x
 
   
Ametyst smykker

Ametyst

Ametyst er en halvædelsten med stor variation i farven, der changerer fra lavendel over lilla til grøn.

Ametyst forlovelsesringe

Ametyst forlovelsesringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Ametyst

Ametyst er en halvædelsten med stor variation i farven, der changerer fra lavendel over lilla til grøn. De varierende farver skyldes urenheder af jern i krystalstrukturen. Ametyst, der er medlem af kvarts familien, findes og mines i store mængder i delstaten Minas Gerais i Brasilien, men kan også findes på Madagaskar, Sri Lanka og selv i det østrigske Maissau. Ametyst er South Carolinas officielle ædelsten.

Ametyst, opkaldt efter det græske ord "amethystos", hvilket betyder “beruset", har siden tidernes morgen været genstand for mange myter som kristne, buddhistiske og græske mytologier. Den er kendt for sine helende egenskaber, og repræsenterer ro og ædruelighed. I astrologien er ametysten fiskens lykkesten, og den betegnes som februars fødesten.

For GLAMIRA er kvalitet det første skridt mod det endelige smykke. Derfor tilbyder GLAMIRA dig kvalitetssten af høj kvalitet. Den ametyst GLAMIRA udvælger, er af AAA kvalitet, og kan bruges til at pryde smykker efter din smag. Ametyst er en af de mest bemærkelsesværdige sten integreret i GLAMIRAs designs med dens rige og intense farve, der kan ændre nuance afhængig af, hvordan lyset rammer den. Forestil dig et smykke fra eventyrland, der skinner med nye farver, når din udstråling rammer det. Det er sådan, du kan personliggøre dine smykker med ametyst hos GLAMIRA.

Du kan personliggøre dine ametyst ringe, så naturens farverige aura snor sig om din finger eller finde en ametyst halskæde og vise dit hjertes sårbarhed til omverdenen. Det varme og episke forhold mellem sten og GLAMIRAs designs vil hviske det mest fantastiske eventyr i dine ører gennem ametyst øreringe! Alene eller i kombination med andre ædelsten kan ametyst også bruges til mænds manchetter. Manchetknapper med ametyst udviser en styrke, karisma og stil, som alle drømmer om! Du vil finde ud af, at magi og charme er blevet fanget i denne ædelsten, og pakket ned til dig alene!