x
 
   
Røgkvarts smykker

Røgkvarts

Røgkvarts er klassificeret som en halvædelsten, hvis farve går fra en gulbrun til en næsten sort.

Røgkvarts forlovelsesringe

Røgkvarts forlovelsesringe

Røgkvarts øreringe

Røgkvarts øreringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG

Røgkvarts

Røgkvarts er klassificeret som en halvædelsten, hvis farve går fra en gulbrun til en næsten sort. På grund af stenens næsten gennemsigtige unikke farve kan den kombineres med et utal af farver og metaller uden at miste sin glans i røgkvarts smykker.

Navnet skyldes stenens farve, og er afledt af det græske ord "moroeis" (mørk), hvilket antyder, at farven varierer fra den røgfyldte brune til den mørkegrå. Røgkvarts blev brugt i det antikke Rom, hvor man mente, at den kunne beskytte mod det onde samt øge viljestyrken. Den blev også brugt til at udsmykke de egyptiske pyramider, statuer og monumenter. På det moderne smykkemarked er den en af de sjældne og mest populære smykkesten. Minerne med røgkvarts ligger primært i Rusland, Brasilien, Zimbabwe, Schweiz og Spanien. Røgkvarts er Skotlands nationale ædelsten, og er her blevet betragtet som en hellig sten i lang tid. Den er ligeledes tilknyttet stjernetegnet vægten.

GLAMIRA leverer røgkvarts af AAA kvalitet fra udvalgte kilder, og giver stenen en speciel plads blandt udvalget af andre ædelsten. Denne sjældne sten bruges i unikke GLAMIRA designs, og venter blot på at blive værdsat af dig! Med en røgkvarts ring kan du skabe en stil, der aldrig går af mode. Da den forbindes med rigdom, skønhed og elegance kan du personliggøre den og skabe en røgkvarts halskæde, der vil passe til din stil. Du kan også harmonisere stenens tågede toner med guld eller sølv og skabe et par unikke røgkvarts øreringe. Hos GLAMIRA kan det ikke gå galt uanset, hvad du vælger!