x
 
   

Sort diamant

Sort Diamant er en ædelsten med en dyb sort farve, der er resultatet af kombinationen grafit, kul og forskellige metalforbindelser, der kaldes polykrystallinske.

 

Sort Diamant er en ædelsten med en dyb sort farve, der er resultatet af kombinationen grafit, kul og forskellige metalforbindelser, der kaldes polykrystallinske. Ædelstenen kaldes også "Carbonado", og har en struktur, som er svær at slibe og polere. Den har brug for megen opmærksomhed og omsorg, når den skal forvandles til sorte diamant smykker. På smykkemarkedet i dag får næsten alle sorte diamanter deres farve fra bestråling eller andre behandlinger. Den naturlige sorte diamant er, på grund af sin skønhed og dybe sorte farve, både sjælden og dyr. Orloff diamanten, med sine 67,5 karat, er den mest berømte sorte diamant i historien. Denne enorme sorte diamant er også kendt som "The Eye of Brahma" efter en hinduistisk gud.
Sort diamant forlovelsesringe
Hvad gør den særlig er ikke kun dens størrelse, men den mentes at være forbandet. Efter den blev fjernet fra en hinduistisk helligdom i Indien begik de første ejere selvmord, og ligeledes de efterfølgende russiske prinsesser. Herefter blev den delt i tre for at komme forbandelsen til livs. De sorte diamanter der udsættes for bestråling og andre behandlinger leveres fra Indien. GLAMIRA bruger ædelsten af meget høj kvalitet, der kommer fra enkelte miner, hvor de naturlige sorte diamanter findes. Et punkt GLAMIRA giver stor opmærksomhed i udvælgelsen er, at det er konfliktfri diamanter, samt at de opfylder GLAMIRAs kvalitetsstandarder. Hos GLAMIRA skabes smykkerne ved at udnytte det sorte drama, og du får muligheden for at kombinere dit valgte kunstværk med gnisterne fra den sorte diamant for eksempel i en sort diamant ring.
Sort diamant halskæder
Ofte er det foretrukket at sætte den sorte diamant sammen med hvide diamanter for at understrege udstrålingen fra den hvide sten og den mørke styrke i den sorte. Det betyder, at du kan personliggøre ringe til at blive perfekte sorte og hvide diamantringe. Eller du kan bære et par sorte diamant øreringe til at understrege din værdighed og dannelse. Sorte diamanter bruges også til smykker til mænd, da sort betragtes som en maskulin farve. GLAMIRA designer mænds sorte diamant ringe og manchetknapper, der også kan kombineres med andre sten som onyks for at understrege mænds karisma og ikke mindst en cool stil!
Sort diamant øreringe
ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE