x
 
   
Tanzanit smykker

Tanzanit

Tanzanit er en blå variant af ædelstenen zoisit indeholdende vanadium, og den består af calcium aluminiumsilicat.

Tanzanit forlovelsesringe

Tanzanit forlovelsesringe

Tanzanit øreringe

Tanzanit øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Tanzanit

Tanzanit er en blå variant af ædelstenen zoisit indeholdende vanadium, og den består af calcium aluminiumsilicat. Den blev først i opdaget i 1967 af masai hyrder i Merelani Hills nær Arusha i det nordlige Tanzania. Denne sten, skjult for menneskets øje, blev dannet for millioner af år siden af metamorfe skifer, gnejs og kvartsit. Den blev i starten kaldt "blå zoisit", men det blev ændret kort efter, da udtalen var for tæt på det engelske ord for selvmord (suicide). I stedet blev den opkaldt efter stedet, hvor man fandt stenen: Tanzania. Hvad der gør tanzanit speciel og unik, er, at den kun findes ét sted i hele verden. Desuden er stenens farve også noget for sig, noget som ingen anden ædelsten har, farven går fra ultramarinblå til lys violet (blålilla), og den har en polykromatisk struktur, der gør, at stenen kan se blå, lilla eller brunlig-gul ud afhængig af, fra hvilken vinkel man ser på den.

Tanzanit hyldes entusiastisk af specialister som "ædelsten af det 20. århundrede", og den er blevet en af de mest populære og smarte sten. Selvom processen med at give den enkelte sten mening ikke er fuldstændig endnu, er det indlysende, at denne ædelsten personificerer perfektionisme og alligevel en utraditionel elegance. Den repræsenterer evig skønhed og tillid.

GLAMIRA kombinerer denne nyopdagede skønhed med egne unikke designs for at skabe perfekte tanzanit smykker. Selv om enhver guldsmed kan skabe sin egen kvalitetskriterier for at bedømme ædelstenen tanzanits kvaliteter, findes der endnu ingen standard karakterskala for den. GLAMIRA garanterer, at tilbyde nøje udvalgt tanzanit af høj kvalitet. Du kan personliggøre alle valgte smykker med tanzanit og fremtrylle unikke tanzanit ringe, halskæder, tanzanit øreringe og manchetknapper. Tanzanit vil lade dig låne sine ekstravagante fjer, så du kan understrege din skønhed og stil med tanzanit halskæder. GLAMIRA fører moderne og unikke designs samt tanken om at besidde noget særligt sammen. Den næsten magiske farve af en perfekt skåret tanzanit vil passe til dig alene, dig og din skønhed!