x
 
   
Hvid safir smykker

Hvid safir

Hvid safir er en ædelsten, og den farveløse form af safir familien. Safiren får sin farve fra sporstoffer som jern, chrom, kobber, titan og magnesium, når den dannes.

Hvid safir forlovelsesringe

Hvid safir forlovelsesringe

Hvid safir øreringe

Hvid safir øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Hvid safir

Hvid safir er en ædelsten, og den farveløse form af safir familien. Safiren får sin farve fra sporstoffer som jern, chrom, kobber, titan og magnesium, når den dannes. Hvid safir går helt fri fra påvirkninger af disse sporstoffer, hvilket gør den sjælden og enestående. Safir er den næsthårdeste ædelsten kun overgået af diamanten, og den er også en af de dyreste. Den brydes i Sri Lanka, Madagaskar, Cambodja, Myanmar og Thailand. I gamle dage var det en tradition for krigere at give deres koner en halskæde med safir for at sikre deres troskab. I Grækenland blev safiren forbundet med Apollon, lysets og musikkens gud. Septembers fødesten menes at beskytte bæreren fra ondskab og skade samt tiltrække velsignelser fra himlen. Da den er modstandsdygtig overfor ridser og brud, har en smuk gennemsigtig nuance er stenen et ideelt valg til hvid safir smykker.

Hos GLAMIRA er de hvide safirer, som anvendes til øreringe, ringe, halskæder, armringe til kvinder, ringe og manchetknapper, af stor klarhed og AAA kvalitet, du finder dem ligeledes i forskellige karat. Stenens enestående skønhed gør den ønskelig i alle GLAMIRAs smykkedesigns. Dens skønhed er unik, og kræver opmærksomhed uanset om den sættes alene eller sammen med andre ædelsten. Hos GLAMIRA mødes modernitet og royale smykker om den smukke hvide safir. Du kan sætte en smaragdslebet hvid safir i et guldbånd for at skabe en kongelig og moderne hvid safir ring. Metaller i kølige toner, som sølv eller hvidguld, supplerer normalt hvid safir bedst. Du kan personliggøre et par hvide safir øreringe med hvidguld og sætte Apollons lys i dine ører. Du kan sætte din kærlighed i forbindelse med himmelen og sikre din elskede med velsignelser ved at vælge en hvid safir forlovelsesringe blandt GLAMIRAs unikke smykker. Du kan også bære gudernes toner om halsen ved at skabe en hvid safir solitaire halskæde. Lad GLAMIRA omgive dig med himmelens glans og solens lys, så du kan nyde varmen og kærligheden!