn turmalin

Grøn turmalin (Verdelite)er klassificeret som en halvædelsten, og har en meget kompleks borosilikat struktur. På grund af denne komplekse struktur findes der en næsten endeløs række af grønne turmaliner i forskellige variationer og farver alt efter, hvor de er skabt. Den fantastiske farve skyldes indholdet af krom, og kan spænde fra gulliggrøn, olivengrøn, brunlig-grøn til den smukke smaragd-lignende farve. Verdelite er fra det latinske “viridis” (grøn) og den græske endelse "lith" (sten). De største forekomster af grøn turmalin er i Brasilien, Namibia, Nigeria, Mozambique, Pakistan og Afghanistan.

Grøn turmalin kan blive elektrisk ladet ved blot at opvarme eller gnide på den. Det er en egenskab, der gør det muligt at tiltrække partikler af støv eller papir, hvilket var en attraktiv og nyttig funktion, der blev anvendt af hollandske handlende i 1700-tallet til at trække aske op fra deres piber. Derfor blev grøn turmalin omtalt som “Aschentrekker”, som betyder "asketrækker". Man mener, at stenen er ærkeengelen Nemamiahs. Den er også kendt for at forstærke nervesystemet og indsamle de negative energier i kroppen, hvis den bæres så tæt som muligt på hjerte chakra (bl.a. bryst, skuldre, arme og hænder). Det er stenbukkens lykkesten og augusts fødesten.

GLAMIRA tilbyder de grønne turmaliner i AAA kvalitet, og netop kvalitet er et nøgleord for GLAMIRA, også når det gælder udvælgelse af stenene til grøn turmalin smykker. Unikke designs af ringe, øreringe, halskæder og vedhæng samt manchetknapper er skabt perfekte og kombineret med grøn turmalin kan du indsamle naturens glans! Ved at bære et vedhæng eller en dejlig grøn turmalin ring med denne ædelsten, vil du have energien tæt på hjertet og føle forårets varme. GLAMIRA inviterer dig til at personliggøre et par grønne turmalin øreringe i guld eller sølv, så du kan bære denne dejlige stens vibrationer, som stimulerer lykke og livsglæde! Du kan også bære en grøn turmalin halskæde af specielt design og have ærkeengelen Nemamiah til at baske sine seks vinger omkring dig. Skab dine smykker på GLAMIRA, og føl lykken og magien i dit hjerte!