x
 
   

Rubin

Rubin er en af de fire store ædelsten sammen med diamant, smaragd og safir.

 

Rubin er en af de fire store ædelsten sammen med diamant, smaragd og safir. Den er hård, slidstærk og sjælden, og består af mineralet korund ligesom safir. Den smukke blodrøde farve skyldes elementet krom i stenens struktur. Rubin findes primært i Burma, hvor de reneste rubiner i verden udvindes.Thailand, Kenya, Indien, Pakistan, Sri Lanka, Afghanistan, Cambodja, Tanzania, Australien og USA er andre steder i verden, hvor der er rubin miner.
Rubin forlovelsesringe
Den første brug af rubin fandt sted i 480 f.Kr. af grækerne og romerne, men blev også brugt af mange stammer som pynt i den hinduistiske kultur. Rubin symboliserer vitalitet og royalitet, og menes at afspejle kærlighed, hvilket gør disse ædelsten til perfekte rubinbryllupsgaver. Rubin er julis fødesten, ligesom den er lykkesten for stjernetegnet skorpionen. GLAMIRA benytter de 4C’er (farve, slibning, renhed og karat/vægt) i udvælgelsen af de bedste sten til rubin smykker. GLAMIRA tilbyder rubiner af høj kvalitet, og bruger dem i de unikke kreationer af øreringe, ringe, halskæder, rubin manchetknapper og mange andre smykker.
Rubin halskæder
Rubin elsker dagslys, i modsætning til andre ædelsten, så højt, at den på grund af sin struktur, kan sprede lysets glans i alle retninger. GLAMIRA inviterer dig til at kombinere dit lys med rubinens og sammen udstråle en intens skønhed. Du kan selv skabe magien på GLAMIRAs hjemmeside; unikke mesterværker som rubin øreringe og rubin halskæder. Desuden er det en udbredt tro, at hvis man bærer rubin på sin venstre hånd, vil den hjælpe med at træffe vigtige beslutninger. Så du kan ved at vælge en rubinring fra GLAMIRA vise din magt i beslutningsprocessen! Du kan tage skridtet fuldt ud og tilføje en diamant i din ring, en sådan rubin og diamantring vil afspejle din skønhed og stærke personlighed på samme tid.
Rubin øreringe
ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE