x
 
   
Granat smykker

Granat

Granat har en kemisk struktur, der er sammensat af nært beslægtede mineraler med lignende fysiske og krystallinske egenskaber.

Granat forlovelsesringe

Granat forlovelsesringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Granat

Granat har en kemisk struktur, der er sammensat af nært beslægtede mineraler med lignende fysiske og krystallinske egenskaber. Ædelstenen tilhører silikat familien, og er en halvædelsten, der har en rødbrun farve. Navnet granat har sine epistemologiske rødder i det 14. århundrede, og er afledt af ordet grenate ("rødt granatæble"). Granat var de mest anvendte ædelsten i slutningen af Romerriget, den blev brugt til at pryde våben, smykker og tøj til riddere, kejsere og konger. Man mente, at den var symbolet på ridderlige dyder.

I dag er det stadig en populær ædelsten på smykkemarkedet. Den bruges til at gøre smykker iøjnefaldende og spændende, når den bæres på fingre eller i ørerne. Den udvindes i flere lande bl.a. Argentina, Brasilien og Tyskland. Det er januars fødesten, og den tilknyttes ligeledes stjernetegnet tvillingen.

Kvalitet er GLAMIRAs første prioritet, og derfor er det granater af AAA kvalitet, der udvælges og behandles til skabelsen af smarte granat smykker; ringe, halskæder, øreringe, forlovelsesringe, bangles, armbånd, manchetknapper og mange andre smykker til kvinder, mænd og børn. Stenen symboliserer lidenskabelig hengivenhed, og anvendes hos GLAMIRA til at fremvise kærlighedens magt! For rigtig at bryde granatens smukke lys, kan du skabe en granat ring, hvor stenen er omgivet af micropave diamanter. Kombinationen af granat og diamanter vil give dig den charmerende og smigrende kontrast, der begejstrer, især når diamant, granat og guld bruges sammen i ét design. Du kan lade granatæblekerner hænge fra dine øreflipper som et par granat øreringe. Hos GLAMIRA kan du også skabe en unika granat halskæde. Med GLAMIRAs mulighed for personliggørelse, er du i stand til at skabe smykker, der perfekt udtrykker, hvem du er!