x
 
   
ORANGE SAFIR

ORANGE SAFIR

En særlig farve for at forbedre specielle kvaliteter ... Lad denne stens visdom, kreativitet og sensualitet spille en vigtig rolle i dit liv.

Forlovelsesringe med Orange Safir

Forlovelsesringe
med Orange Safir

Halskæder med Orange Safir

Halskæder med Orange Safir

Øreringe med Orange Safir

Øreringe med Orange Safir

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG

ORANGE SAFIR

Orange Safir er en meget stærk krystal til forfattere, sangere og kunstnere, eller enhver, der ønsker at udtrykke deres dybeste følelser, tanker og sandheder på den mest kreative måde. Det vil lette en guddommelig inspiration og vejlede dig i at bringe din åndelige vision til manifestation. Orange Safir vil udstråle en livskraft, der også vil forbedre din seksuelle energi og lyst, hvilket vil øge din frugtbarhed. Denne krystal er meget beroligende for hjertet og sindet. Det vil frigive dine uønskede tanker og enhver form for mental spænding. Det vil også opfordre dit sind til at være åben for skønheden og vidunderet af livet, der bringer i lys og lykke og genopretter balancen tilbage til din krop.
Orange Safir vil aktivere og rense din anden chakra. Det vil styre din energi flow og strømmen af information fra din krop til dit sind og fra dit sind til din krop. Det er en krystal af overbærenhed, lyksalighed og overgivelse. Det vil styrke din højere vision og åbne dit hjerte for inspiration, hvilket vil forbedre din oplevelse og kommunikation. Det vil sikre, at dit kreative udtryk er justeret med dit hjerte, og at dine manifestationer kun tjener det højeste gode.
Orange Safir vil bringe energien af glæde, lykke og venskab. Det vil bringe mere glæde i kærligheden og romantik, samt familie sammenholdet.