x
 
   
Rosa turmalin smykker

Rosa turmalin

Rosa turmalin ("ædelsten med blandede farver ") er en halvædelsten, der har en bred vifte af farver, den er endda kendt som “kamæleonen blandt smykkesten”.

Rosa turmalin forlovelsesringe

Rosa turmalin
forlovelsesringe

Rosa turmalin halskæder

Rosa turmalin halskæder

Rosa turmalin øreringe

Rosa turmalin øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Rosa turmalin

Rosa turmalin ("ædelsten med blandede farver ") er en halvædelsten, der har en bred vifte af farver, den er endda kendt som “kamæleonen blandt smykkesten”. Farven changerer fra lys rosa til en sart Rosa pastelfarve, og den kan ændre sig afhængig af stenens størrelse eller i sammenspillet med forskellige legeringer og ædelsten. Hvis du sætter den med hvidguld eller sølv, synes turmalinens farve at være mere skinnende. Ligesom farven er stenens kemiske struktur også kompleks og anderledes. Den består af en kombination af aluminium borsilicater blandet med jern, magnesium eller andre metaller. Stenen kaldes også rubellit, og nævnes i især gamle egyptiske kilder. En egyptisk legende fortæller, hvordan rosa turmalin rejste fra jordens centrum til solen ved at passere en regnbue og tage alle dennes farver som sine egne. Minerne med rosa turmalin findes i USA, Brasilien og Sri Lanka. Det er oktobers fødesten, og stjernetegnet skorpionens lykkesten.

GLAMIRA leverer rosa turmalin af AAA kvalitet, og vælger den mest dyrebare og specielle farve til at sætte i unikke rosa turmalin smykker; ringe til kvinder, børn og mænd, øreringe, halskæder og vedhæng, armringe og forlovelsesringe. Med sine forskellige nuancer af Rosa er det en ædelsten, der anvendes i både traditionelle og moderne designs. Du kan skabe en guld rosa turmalin ring for at fange regnbuens mest fantastiske farver, eller bestille rosa turmalin forlovelsesringe til at bygge en stige til solen af kærlighed! Om det er et solitaire vedhæng eller i kombination med andre ædelsten kan du med GLAMIRAs mulighed for personliggørelse skabe en unik rosa turmalin halskæde. Den er desuden en ideel ædelsten til et par rosa turmalin øreringe, så du kan glæde dig over jordens lyde, som du hører. Et rosa turmalin armbånd til at vise din indre regnbues farver på selv den kedeligste hverdag! Ved at lægge rosa turmalin i dine hænder, giver GLAMIRA dig friheden til at skabe dit eget moderne eventyr, hvor du er fortællingens hovedperson!